Şimdi Ara

ÖN CAM ÜZERİ GÜNESLİK FİLM ALDIM..ama nasıl yapıstıracagım? ya da neyle?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdsalar dün internetten ön cam üzeri güneslik film aldım film hosuma gitti iyi güzel de..ben bunu nasıl yapıstıracagım kutunun icinden,film jilet ve kart gibi bi sey cıktı o kadar

• sakın elini sürüp bozma kabarcık falan yaparsın kesin... git sanayide bi aksesuarcıya ordaki çocuğa 10 lira sık güzel güzel gez. haaa yok herşeyi göze aldım ben yapıcam diosan, uygulayacağın yeri yağ ve tozdan arındırmak için güzelce sil yıka ,yağdan tozdan arındır, oraya sabunlu su sür gerekirse sökmek ve kayganlaştırmayı arttırmak için bi ucundan o kart gibi zımbırtıyla boşluk bırakmadan uygula, aklında olsun işin püf noktalarını bilmeyene çok zor bir iştir.
  • kendin yapacaksan önce camı güzelce temizle. Sonra filmin folyosonu sökmeden cam üzerinde provasını yap. Fazlalıklarını kes. sonra filmin folyosunu sök. Camsille fısfıs yap. Sora ön cama koy. Sonra ince tarakla fazla bastırmadan camla filim arasında sabun ve hava kabarcıklarını al. Kalanlar zamanla gider zaten. İşlem bittikten sonra güneşli bir yerde bırak. İlk gün aracı kullanma. Bir kaçgün sonra işlem tamam. Kolay gelsin.
  • Bence @lord of chaos haklı kendiniz yapmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tanselah -- 14 Mayıs 2007; 14:22:53 >
  • ne gereği var ekmeği ekmekçiye verin beşte fazla verin
  • 5 lira daha verde bilen birine yaptır derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.