Şimdi Ara

Ön cam tamiri hakkında.(foto eklendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
6.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Küçücük bir çatlak için önceki arabamı götürdüm, tamir sırasında serçe parmağımın tırnağının 10 da biri kadar olan çatlak iki tarafa ikişer karış yürüdü, rezil oldu ön cam.

Kaskodan değişim hakkım vardı, değiştirdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_murderer17

kaskoda değişim yapıyor ama orjinal ile değişim yapmıyor galiba çatlak küçük birde tamirle düzelirse tamir ettireyim dedim

Kaskoyu hangi şirkete yaptırdığınıza bağlı diyeyim. Mayıs ayında araçlarımdan birisinin camında sizinkinden çok daha küçük bir çatlak vardı, yetkili serviste orjinaliyle kasko kapsamında tek kuruş para vermeden değiştirttim.
  • Çatlağın cinsine göre başarılı tamirler de yapılabiliyor.Bizim B5 Passat aramızın camı 10 yılı aşkın süredir bu şekilde tamirli ve çatlak büyüyüp ilerlemedi.

Sanırım hızlı müdehale ve çatlağa toz girmesini önleme (şeffaf bant yapıştırarak) uygulamanın başarısı açısından önemli..
  • Kaskodan yapılıyorsa yaptırın yaptırmak istemiyorsanız da tamir değilde çatlak büyümesin diye çizdirebilirsiniz.Birde fazla görüşü engellemiyor uğraşmak istemezseniz çizdirmeyi imhal etmeyin.
  • cevaplar için teşekkürler büyük ihtimal değişim olucak sonucu burada paylaşırım ..
  • quote:

cevaplar için teşekkürler büyük ihtimal değişim olucak sonucu burada paylaşırım ..

Gelişme yada sonuç var mı?
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    tamir ettirdim 50 tl ücret ödedim bayağı küçüldü içine bir sıvı doldurdular ve lazerle kuruttular az iz kaldı şuanlık sıkıntı yok ilerde sorun olursa değişim yapıcaz
  • quote:

tamir ettirdim 50 tl ücret ödedim bayağı küçüldü içine bir sıvı doldurdular ve lazerle kuruttular az iz kaldı şuanlık sıkıntı yok ilerde sorun olursa değişim yapıcaz

Önceki ve sonraki halinin fotosu varsa, paylaşırsanız yararlı olur.

Teşekkürler.
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    garaja indiğimde çekerim fotosunu hocam eklerim
  • Konuyu hortlatıyorum ama bizim araçtada buna benzer bir çatlak var.Taş mı geldi yoksa sokaktaki çocuklar mı yaptı bilmiyorum.Hocam sonuç ne oldu hasar tamir ettirildikten sonra?Zaman geçtikçe tamir edilen yerde bozulmalar oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daxtor55 D kullanıcısına yanıt
    Yaptırdıkdan sonra 6 ay kadar kullandım sorun olmadı. Şuan araç bende değil son durumunu bilmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.