Şimdi Ara

Ön camım patladı! Orijinal cam mı? yan sanayimi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
17.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

Kasko policene bagli sinirsiz cam degisimi hakki veren kaskolarda var yil icersinde. Yapman gereken camciya yada servise gidiyorsun dilekce seklinde senaryoyu yaziyorsun..

Gecmis olsun kardesim.

Eyv. kanka :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

quote:

Orijinalden alıntı: Panturk

Benimde arabanın ön camı ile kaput bitimine doğru olan kısmına mermi saplanmıştı maganda kuşunu arabaya isabet etmiş heral aynı dediğin gibi başta küçük olan çatlak zamanla kocaman oldu ilk başta o çiziklerin yolunu çizdirmek lazımmış ki büyümesin diye. Neyse bende ön camı kasko ile değiştirdim sigorta şirketinin anlaşmalı olduğu bir yere git hatta git özel servise taksınlar tekrardan orjinal cam. Camı değiştiren ustalar zaten herşeyi hazırlıyorlarçatlak camın halini arabanın plakasını alacak şekilde bi uzaktan çekiyorlar sonra yakından çekiyorlar sonra camı çıkartıp aracın önüne koyup tekrardan fotoğraf çekiyorlar sonra yeni camı takıp tekrardan araçla beraber fotoğrafını çekiyorlar daha sonrada rapor yazıyorlar benimkine taş sıçraması sonucu kırılmıştır diye yazdır şimdi mermi falan yazarsak polise falan ifade vermek gerekir belki diye öyle rapor tuttular bende imzaladım bukadar.

Yarın kasko şirketim ile göüşüp bir kaç servisten fiyat alıcağım

Fiyat alıcam derken kendin mi yaptırmak istiyorsun? 2 sene önce falan yağmur sensörlü ön cam 550 tl falandı zaten yılda 1 kere cam hakkın vardır büyük ihtimalle hasarsızlıkta bozulmadığı için yaptır gitsin. Hatta benim arabada hırsılık olmuştu kelebek camını kırdılar onu bile kaskodan yaptırmıştım bitimine 2 ay falan vardı.
    Kasko şirketine sor ki büyük ihtimal cam değiştirme hakkın var olurda başka bişeye lazım olur diyip cepten verme o parayı bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Panturk

Hayır hocam hangi firmalarla anlaşmalı onları ögrenmek için arıyacağım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

her kafadan bir ses çıkmış!

ben önceki aracımın camını 2 defa değiştirdim. yılda 1 kez cam değişimi kaskoyu bozmuyor.

sadece öğrenilmesi gereken; sigorta poliçesinde cam için muhafiyet olup olmadığı.
    muhafiyet yok ise sorun yok. eğer %10 yada %20 oranında muhafiyet söz konusu ise bu oranda ödeme yapılacak demektir.

geçmiş olsun.

kolay gelsin.

ek...
    daha önce başka bir konuya yazmıştım.
    quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

eski aracımın camını 2 kere değiştirdim. siğorta şitketi; Yapı Kredi Siğorta.
    cam değişimi tüm siğorta şirketlerinde yılda 1 defaya mahsus kaskoyu delmiyor. mini onarım ayrı cam değişimi ayrı bir durum.

ilk değişimde siğortamın yılda 1 kere cam değişim hakkını kullandım. servis de orjinal cam ile değiştirdim, muhafiyet ödemedim.

ikinci değişimde ise siğorta şirketi o yıl %20 muhafiyet koymuş. cam değişimi için, dilersem anlaşmalı camcı da ücretsiz
    yada servis de %20 muhafiyetle değiştirebileceğimi belirttiler.

doraglass'ı aradım cam 250TL. Abi! aynı cam ama yan sanayi...
    servis de 750TL orjinal loğolu. arada garip bir fark var. nette biraz gezindim, bazen camlar da sorunla karşılaşıldığını okudum.
    o yüzden ön cam olduğu için risk almak istemedim ve %20 ödeyerek servis de orjinal cam taktırdım.

bu yıl %20 muhafiyeti kaldırmışlar. yani değiştirecek olsam, yılda 1 kerelik cam hakkımı kullanarak para vermeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 30 Ekim 2012; 22:12:36 >

• Kıl oluyorum bu cocuklara bizim solaktada var yazıyı sökmeye çalışıyorlar polo yazısını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi şirket ile çalıştığınıza da bağlı. Zamanında Axa ile çalışırken, 1750 TL tutan arka sunroof camını hasarsızlık gitmeden değiştirmişlerdi, çin malı ya da takliti de yok parçanın.
  • Güncel
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.