Şimdi Ara

Ön Camda hare/dalgalanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde aracımı hep aynı yerde yaıkatıyorum, ancak geçenlerde başka bir yerde yıkatmak zorunda kaldım. Yıkamacı ön cama -cila ya da bir solüsyon- ne sürdüyse artık ertesi gün ön cama güneş karşıdan vurduğunda camda harelenme/dalgalanma olduğunu fark ettim. Camdaki bu harelenme/dalgalanmayı nasıl yok edebilirim arkadaşlar?

Şimdiden teşekkürler…

• Aynısı bizim camda da var. Nasıl olduysa yıkattığım yerlerde özellikle dikkat ederim göğüse parlatıcı falan sıkmasınlar diye kendim yıkadığında da sıkmam ama sanki cam içten yağlanıyor garip bir şekilde. Suyla denedim gitmedi, cam sil denedim gitmedi, kolonya denedim gitmedi, geçen arabayı yıkattığım yerdeki arkadaşa söyledim köpüklü bir süngerle sildi ama hala tam geçmiş değil anlamadım gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoktakenokta

Normalde aracımı hep aynı yerde yaıkatıyorum, ancak geçenlerde başka bir yerde yıkatmak zorunda kaldım. Yıkamacı ön cama -cila ya da bir solüsyon- ne sürdüyse artık ertesi gün ön cama güneş karşıdan vurduğunda camda harelenme/dalgalanma olduğunu fark ettim. Camdaki bu harelenme/dalgalanmayı nasıl yok edebilirim arkadaşlar?

Şimdiden teşekkürler…

Sıcak su+kaliteli bulaşık deterjanı karışımını süngerle bastıra bastıra sil, camın olduğunu bile fark etmezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertdo2

quote:

Normalde aracımı hep aynı yerde yaıkatıyorum, ancak geçenlerde başka bir yerde yıkatmak zorunda kaldım. Yıkamacı ön cama -cila ya da bir solüsyon- ne sürdüyse artık ertesi gün ön cama güneş karşıdan vurduğunda camda harelenme/dalgalanma olduğunu fark ettim. Camdaki bu harelenme/dalgalanmayı nasıl yok edebilirim arkadaşlar?

Şimdiden teşekkürler…

Sıcak su+kaliteli bulaşık deterjanı karışımını süngerle bastıra bastıra sil, camın olduğunu bile fark etmezsin.

Pril deneyebilirim o zaman..

• Arkadaşlar elimde daha önce aldığım autoglym cam cilası var, bu ürün faydalı olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar elimde daha önce aldığım autoglym cam cilası var, bu ürün faydalı olur mu?

daha önce denemedinmi? bende de var faydası olursa yada çözüm bulursan yaz kimisi sirke diyor ama cesaret edemedim
  • Sirke ile kaba temizlik yapılır. Ardından kolonya ile kalıntılar temizlenir.
    Sonuç pırıl pırıl camlar.
    Tek sebebi ise piyasa yıkamacılarının kullandığı adi parlatıcılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aarmaganozturk -- 3 Ağustos 2013; 13:40:36 >
  • enoktakenokta kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba. Aynı sorunu yaşıyorum. Siz sorunu çözebildiniz mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu sorunu çözebilen varmı sebebi nedir?

• İçten bulaşık deterjanı ile güzelce silin.
    Yağ tabakasını kaldırın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.