Şimdi Ara

ÖN CAM YENİLEME (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Astra 2011 de değiştirmiştim servisinde hem de...

Kasko böyle zamanlar için var.. Ayrıca nedeni fark etmez çatlatın gitsin.. Servisteki adamlar şöyle yaz kağıda deyip yardımcı oluyorlar..
  • Aracım 1995 hyundai accent
  • Camı cilalatınca sorunum TAMAMEN düzelecekmi
    Fiyatları ne kadar
    Nerelerde yaptırabilirim
  • Hiç birine cevap veremem, sadece bir fikir verdim. Ama yapılan bir uygulama.

2 ve 3 nolu sorunuzu araştırıp siz bulacaksınız, bulduğunuz yer de, size camın durumuyla ilgili, olup olmayacağı konusunda fikir verecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Hiç birine cevap veremem, sadece bir fikir verdim. Ama yapılan bir uygulama.

2 ve 3 nolu sorunuzu araştırıp siz bulacaksınız, bulduğunuz yer de, size camın durumuyla ilgili, olup olmayacağı konusunda fikir verecektir.

Teşekkürler demekki sağlam bi araştırma gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Genel serviste kendileri değiştirirse olaylar nasıl oluyormuş bi sormak gerek. Benim bildiğim yılda 1 hakkımız var, genel servis de hep orijinal parça kullanıyor

Bana vw yetkili serviste değiştirirsem %30 indirimimin gideceğini, anlaşmalı oldukları camcıya gidersem indirimimin korunacağını söylemişlerdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOE2

Aracım 1995 hyundai accent

Kardeşim 22. tane değişik versiyonda accent var.! 1.3 mü 1.6 mı nedir.?
  • 1. 5 gls
  • Konuyla ilgili değil ama sonradan sis farı taktırınca ceza veriyolar mı
  • quote:

1. 5 gls

Valla nette aradım aradım 1999 öncesi araçların genel kasko değerlerini bulamadım,sen bulabilirsen hesaplaması şöyleydi neden şöyleydi diyorum çünkü yeni zamlardan sonra sigorta şirketleri kaskolara en az %15 zam yaparlar gibime geliyor (inşallah yanılırım ama çok az bir ihtimal) 2013 te hesaplamayı şu şekilde yapıyorlardı yanlış bilmiyorsam eğer, mesela sizin aracınız o yılın belirlenmiş kasko değeri 15.000-tl 15.000 x 0.030= 450 tl Kaskoya vereceğiniz para bu ,yaklaşık sonuç. Çarpan değer (0.030) yapılacak zamla sanırım 0.035. olacak buda araç ve yaşına göre daha fazla para ödemek zorunda kalacağız anlamına geliyor.
    Yani her şeyin yükünü yine vatandaş çekecek durum bu maalesef.
  • En iyisi cilalama gibi görünüyor saol bide sonradan sis farı taktırınca ceza veriyolar mı
  • Bu cam cilası camdaki çizikleride gideriyomuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JoeDalton1 -- 5 Şubat 2014; 23:18:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu78

Ben Astra 2011 de değiştirmiştim servisinde hem de...

Kasko böyle zamanlar için var.. Ayrıca nedeni fark etmez çatlatın gitsin.. Servisteki adamlar şöyle yaz kağıda deyip yardımcı oluyorlar..

Kaskonuz bozulmadan mı değiştirdiniz?(Bu nokta önemli)
    Kaskonuz hangi kaskoydu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: escala

quote:

Orijinalden alıntı: drmelihx

quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

quote:

Yılda bir tane ücretsiz değiştirme hakkı varsa süper olur diğer Fikirde kötü değilmiş:D

Bazi kasko firmalari orjinal cam degisimi icin tutarin %25'e kadar varan miktarini sizden isteyebiliyor. Bazilari da tam muafiyet uyguluyor. Oncelikle policenizi inceleyiniz ya da sigortaciniza danisiniz.

Orjinal cam için tam muafiyet uygulayan kasko firmaları hangileri?? Ben de merak ettim bir sonraki kaskoda mutlaka değerlendiririm bunu...

Mapfre genel sigortadan kaskom var, çatlak olan ön cam için yan sanayi ücretsiz dediler, vw ile anlaşmaları var ancak serviste orjinal cam takılırsa kaskodaki indirimin uçacağını söylediler.

Benim kaskom da mapfre benim ön camda da ufak bir çatlak var sırf orjinaliyle değiştirmiyorlar diye bende camı değiştirmedim hem de bundan önceki kaskom anadolu sigortadan dı o da aynısını demişti..Bundan sonra ki kaskomda muafiyetsiz orjinali değiştiren bir kasko firması düşünüyorum..

• Yetkili serviste camın belli bir miktarını cebinizden öderseniz kasko indiriminiz bozulmadan orjinal cam taktırabilirsiniz.
    Volvo s80'in ön camını değiştirtirken ben öyle yapmıştım. 300 civarı para vermiştim yanlış hatırlamıyorsam.

Ödeyeceğiniz tutar arabadan arabaya, kasko şirketinden kasko şirketine değişir. Sigortacınız ile görüşün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene kasım ayında kaskomun bitmesine 1 hafta kala ön camı kaskodan değiştirdim. Değişimi yetkili serviste orjinal cam ile tek kuruş ödemeden yaptım. Marka Toyota, Kasko Türk Nippon

Ekleme: Bu yapılan işlem sonrasında kaskom bozulmadı. Fatura eklendi.

ÖN CAM YENİLEME

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SxXXxN -- 6 Şubat 2014; 9:32:18 >
  • Poliçeye bakmak lazım. Muhtemelen muafiyet uygulaması vardır ki oranı genelde %15 ile %25 arasında değişir; yani kasko şirketinin anlaşmalı cam servisinde yan sanayi değil de serviste orijinal taktırmak isterseniz masrafın %15-%25(muafiyet ne kadarsa) kadarını sizin ödemeniz gerekir. Genellikle hasarsızlık bozulmaz, ancak muhtemelen yeni kasko döneminde almanız gereken 1 derece yüksek hasarsızlık yerine, aynı kadamede kalırsınız. Ancak dediğim gibi firmadan firmaya değiştiği için poliçeye bakmak lazım, olmadı kasko firmanızın müşteri hizmetlerini de arayıp bilgi alabilirsiniz.
  • 1995 hyundai'nin kaskosu var mı ?
    Kasko yapılmıyor diye biliyorum o model araca.

Kasko yoksa, nasıl değiştireceksiniz kasko şirketinden? Trafik sigortası değiştirmez.
  • Eğer kaskonuzu yaptırtığınız şirketin anlaşmalı camcısında yaptırısanız para ödemezsiniz ve yılda bir defaya mahsus hasarsızlık indiriminiz bozulmaz
    eğer istediğiniz camcıya götürürseniz sigorta poliçenize bakın. para ödemeden istediğiniz camcıda yaptırmak istiyorsanız tek yapan bildiğim kadarıyla şu an groupama
  • Kasko olmuyoduda biz bi tanıştan yaptırmıştık 2000 yıl olarak göstermişti ama şimdi olmuyo onun için cam cilası denecez
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.