Şimdi Ara

Ön Camı Kırmışlar, Silecek Lastiğini Kopartmışlar! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
2
Favori
15.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 yıllık hasret bitsin artık neden olduğunu unutmadıysan anlat bi zahmet @favoriteteam
  • bu kadar zamandan sonra başlığı hortlattın madem anlatıyorum.
    bakırköy'e cafe de keyff'e gitmek üzere oranın aşağısındaki yanında benzin istasyonu olan sokağın içine aracımı kaldırım üzerine çıkararak park ettim.
    sağlı sollu tüm sokak kaldırım üzerine çıkarak park etmiş araçlarla doluydu bende furyaya uydum parkımı yaptım.
    park ettiğim yer tam bi apartmanın girişi ama ben arkadaki araca iyice yanaşarak apartman girişini kapatmamaya özen gösterdim.
    ardından mekana gittik arkadaşlarla muhabbet hoş sohbet derken aracıma döndüm.
    dışarıdan fark etmedim camın kırık olduğunu içindeyken tam kontağa basacakken fark ettim.
    dışarıya çıktım baktım silecek lastiği yok ve cam çatlamış.
    hemen apartmanın önüne park ettiğim için apartmandakilerin yapmış olacağını tahmin ettim.
    apartmanın tüm zillerine basıp bağırıp çağırmak kim yaptı bunu söylesin diye veryansın etmek istedim.
    ama efendiliğimi korudum ve aracıma binip eve gittim.
    eve geldiğimde abimle konuştuk durumu abim merak etti ve araca baktık.
    silecek lastiğini kaldırmak isterken silecek lastiğinin çıkmasıyla ve aracımın gizli silecek mekanizmasına sahip olmasından ötürü silecek demirinin kaputtan esneyerek tekrar şiddetle cama çarpıp camı çatlattığı kanısına o da vardı benim gibi.
    zaten bu durum alenen belliydi.
    gidelim silecek lastiğini bulalım dedi. orjinal lastik serviste en az 20-30 dir dedi.
    neyse gittik tekrar aynı sokağa olay mahalline benim aracı çıkarttığım yere yakın bi yere tekrar park ettim.
    baktık ki silecek lastiği yerde onu aldık. zarar görmemişti.
    sonra ben keşif olması için diğer park etmiş araçları yol boyunca incelemeye başladım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllar önce siz bu konuyu açtığınızda sonucu merakla bekleyen bekar 22 yaşındaki M.Ç'nin şuanda 1.5 yaşında çocuğu var Hocam o değilde bu keşiften bir sonuç çıktı mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mberkaydemirel -- 12 Mart 2014; 9:47:03 >
  • O değilde arkadaş arkası yarın tadında yazıyor, devamı 2 yıl sonra tam burada.
  • lostun finali gibi hayal kırıklığı oldu
  • kaptan devamını anlatsan...

Ön Camı Kırmışlar, Silecek Lastiğini Kopartmışlar!
  • eee sonra ?
  • arkadas adamda peygamber sabrı varmıs yemın ederım 2 sene boyunca anlatmamıs adam yenı anlatıyor helal olsun valla ya :)
  • 4 sene sonra yöneticiler bile merak etmişti devamını bekliyoruz
  • Aha gene kitlendi.Devamı 2 sene sonra

• Konu öldürdü beni
  • heyecanlanmama değmedi
  • Bence bu arkadaş unutmuş ondan dolayı sonunu anlatamıyor.
  • Ben hala merak ediyorum :D
  • Son durum nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

ben yazarım yazmasına ama kıl ettiler beni bi kere. yazmıyorum açmıyorum bi daha başlık filan.

ne saçma bir mantığınız var ya? kapat konuyu admine söyle silsin o zaman. tövbe yav gece gece ayar ediyorsunuz adamı.

• https://www.youtube.com/watch?v=jiVC5ihwbpg

• Sonu hala belli değil.
  • Kedidir kedi
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.