Şimdi Ara

Ön camı çatlatmışlar kaskodan yaptırıyım mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
30.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bu konuda yaklaşık 3 ay araştırma yaptım.. Sigorta şirketim groupama ya mail attım gelen cevapta hasarsızlığınızı bozmayız ama tramer kaydı işlenir dendi.. Daha sonra aracımın facebook fan sayfasında bu konuyu açtım.. Kimi işledi dedi kimi hayır işlemedi.. Bende yorum yazanlardan camı değiştirenlerin plakasını aldım ve tramere mesaj attım ve işlemediğini gördüm ve sigorta şirketlerini sorduğumda farklı farklı cevaplar aldım.. İşin enteresan tarafı yine groupama dan cam değişimi yapan arkadaşın aracına tramer kaydı geçilmemiş ama bana gelen mailde kesinlikle ve kesinlikle tramer kaydı işlenir şeklindeydi.. Devamında aynı konuda çok araştırma yapan biriyle tanıştım.. Kendisi Ak sigortadan kaskosunun olduğunu onada tramer kaydı işleneceği söylendiği o da sağa sola bu durumu sorduğunda çoğunluğun olur mu ya öyle şey senede 1 cam değişme hakkın olduğunu söylediklerini anlattı ama tabii hakkının olması yani hasarsızlığı bozmayacağını zaten söyleyen kasko şirketi hasar olarak işlerimi söylemesine rağmen gözünü kararttığını ve değiştirdiğini daha sonrasında tramer kaydı gözükmediğini söyledi.. Bende şuan halen kararsızım ve kırık camla gezerek kendimi tehkikeye sokuyorum ama kalkıpta cam için tramer olmasınada ayar oluyorum nitekim genel olarak herkesin söylediği 1 cam değişim hakkın var değiş tamam değişelimde hasarsızlığını bozmadan tramer işlerim demekten başka bir şey söylemeyen bir sigorta şirketi karşısında sinir olmadan da duramıyorum çünkü ileride satarken aracımda böyle basit bir nedenden dolayı hasar kaydı olmasını istemem ve satacağım adamda belirttiğim gibi cam hasarı olmaz tramere işlemez düşüncesine sahip olma olasılığı yüksek olacağı için laf anlat dur he bide şu var faturasını ve servis kaydını gösteririm cam değişti diye de yinede kararsız kaldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dolphinss34 D kullanıcısına yanıt
    Bende aynı durum icerisindeyim. Kesin bir cevap alamadim vw ayni sekilde kimisi tramere yansir kimi yansimaz dedi. Skoda yetkili servis sigorta bolumuyle komustugumda ön cam degisimi tramere yansir dedi. Halk sigorta ile görüşmedim ama büyük ihtimalle yansır diyecek.

Bir taraftanda bu gibi durumlar için KASKO yaptiriyoruz sonra da 2. elde satarken sıkıntı yasayacagiz diye dusunmeden edemiyoruz hakli olarak. Kendi cebimden orijinal cam taktirsam 1.300 tl dediler... ee yazik degil mi niye kendi cebimden vereyim o kadar parayi... sonra düşündüm dedim ki ''yahu kırık camla gezmektense kaskoya vereyim yaptırsin; 2 fotograf cekerim faturasini satarken gosteririm olmadi az biraz düşüğune satarim ama cami yaptırayim kafam rahat etsin'' diye soyleniyorum kendi kendime. Yani kaskodan değişim yaptiracagim hocam, tramere islenmemesi için bir yol var mi bakacağım ama islenecekse de yine de degistireceğim camimi. Sonucta kasko boyle seyler için var.

• Önceki yıl Aksigorta kaskosuyla yetkili serviste orijinal cam değişimi yaptırdım cam klozunu kullanarak, aracımın herhangi bir hasar kaydı bulunmamakta.
  • Millet amma korkmuş...

Cam işte tramerde gözükse ne gözükmese ne??

Kasko yaptırıyorsun, yılda 1 kere cam değişimi kaskoyu bozmuyor, ama biz tramer de gözükmesin diye 10 takla atıyoruz.

4 tane aracımın camını değiştirdim, hiç sorun yaşamadım. Cam değişmiş diye mızırdayan olur ise, gitsin başka kapıya...
  • amasseia kullanıcısına yanıt
    bilgi amaçlı güneş sigortaya attığım mailin cevabı.. kullanmış olduğum kasko groupama ve işleriz demişti, güneş sigortada işleriz diyor.. axa sigorta acentesi ile telefonda görüştüm o da işlenir dedi.. kısacası yaptırıp görmek lazım.. iş ki Allah ölücülerden sakınsın:)

Sayın İlgili;

Cam kırılması ilk hasarda hasarsızlığı etkilememekte olup, poliçede Anlaşmalı Marka yetkili servis seçeneği seçildi ise servise giderek işlem yapılabilmektedir.Cam Hasarları Tramer’e Cam kırılması olarak aktarılmaktadır.
    Mini Onarım işlemlerinde kapsama girmesi durumuda Tramere aktarılmadan ,ve hasarsızlık etkilenmeden işlem yapılabilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla.
    -_Musteri Iliskileri Yonetimi (2)
  • Cam değişimine 400 tl istiyorlar kasko yaptırıp değişim yapabilirmiyim kaskodan

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.