< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi (6. sayfa)
-
-
-
buradaki linkten hesaplayabilirsin hocam.
-
Uygulama tasarımı çok kötü olmuş, uygun faiz oranı ve para transferinin ücretsiz olmasından dolayı kullanıyordum. Umarım tasarım düzeltilir.
-
Selam arkadaşlar,
Bende az önce hesap actirdim kampanyalar için.
Otomatik olarak Vadesiz hesap açılmış. Ama ON Hesabınız bulunmuyor diyor.
Toplamda İki tane Vadesiz hesap mı bulunuyor sizde de?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
mevduat faizi için hesap açma kısmından on hesap açmanız lazım. parayı da orada atmanız lazım.
-
saat kaça kadar hesaba para atmak gerek hafta sonunu kaçırmamak için?
-
9 a kadar olması lazım , sitede öyle yazıyor
-
on hesap 21.00 a kadar, normal e-vadeli için bir saat var mı hocam?
-
h.içi yok. h.sonu olmuyor
-
Genelde diğer bankalarda hafta içi 17.00 a kadar oluyorda o yüzden dedim, hafta sonu da cmt pazarı cuma günküne ekleyip 3 günlük veriyor faiz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Harcamayı on hesaptan mi vadesiz hesabından mi yapicaz bilgisi olan var mı?
Bende de aynı şekilde kilitli gösteriyor. Harcama yaptım yine kilitli.
Oyun pinine basınca pin sayfasına atıyor o sadcee kampanya ile ilgili ürünü gösteriyor yani sorun yok.
Oppo var bende. Kimliği kamera biraz kare olarak okuyor kimliği ve okunamadı diye hata veriyor. Eşimin Iphone'dan okuttum kimliği o şekilde açtım hesabı.
-
Vadesizden yaptım ben sayaç ilerledi
Hocam günaydınlar. gece kazandıran on hesaba para attım 21:00 dan önce ama hiç faiz işlememiş. Bu da diğer hesaplar gibi haftasonunu bir mi hesaplıyor? İkincisi bu paranın içinden ne kadar çekebilirim faiz bozulmasın diye. Kullanılabilir limit 3000 yazıyor ama bana daha fazlası lazım
Gerçekten de bugün gelen güncelleme ile (Android için konuşuyorum) On Mobil' de kartlarım kısmında hem yeni başvuru yaptığım kart hem de elimde fiziki Burgan Bank tasarımlı kart ikisi de On Kart olarak gözüküyor bu kadar hızlı aksiyon alınacağını düşünmemiştim hiçquote:
Orijinalden alıntı: kaand12@Selamlar bug'lar ilgili birimlere bildirildi :)
Geri bildiriminiz için teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Burgan bank gerçekten harika bir banka, vadelide örneğin gece 00:00 dan sonra vadeli açıp önceki günden vadenin başladığını bilirim, diğer bankalar ayrı Burgan ayrı konumdadır benim için.
-
Bu gulduren hesapta paranin bi kismina faiz islemiyor sanirim degil mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X