Şimdi Ara

Ön değil, arka sis farı daha beter! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
10.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ön sis farı sonradan takılan araçlarda ön sisleri arka sislere bağladıklarından dolayı ön ve arka sis farları birlikte yanıyor,trafikte bunların bu kadar çok olmasının asıl sebebi bence bu.

Ayrıca arkamdan uzunları yakmış gelenlere yada kısa farları ayarsız olanlara arka sis farlarımla kendimce rahatsızlık vermeye çalışıyorum bende.
  • Yeni üretilen araçların çoğunda sis farı tek taraflı, ama geçen yıllarda üretilen araçların bir çoğunda her iki tarafta da çok şiddetli bir şekilde yanan sis lambaları mevcut.Tabi bu markalara göre de değişiyor. Bunlar açık havalarda insanın gözünü fazlasıyla rahatsız eder cinsten. Gerek arka sis lambaları gerekse ön sis lambaları sadece sis ve tipi gibi hava koşullarında kullanılmalı.

Bunun dışında kullanılan sis lambaları gerçekten insanın gözünü alıyor. Artık trafikte dikkat ediyorum, cezası olmasına rağmen aracında sis farı bulunan sürücülerin bir çoğu gece gündüz demeden açık dolaşıyor,insanlarda alışmış pek öyle bir tepkide göremiyorum. Kendimde trafikte çok fazla muhatap olmama adına bu tip durumlara tepki göstermiyorum açıkçası. Ama yapılan yanlış bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

Fabrikasyon arka sis farı nasıl bu kadar rahatsız ediyor anlamıyorum. Zaten genelde bir tane oluyor solda yada sağda. Görüntü olarak bence güzel olmuyor ama rahatsız da etmiyor

hocam arkadas cok hakli.ozellikle kirmizi isiklarda yeni mercedes E ler'in stoplari benim goze resmen tecavuz ediyor.

Cok parlak ve led olunca haliyle..
  • Arka sis farlarindan bende hoslanmiyorum ama bazi sis farlarinda on arka diye kavram yok. İnsan onu acinca arka siste yaniyor..
  • İtiraf ediyorum ben arka sisler açık geziyorum
    Ama 2006 civic veya getz lerde olduğu gibi değil stop lambalarına entegre olduğu için çok göz aldığını düşünmüyorum ayrıca çokta yakışıyor benim arabama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arka sis farı göz alan araçların örnek bir fotoğrafını koyabilir misiniz?

Kendi aracımız için konuşuyorum. Arka sisleri açtığımda, arka stoplarda her iki tarafta da fren lambasına benzer hafif kırmızı bir ışık saçılıyor. Hiçte göz aldığını düşünmüyorum. Zaten açmıyoruz. Özellikle babam teybi bile açacak kadar üşengeç. Sis farıyla hiç uğraşmaz
  • quote:

Fabrikasyon arka sis farı nasıl bu kadar rahatsız ediyor anlamıyorum. Zaten genelde bir tane oluyor solda yada sağda. Görüntü olarak bence güzel olmuyor ama rahatsız da etmiyor

Yoğun trafikte önünüze 206 gelsin hele birde akşam ise göreyim bakım rahatsız ediyormu etmiyormu :)

Konunun açılması iyi olmuş benimde çok şikayetçi olduğum bir durum ön sisler neyse gine bir nevi yolu aydınlatıyor arka sis açanlara hiç anlam veremiyorum. trafikte önümde 206 arka sis açmış duruyordu sellektör yaptım aynadan tip tip baktı- elimle anlatmaya çıştım anlamadı en son araçtan inip söyledim. Birde sert sert pardan birader diyor ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Erukay

İtiraf ediyorum ben arka sisler açık geziyorum
    Ama 2006 civic veya getz lerde olduğu gibi değil stop lambalarına entegre olduğu için çok göz aldığını düşünmüyorum ayrıca çokta yakışıyor benim arabama

dostum stoplara entegre olanlarda acayip göz alıyor bana göre.. çünkü yukarda oldukları için direk göze giriyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karbon 12

Ben de Class 3 laserle dolaşmaya başlıyorum, bence çok güzel görünecek pek de bir şey hissetmeyeceksiniz. Acıtmayacak, söz!

Sizler ne dersiniz? Yeşil mi? Yoksa kırmızı mı?

kırmızıııı

o değilde bende açıyorum sislerimi..hemde ön arka birlikte.. getzlerin ne ön sisi ne de arka sis rahatsız eder gözü...daha önce tartıştım bunu ben forumda. ama şu konuda hak vereyim ki stop lambasıyla bir olan sis farlarını karıştırıp fren lambası sananlar var o durum sakat...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _By_BoSs_ -- 2 Mayıs 2012; 23:45:41 >

• ya ben anlamıyorum tamam önü açın bende açıyorum (sadece gündüz) hadi gecede açın yolunuz aydınlansın şekil olsun, arka sis neden açılır arkadaş bence güzel durduğuda yok, frene her bastığında kırmızı stop lambası yanıyo diye araba şekil mi oluyo mesela aynı mantık
  • İklim açısından 365 günde herhalde 3 veya 5 gün sis olan bir ülkede niçin araçlara sis lambası konur,ve niçin bu lambalar gece gündüz açık olarak trafikte dolaşılır aklım almıyor...
    Arkadaş,sis lambasını açıyorsun geziyorsun ama kendin görmüyorsun ki...Bunun sana ne faydası var yakıt tüketimini arttırmaktan başka?
    Yeminle söylüyorum,elimde imkan olsun ne sis lambalı araba ürettiririm,ne de dışarıdan ithal ettiririm,o kadar gıcığım...
  • sis farını açarak gidenler şu an bindiği otomobilin daha iyisini almaya parası yetmeyenler ve sis farı yakarak kendince otomobilini olduğundan daha şekil ve pahalı göstermeye çalışan ve kişilikleri sorunlu tipler.

onların tenekesinden 5 kat daha pahalı araçla gezenler bu kadar şekil yapmayı düşünmüyor ama bu arkadaşlar sahip oldukları ortalama araçların ezikliğini sis farı açarak üzerlerinden atmaya çalışıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FX35 -- 3 Mayıs 2012; 0:28:51 >
  • yeni moda da bu oldu
  • Eski bi arabaya sahibim ve sislerim ön arka olarak ayrı ayrı açılmıyor. He ben sis lambası açıyomuyum hayır gerçekten yoğun bir sise denk gelmezsem açmam veya bazen geceleri dar ve sokak lambası olmayan sokaklarda açtığım oluyo yanlara doğru güzel bir görüş açısı sağlıyo.

Arka sis farı açanlar benide hep rahatsız eder ama selektör falan aldıranı görmedim umrunda olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

quote:

Yoğun trafikte önünüze 206 gelsin hele birde akşam ise göreyim bakım rahatsız ediyormu etmiyormu :)

Konunun açılması iyi olmuş benimde çok şikayetçi olduğum bir durum ön sisler neyse gine bir nevi yolu aydınlatıyor arka sis açanlara hiç anlam veremiyorum. trafikte önümde 206 arka sis açmış duruyordu sellektör yaptım aynadan tip tip baktı- elimle anlatmaya çıştım anlamadı en son araçtan inip söyledim. Birde sert sert pardan birader diyor ..

Yoğun, akşam iş dönüşü trafiğinde focus 2 denk geldi normalde geri vites olan yerini de sis farı yaptırmış yani çiftli olmuş yine de rahatsız olmadım bende problem var galiba. Yada bu kadar abartılacak bir durum yok

• Özellikle suzuki swift ve hyundai getz de çok görüyorum bunları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FxTrader

sis farını açarak gidenler şu an bindiği otomobilin daha iyisini almaya parası yetmeyenler ve sis farı yakarak kendince otomobilini olduğundan daha şekil ve pahalı göstermeye çalışan ve kişilikleri sorunlu tipler.

onların tenekesinden 5 kat daha pahalı araçla gezenler bu kadar şekil yapmayı düşünmüyor ama bu arkadaşlar sahip oldukları ortalama araçların ezikliğini sis farı açarak üzerlerinden atmaya çalışıyorlar.

ne alakası var sis farını açınca 20 milyarlık getz yine aynı getz sis farı açınca lamborghine ye dönüşmüyo...yada fabia yada swift...sis farı açsanda arabalar aynı araba fiyatında da bi değişiklik olmuyo...bu bir ikincisi sanırım sizde ferrari filan var başkalarının araçlarından "teneke" diye bahsediyorsunuz kimsenin aracına hakaret etmemelisiniz etme hakkınızda yok herkes bütçesine göre araba alır insanlarıda bu şekilde küçümsemek bi kişilik sorunudur sayın ferrari sürücüsü... üçüncüsü sırf şekil olsun diye bmw arabalarına angel ayes, audi ledli gündüz farı merso tampona led döşemiş falan filan ki insanlarda bunu kullanıyo kısacası 100bin tl lik arabaların tamponlarıda gayet ışıl ışıl...

• bu sis farını açınca daha güzel görünüyor muhabbetini hiç anlamıyorum
    ne yani oha sislere bak adamda makina var falan mı diyorlar sanıyorsunuz
  • Yeni moda:

Sisleri açmak: + 2 beygir.
    Arka sisler: +5 beygir.
  • Led şerit takanlar var birde plakalara ,ne manyaklıktır ya bu ? ne salaklıktır ne öküzlüktür ne mallıktr !
    mallık yarışması yapılsa birinci olur o plakaya komple led şerid çekenler.. Sövmeden çıkayım en iyisi ben bu konudan.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.