Şimdi Ara

ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.425
Cevap
221
Favori
341.079
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kredi kartını 100k limitle onayladı ama hiç bir avantajı olmadığı için kapattırdım.

• ON a yeni üye oldum.Uygulama üzerinden vadeli oran olarak %41 gösteriyor.Hangi kredi gibi sitelerde %45.5 olarak görünüyor.ON plus olmaksızın verdiği oran nedir bu bankanın.Boşuna mı üye olduk anlamadım.

• Köşede dursun diye üye oldum. Faizsiz kredi verdi, kredi kartı için ne olumlu ne olumsuz sms gelmedi. ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi 

• gokhan1964 G kullanıcısına yanıt

On Plus ve faiz işlemeyecek tutarlar düşüldüğünde o oran daha da düşüyor. Bu sadece On Digital'de değil diğerlerinde de böyle oluyor. 100 Bin TL için örnek tablo resimde görünüyor.

ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi
  • Bu bankada 1milyon param vardı, EFT yapmam gerekiyordu, limit ayarı için MH yi aradım. MH de limit yükselteceğine neymiş yetkileri yokmuş kayıt açması gerekiyormuş, neyse dedik saatler geçti ama limitimi yğkseltmediler. Bu da burda dursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onyxon O kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal önce neden parayı taşıdığınızı sorup öğrenip size özel faiz oranı tanımlayabilirler..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Migros market kodlarının son kullanma tarihi var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Diğer kredi kartı limitlerini düşürdüm. Ne ING ne de Albaraka kredi kartı vermedi. Buraya başvurup 10000 limitli kredi kartı aldım.

• muytech M kullanıcısına yanıt
    Merhabalar bu pasif bakiye girerek gerçek faiz hesaplamasını nereden yaptınız paylsşmanız mümükün mü acaba internet sitesi mi program mı baktım ama bulamadım.

• kıng365 kullanıcısına yanıt

1700 findeks notu isteniyor. hesabı kapattırmanız mümkün değil, pasife alıyorlar. bir anlamı yok yani ücreti de olmadığı için

• umgaca U kullanıcısına yanıt
    Hocam size de işsizlik, hayat ve cep telefonu sigortalı kredi olarak mı verdiler. Cep telefonu sigortasını iptal ettirebildiniz mi? Sorun yaşanıyor mu? Benim kredim onaylı ama masrafı çok oluyor diye henüz kullanmadım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bunlar gunluk 41 i arttırmayacak mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dark_places D kullanıcısına yanıt

sadece hayat sigortası yaptılar. ilk müşteri için faizsiz krediydi. buradan cevap gelmeyince iptal ettirmek için uğraşmadım.

• alicans35 kullanıcısına yanıt

Diğer banka limitleriniz çok yüksek değil sanırım?

• b+ kredi notum var fakat herhangi bi miktarda ihtiyaç kredisi vermedi bilginize

• Alıp kullananlar biliyordur; kredi kartı harcamaları aylık harcama limitinden düşüyor mu?

• Merhaba,

Maaşım bugün gece 00:00 dan sonra yatacak, yarın cumartesi arefe günü on plus mevduat hesabıma direk fast yapsam gecelik işlemeye başlarmı, yoksa iş gününü mü bekler ?

• 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.