< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sol Ön Cam Kesilmeyen Ses !
-
-
Aynanın aerodinamik yapısından da olabilir.
Clio4 te bunun için dava açıp aracını iade eden biri var.
Aracını satmak yerine dava açıp 4 sene uğraşıp kazanmış. Bu uğraşa değdi mi bilmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Müzik dinleyin veya 100 ü geçmeyin
Ses rahatsız ediyorsa aynayı değiştirin orijinal i ile
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arabayı değiştir hocam
Yan sanayi parçanın durumu bu işte. Söküp her tarafını özellikle altını silikonla izole edin veya değiştirin.
Ayna kesin çözüm olur mu onu düşünüyorum
Hocam ne yazık ki kimisinde çözülmüyor. Bende de Kadjar var anlayamadığımız bir şekilde 130 km geçince ön camın orta ve tavan birleşim yerinden ıslık sesi geliyor. Camı söktüler, fitiller yenilendi tekrar takıldı yine geliyor. Ben de limitör gibi düşünüyorum 130 u geçmiyorum.
Aracı satıp alıcıdan bu sorun nedeniyle beddua yememek adına büyük iş yapmış, ülkede türü örneği azdır. Ama test sürüşüne çıkıp alıcıya bu durumu söyleyip satsaydı herkes birbirinden hellalik alıp yoluna devam ederdi.quote:
Orijinalden alıntı: fractal design
Aynanın aerodinamik yapısından da olabilir.
Clio4 te bunun için dava açıp aracını iade eden biri var.
Aracını satmak yerine dava açıp 4 sene uğraşıp kazanmış. Bu uğraşa değdi mi bilmiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Otobanda işte 100 km hizda yavas oluyor :) yol bitmiyor basmadan da
Bahse konu ses tüm Clio4'lerde olan aerodinamik yapıdan kaynaklı ses. Dava açan dışında kimsenin umrunda olduğunu sanmıyorum. Ben de Clio4 sahibiyim bu arada.
-
Aynı ses bizde de var. Etraf çok rüzgarlı ise ve araç da o sırada yüksek hızda gidiyorsa ıslık sesine benzer bir ses geliyor cam tavan ile ön camın birleştiği yerden. Renault club da araştırma yapınca başkalarında da olduğunu gördüm. Serviste videolu şekilde belirttik. Sol aynanın iç tarafına bir işlem yapıp, test edip kesildi dediler. Ayna içinde keçe mi oynamış ne öyle bir şey söylemişlerdi. Gerçekten de bir süre kesilir gibi oldu ama nadir de olsa hala tekrar ediyor ve ben ön cam fitilden kaynaklandığını düşünüyorum.
Ama sizin mesajınızı gördükten sonra hiç işlem yaptırmaya gerek yok demek ki değişse de tekrarlayabiliyormuş. Boşuna ön camı söktürmeyelim. Çok da fazla 130 lara çıkmıyoruz ama yani ses gelmese daha iyi olur tabi.
Konu sahibine mesajım ise, ayna orijinal olmadığından herhangi bir birleşim yeri hatasından ses yapıyor olabilir. Çare orijinal ayna gibi duruyor. Çünkü deliğe silikon sürünce azaldıysa demek ki ince boşluklardan ses alıyor içeriye ayna.
-
Orjinal aynayi sordum servise dün 2500 civarı fiyat verdi sadece sol on ayna icin
Pahalıymış yav... Çıkma olarak bakabilirsiniz daha uyguna gelebilir.
Olmazsa, aynayı söküp gözle görülen tüm boşlukları iyi bir şekilde doldurabilirseniz istenilen sonucu elde edebilirsiniz belki de.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X