Şimdi Ara

ÖN CAM YENİLEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracmın ön cam eski olduğunundan karşıdan gelen ışığı içeri dağıtıyor ve bana zorluk yaşatıyor gözlerimi yoruyor. Orjinal cam bildiğim kadarıyla 1000-2000 arasında yan sanayide kaliteli değil kaskoda yenilemek istediğim karşılamıyor yan sanayiye mecbur kalcam gibi neyapmalıyım

• Yılda bir tane ücretsiz cam değişim hakkınız yok mu? En kötü şark kurnazlığı yapıp ön camınızı küçük bir çocuğa kırdırabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Yılda bir tane ücretsiz cam değişim hakkınız yok mu? En kötü şark kurnazlığı yapıp ön camınızı küçük bir çocuğa kırdırabilirsiniz.
    Yılda bir tane ücretsiz değiştirme hakkı varsa süper olur diğer Fikirde kötü değilmiş:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOE2

Aracmın ön cam eski olduğunundan karşıdan gelen ışığı içeri dağıtıyor ve bana zorluk yaşatıyor gözlerimi yoruyor. Orjinal cam bildiğim kadarıyla 1000-2000 arasında yan sanayide kaliteli değil kaskoda yenilemek istediğim karşılamıyor yan sanayiye mecbur kalcam gibi neyapmalıyım

cama bir taş at patlat :D
    sonra kaskodan parayı al sende üstünü tamamla ohh miss :)
  • quote:

Yılda bir tane ücretsiz değiştirme hakkı varsa süper olur diğer Fikirde kötü değilmiş:D

Bazi kasko firmalari orjinal cam degisimi icin tutarin %25'e kadar varan miktarini sizden isteyebiliyor. Bazilari da tam muafiyet uyguluyor. Oncelikle policenizi inceleyiniz ya da sigortaciniza danisiniz.
  • quote:

Aracmın ön cam eski olduğunundan karşıdan gelen ışığı içeri dağıtıyor ve bana zorluk yaşatıyor gözlerimi yoruyor. Orjinal cam bildiğim kadarıyla 1000-2000 arasında yan sanayide kaliteli değil kaskoda yenilemek istediğim karşılamıyor yan sanayiye mecbur kalcam gibi neyapmalıyım

Kaskodan mı yaptırırsınız, cepten mi yaptırırsınız, bilemem ama ön camda asla yan sanayiye sapmayın. Orijinal cam kullanın. Diğer camlar için bir şey demiyorum ama ön cam mutlaka orijinal olmalı. Sürekli gözünüzle iletişim halinde olan bir cam.
  • Kaskonuzu hangi firmaya yaptırdıysanız hemen hemen hepsi yılda bir kez cam taktırma hakkı tanıyor. Bence şark kurnazlığı ile çözün bu olayı,ama önce kaskonuzu iyi bir okuyup inceleyin sizin kaskonuz size öyle bir hak tanımışmı.? Bak kasko şöyle bir şart koymuş benim anlaşmalı olduğum yerlerde taktırrısan bir tane bedava başka bir yerde taktırısan % 20 sini sen ödersin diyor ona göre, yoksa çocuğun birine camı kırdırarak o zevki yaşatma:))) @JOE2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novinovi -- 4 Şubat 2014; 16:32:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

Kaskonuzu hangi firmaya yaptırdıysanız hemen hemen hepsi yılda bir kez cam taktırma hakkı tanıyor. Bence şark kurnazlığı ile çözün bu olayı,ama önce kaskonuzu iyi bir okuyup inceleyin sizin kaskonuz size öyle bir hak tanımışmı.? Bak kasko şöyle bir şart koymuş benim anlaşmalı olduğum yerlerde taktırrısan bir tane bedava başka bir yerde taktırısan % 20 sini sen ödersin diyor ona göre, yoksa çocuğun birine camı kırdırarak o zevki yaşatma:))) @JOE2
    Şu kaskoda iyice inceleyip sonra cama bi taş tamamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoeDalton1

Şu kaskoda iyice inceleyip sonra cama bi taş tamamdır

Alıntıları Göster
    Eğer camda çatlakddolayı değiştirmek istersem olay nasıl oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

quote:

Bazi kasko firmalari orjinal cam degisimi icin tutarin %25'e kadar varan miktarini sizden isteyebiliyor. Bazilari da tam muafiyet uyguluyor. Oncelikle policenizi inceleyiniz ya da sigortaciniza danisiniz.

Orjinal cam için tam muafiyet uygulayan kasko firmaları hangileri?? Ben de merak ettim bir sonraki kaskoda mutlaka değerlendiririm bunu...
  • drmelihx D kullanıcısına yanıt
    Grupama sigorta ile ben 2.300 TL tutarındaki ön camı fark ödemeden değiştirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlkerA.

Grupama sigorta ile ben 2.300 TL tutarındaki ön camı fark ödemeden değiştirdim.
    Al taşı camı çatlat git kaskodan parasını al . Kasko'ya para ödüyorsun sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lego95

Al taşı camı çatlat git kaskodan parasını al . Kasko'ya para ödüyorsun sonuçta

Alıntıları Göster
    arka camım katil hafriyat kamyonlarından dolayı patlamıştı. kaskodan orjinal cam farkı ödemeden değiştirdiler.
    camı patlatmadan önce anlaşmalı camcıya ya da servise gidin. camcı işin ehli olduğu için daha çok iyi yapacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmelihx

quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

quote:

Orjinal cam için tam muafiyet uygulayan kasko firmaları hangileri?? Ben de merak ettim bir sonraki kaskoda mutlaka değerlendiririm bunu...

Mapfre genel sigortadan kaskom var, çatlak olan ön cam için yan sanayi ücretsiz dediler, vw ile anlaşmaları var ancak serviste orjinal cam takılırsa kaskodaki indirimin uçacağını söylediler.

• Çekiçle tıklatın madem. Bakarsınız taş elinizden fırlarsa feci olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EagleWing

Çekiçle tıklatın madem. Bakarsınız taş elinizden fırlarsa feci olur :)
    Kasko fiyatlarına öğrenebilirmiyim benim kasko da bazı sorunlar çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoeDalton1

Alıntıları Göster
    Durun ya hemen kaba kuvvete yönelmiş forum.

Önce bir camı cilalatmayı deneyin. Ama öyle oto cilasıyla değil tabi, işi profesyonel olarak seryum oksitle yapan bir yer bulun. Bu saatçilerin saat camlarını da temizleyip parlattığı maddedir. Onunla bir temizlettirip bakın. büyük ihtimalle sorununuz çözülür.

• escala kullanıcısına yanıt
    Genel serviste kendileri değiştirirse olaylar nasıl oluyormuş bi sormak gerek. Benim bildiğim yılda 1 hakkımız var, genel servis de hep orijinal parça kullanıyor
  • quote:

Aracınızın model, marka ve yılını yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
  • Yapı kredi sigortadan kaskolu aracımın ön camını orjinal olarak anlaşmalı camcıdan değiştirdim ve kaskom da bozulmadı. Poliçede yerli cam ücretsiz orjinali için ek ücret yazmasına rağmen bu şekilde olmuştu baya bir sevinmiştim haliyle.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.