< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ön Cam Hatalı Montaj Yapıldı ss'li
-
-
Sizin sorununuz camdaki montaj hatasi degil cam muhtemelen yan sanayi oldugundan %100 fabrikasyon gibi olmuyor maalesef
Torpidoda tikirti fln yoksa bosuna ugrasip vaktinizi harcamayin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen orjinal cam olmadığı için bu sorun oluşmuş keşke üstünü verip orjinal cam taktirsaydin sorun sadece filmle baş göstermeyecek umarım yağmur sensörlü değildir aracınızın cami
Yağmur sensörü mevcut yarın onuda bir kontrol edicem
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O değilde karatma amaçlı ön cama film çekmek yasak değil mi?
Evet yasak ama en açık ton çok belirgin değil
Yasak bir uggulama yapılınca kasko şikayeti değerlendirir mi, bilemedim...
Konu cam filmi değil camın montaj hatası
Ben de yetkili servisde orjinal cam değişimi yaptırdığım halde beceremediler doğru düzgün takmayı, aracın tavanıyla cam arasında bir parmak boşluk bırakmışlar.Bir sorun yaratmıyor ama görüntü olarak hoş durmuyor.Yan sanayi veya orjinal olması farkı dışında takan kişinin işçiliğininde çok önemli olduğunu düşünüyorum yoksa sonuç bende ki gibi oluyor malesef.
-
Rüzgar sesi almıyor mu oradan? Eski aracımda cam değişimi sonrası görünürde pek sıkıntı olmamasına rağmen önden rüzgar sesi almaya basladı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BPG2004 -- 25 Haziran 2022; 21:6:18 > -
Yok ses veya su alma gibi sıkıntılar olmadı neyse ki , sadece görüntü olarak gözümü tırmalıyor hepsi bu.
-
Şasi numarasının yeri de tam oturmamış. Belli ki cam olması gerektiği yerde değil. Ya da cam komple uyumsuz olmuş.
-
Katılıyorum, Cam yan sanayi bari doğru düzgün montaj yapılsaydı diye düşünüyorum bende
Aynen şase yazan yerden belli cam aşağı doğru montaj yapılmış bu yüzden göğüse biniyor,
önümüzdeki hafta içi cevap gelir sonucu merak ediyorum bu cam zarar görmeden sökülüp takılamaz diye düşünüyorum ama bakalım artık
Geçmiş olsun hocam umarım aynı sorunu yaşamam ben de.
telle kesiyolar hocam.sorunsuz sokerler diye tahmin ediyom
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X