Şimdi Ara

Ön Cam tamiri-Auto King-Kasko???? İşlem Yaptırıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
12.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Sfaction

Bizimde ön sağ koltukta leblebi büyüklüğünde bir sigara yanığı var. autoking'de yaptırmayı düşünüyorum.
    Rica etsem eski hali olmasa bile yeni halinin fotosunu koyabilirmisiniz.

Birde şuana kadar bahsettiğiniz 2 hakkınızı kullanmışsınız. Kaç kere daha gitme şansınız var biliyormusunuz.

Benimklide sağ ön koltuktaydı.Büyüklüğü serçe parmağın ucu kadardı.
    Ocak ayında yaptırdım.Eskisinden iyi oluyor.Karşıdan bakınca kesinlikle belli olmuyor ama yakından bakınca yeriş belli.İlk yapıldığında daha acayip bir görüntüsü vardı.Yamayı daire şeklide düşünürsek dairenin çevresinden merkezine doğru ara ara beyaz çizgiler vardı.Zamanla daha güzel olur dediler, öylede oldu o çizgiler kayboldu..........vb.

Bu yıl bu tip işlemlerden 6 hakkım daha var(cam döşeme.......vb.)poliçede yazıyor.
     Ön Cam tamiri-Auto King-Kasko???? İşlem Yaptırıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi br251 -- 1 Eylül 2009; 12:41:58 >

• Daha 2 saat once aracima carglass ta cam catlagini bu anlatmis oldugunuz hasar kitiyle tamir ettirdim.

Siyah tabakali olan yerdeydi catlak ve aynen sizin catlak durumundaydi. Sonuc tek kelime ile super ufacik bir nokta kaldi. Cok yakindan bakinca anlasiliyor.

Illa kasko var diye orjinal cama 650tl verip , memleketin paralarini disariya kaptirmaya gerek yok.
  • Öncellikle zahmet edip resim eklediğiniz için çok teşekkürler. Başarılı bir çalışma olmuş. Bende derhal yaptırmayı düşünüyorum.

Peki çizikler için kaç kere hakkımız var bunu biliyormusunuz. Bazıları 25 cm felan diyor anlamış değilim. Oval şekilde olan bir çiziğin cm hesabı nasıl yapılır. Aracımda 6-7 yerde ufak çizikler var.

quote:

Orijinalden alıntı: br251

quote:

Bizimde ön sağ koltukta leblebi büyüklüğünde bir sigara yanığı var. autoking'de yaptırmayı düşünüyorum.
    Rica etsem eski hali olmasa bile yeni halinin fotosunu koyabilirmisiniz.

Birde şuana kadar bahsettiğiniz 2 hakkınızı kullanmışsınız. Kaç kere daha gitme şansınız var biliyormusunuz.

Benimklide sağ ön koltuktaydı.Büyüklüğü serçe parmağın ucu kadardı.
    Ocak ayında yaptırdım.Eskisinden iyi oluyor.Karşıdan bakınca kesinlikle belli olmuyor ama yakından bakınca yeriş belli.İlk yapıldığında daha acayip bir görüntüsü vardı.Yamayı daire şeklide düşünürsek dairenin çevresinden merkezine doğru ara ara beyaz çizgiler vardı.Zamanla daha güzel olur dediler, öylede oldu o çizgiler kayboldu..........vb.

Bu yıl bu tip işlemlerden 6 hakkım daha var(cam döşeme.......vb.)poliçede yazıyor.
     Ön Cam tamiri-Auto King-Kasko???? İşlem Yaptırıldı

• quote:

Öncellikle zahmet edip resim eklediğiniz için çok teşekkürler. Başarılı bir çalışma olmuş. Bende derhal yaptırmayı düşünüyorum.

Peki çizikler için kaç kere hakkımız var bunu biliyormusunuz. Bazıları 25 cm felan diyor anlamış değilim. Oval şekilde olan bir çiziğin cm hesabı nasıl yapılır. Aracımda 6-7 yerde ufak çizikler var.

Ben teşekkür ederim.Bizim poliçede yazanla

1.Grup:
    "Boya Hasarlı Kaporta Göçük Düzeltme" (DR)(10 cm çapa kadar kaporta göçükler,) 4 defa
    "Boya Tamiri, ( Mini Yama )" (PR)(30 cm'ye kadar kaporta, 20 cm çapa kadar tampon sıyrıklar, çizikler) 4 defa

2.Grup
    "Boyasız Kaporta Göçük Düzeltme" (PDR)(3 cm çapa kadar boyanın zarar görmediği kaporta göçükleri) 8 defa
    "İç Döşeme Tamiri" (IR)(5 cm'ye kadar deri, vinil, kumaş, plastik hasarları) 8 defa
    "Ön Cam Tamiri" (WR)(Manda gözü, yıldız, kombine tip cam kırıkları, 10 cm'ye kadar çatlaklar) 8 defa

3. Grup
    "Plastik Tampon Tamiri" (BR)
    (Teknik olarak onarılabilir bulunan her türlü plastik tampon hasarı)Limitsiz

Kaporta çiziklerinde 30cm e kadar 4 defa dediğine göre 30x4=120 cm yapoıyor.Gidip göster hallederler büyük ihtimalle.Ama öyle çok önemli çizikler değilse durduk yere 6-7 yerede boya yaptırma bence....

• Cidden güzel imkanlar sağlıyomuş mini onarım. Önce şu acemiliği üstümden atıp sonra hepsini halletmeyi düşünüyorum. En makbulu bu.

Tavanda da 2 tane mercimek boyutunda ezik var. Dolu mu yağdı benim mi haberim yok ne oldu valla hiç bilmiyorum. Şimdilik çiziklerle beraber hepsini görmemezlikten gelip aracı tam anlamıyla kullanmaya başladıktan sonra bu hizmetlerden sonuna kadar yararlanayım.

Bu yararlı bilgiler için çok saol br251. Autoking tecrübelerini burda paylaşmanı bekliyoruz.

Bide hangi servise gittin. İkamet ettiğin yer neresi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.