Yaklaşık yarım saattir giremiyorum. İşin kötüsü telefon bankacılığıda erişemiyor. |
ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi (162. sayfa)
-
-
Bende sorun yok, giriyor..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: FaTeeHYaklaşık yarım saattir giremiyorum. İşin kötüsü telefon bankacılığıda erişemiyor.
internet bankacılığı da çökmüş açılsın parayı yapı krediye taşıyacağım zaten faiz için açmıştım bir avantajı da kalmadı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bella Ciao
Bende sorun yok, giriyor..Bende şimdi girebildim.
-
Kredi kartına 25 in başvurdum 28inde teslim edildi.Hiçbir bilgi yok kredi kartı ile ilgili sitesinde, sözleşme dijital, kapıda birşey imzalatılmadı.Dijitalde sözleşme kısmında kart seçeneklerini görüyorduk işaretleyemiyorduk.Müşteri hizmetleri aidat bulunmamaktadır bilgisini verdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkuLL059 -- 28 Ocak 2025; 14:49:57 > -
Bilgilendirme: Degerli ON'lu, ON hesabin vadeli tutar araligi ve vadesiz alt limitlerinde 30.01.2025 tarihi itibariyle guncellemeler olacaktir. Detayli bilgi icin web sitemizi ziyaret edebilirsin. Iletisim:destek@on.com.tr SMS almak istemiyorsan ON IPTAL yaz 3525'e ucretsiz gonder. Mersis:0140003231000116 B016
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O zaman görünen o ki, tamamen şansa bir süreç işletiliyor.
Demek ki benim başvuru da reddedildi; böyle düşünebilirim.
Az önce tekrar başvuru yaptım, anında sms ile başvuyu aldıklarına ve de hemen akabinde ikinci bir sms ile de olumlu sonuçlanmadığı bilgisi geldi.
-
On Hesap için limitler insafsızca değiştirilmiş. Özellikle 250.000 TL limitinin arttırılmadan vadesiz bakiyenin yükseltilmiş olması, 250.000 TL üstünde ise vadesiz limitin bir anda 40.000 TL'ye çıkması feci. Bunların üstüne bir de stopaj oranı da artacak. Her geçen gün ON'un avantajı eriyor, yakında esamesi okunmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebellionnn -- 29 Ocak 2025; 22:28:4 > -
bddk bunlara nasıl müsade ediyor anlamıyorum. 2018 den beri müşterisiydim. 1.5 yıl önce kullanmayı bıraktım
-
Ortak ve PPF yanında hiçbir avantajı yok. Kampanyası da kalmadı. Bence ON da Enpara gibi ücretsiz havale ve EFT bankasına döndü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu yeni oranlarla anca % 48 e düştü o da 500 e kadar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam ama yine iyi
%48 net veren banka yok maalesef
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
46,35 oluyor . Kümülatif biriktiremiyorsunuz. Hep 500 ün üstüne geçmesin diye aktarmak gerekiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X