Şimdi Ara

Ön cama saydam cam filmi çekiliyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arakdaşlar istanbuldayım , adlığım araç 10 yaşındaydı. Aldığımda sıfır iz vardır.Son 1 yıldır bende , o kadar dikkat etmeme rağmen ön camda taş izleri belirmeye başladı , kamyonların arkasından gitmememe rağmen nereden geldiği belli olmayan taşlar devamlı ön camı benek benek yapmaya başladı. Zararın neresinden dönsek kardır , bu ön camlara renksiz film filan çekiliyor mu ? Hem koruma sağlasın hemde ultraviyole ışınları engellesin vss.. Ayrıca Silecekler çalışınca film olması sıkıntı olur mu ?
    .Birde fiyatlar nedir bilginiz varsa paylaşırmısınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 13 Nisan 2018; 1:11:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Elbette çekiliyor hocam. Ama son zamanlarda ön cama renkli film çekmek yasaklandı. %75 oranında bir film hem güneş ışığını çok az kırar hem de istediğiniz gibi olur. Çok da koyu renk değildir.
  • Filmler iç kısımdan çekiliyor fayda etmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoctorEconomy

Filmler iç kısımdan çekiliyor fayda etmez

Dıştan mümkün değil mi , suyu görürse kendini bırakır mı? sıçrayan Taşlardan camı nasıl korurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 13 Nisan 2018; 2:11:26 >
  • hocam camın dışında minik çatlaklar olmaz kireç lekesi falan oluyor olmasın. Şeyde olabilir dalga dalga şeklindeyse cama cila tarzında bir işlem yapıyorlar o hareler falan gidiyordu. Fotoğraf atarsanız daha net birşey söyleyebilirim.

• kendindenvazgeçenadam K kullanıcısına yanıt
    Direkt oyuk oluşuyor , yarın sabah foto çekerim. Araçtan soğudum tam gözümün önünde oyuklar oluştu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-92A2F8722

quote:

Orijinalden alıntı: DoctorEconomy

Filmler iç kısımdan çekiliyor fayda etmez

Dıştan mümkün değil mi , suyu görürse kendini bırakır mı? sıçrayan Taşlardan camı nasıl korurum.

Alıntıları Göster
    Dıştan pek saglıklı olmaz gibi dışta zarar verecek etken çok yağmur çamur kar rüzgar basınçlı su çocuk vs vs

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cam filmi nasıl çekilir?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyuk oluşması normal değil, o camda mutlaka bir sıkıntı vardır.

Benim 17 senelik ön camda bırakın oyuğu, çatlak, büyük çizik bile yok. Sık sık uzun yolda kullanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacker

Oyuk oluşması normal değil, o camda mutlaka bir sıkıntı vardır.

Benim 17 senelik ön camda bırakın oyuğu, çatlak, büyük çizik bile yok. Sık sık uzun yolda kullanırım.
    Bineklerde cam eğik açıyla indiği için değen taş sekiyor ve çatlatmıyor ama pikap, minibüs gibi araçlarda cam çatlağı gelen hafif bir iri taşla oluşuyor. Ama ne önerilir ben de bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Camı ipa ile temizleyin, yeni nesil nano yağmur kaydırıcılardan uygulayın, bu sayede ince bir film tabakasında sahip olursunuz ayrıca kaydırıcılık özelliği sayesinde darbeleri de hafifletecektir.
  • Merhaba Arkadaşlar ,

Konu ciddi anlamda ilgimizi çekti ve biz bu konu ile alakalı bir formül oluşturduk. Aslında dışarıdan şeffaf cam filmi yapılan cam filmleri bulunduğunu keşfettik. Normalde bu cam filmlerini bizler mağaza sektöründe bulunan firmaların camlarına yapıyoruz. Bu filmler anti-grafityp olarak geçiyor. Filmin üzeri boyansada silinerek temizlenebilen filmlerdir. Filmlerin kalınlığı normal cam filmlerine göre 2-3 kat daha kalın. Bu film aslında dışarıdan uygulandığında bu tarz taş sıçrama karşı ciddi önlem alınmış olur.
    Firma adresini atıyorum.www.winplus.com.tr .
    Dükkan görüntüsü resimdeki gibidir. Selamlar.

• 5 yıldır ön camda film kullanıyorum, çok rahat ettim. Gündüz güneşin yakıcı etkisi kırılıyor, gece olunca da aptal aptal far ampulu kullanan arabaların ışıkları gözümü almıyor..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.