Şimdi Ara

Ön değil, arka sis farı daha beter! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
10.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

zaten forumda yazilan bazi seyler psikolojik. hic bir arabanin FABRIKASYON on sis fari ne gece ne gunduz rahatsiz etmez. ama su sislere zenon takanlar sari beyaz falan kocaman far gibi yakan apaciler gercekten goz aliyor ve rahatsiz ediyor.

arka sis fari benim de gozumu aliyor ama rahatsiz olmuyorum sahsen. bazilarininki cok parlak onlar haric.
  • arkadaşlar arka kırmızı plastiğin içinde duran ışıktan bile rahatsız oluyorsanız bence gece gözlügü kullanın. sonuçta frene basınca da o ışık o kadar oluyor veya sinyal verirken
    gece normal farlarda benim gözümü alıyor karşıdan gelenlerinin ki ama ben demiyorum ki kapatın farlarınızı veya kamyonların otobüslerin normal huzme farları otomobillerin uzun huzmesi gibi yanıyor ama onu nedense kimse dert etmiyor. ayrıca bir çok araçta ön sisler ile aynı baglanıyor yani ön sisle yanıyorsa arka sislerde yanıyor ve benim arabanın arkasındaki iki siste yanıyor fabrikasyon mu değil mi bende bilmiyorum
  • hava sisli değilken sis farının açılmasını tasvip etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DAMİR KARA

arkadaşlar arka kırmızı plastiğin içinde duran ışıktan bile rahatsız oluyorsanız bence gece gözlügü kullanın. sonuçta frene basınca da o ışık o kadar oluyor veya sinyal verirken
    gece normal farlarda benim gözümü alıyor karşıdan gelenlerinin ki ama ben demiyorum ki kapatın farlarınızı veya kamyonların otobüslerin normal huzme farları otomobillerin uzun huzmesi gibi yanıyor ama onu nedense kimse dert etmiyor. ayrıca bir çok araçta ön sisler ile aynı baglanıyor yani ön sisle yanıyorsa arka sislerde yanıyor ve benim arabanın arkasındaki iki siste yanıyor fabrikasyon mu değil mi bende bilmiyorum

Stoplardan daha parlak yanıyor arka sis farları.Ben de rahatsızım özellikle uzun gece yolculuğu çok yaptığım için bir ara canımdan bezdirdi, şimdi günler uzadı da biraz rahatladım...

• Arka sis farı gözü rahatsız etmesinin yanı sıra fren'lerle karıştırılabiliyor. Böylece öndeki aracın birden fren yaptığını sanıp panikliyorsunuz.

Arkada her araçta tek sis farı yok, bir çok araçta iki tane arka sis farı oluyor. Benim aracımda fabrika çıkışlı iki tane arka sis farı var.

Açanlara saydırıp devam ediyorum, insanımızın bir kısmı kulaklarının çınlamasından zevk alıyor malesef...
  • quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

quote:

arkadaşlar arka kırmızı plastiğin içinde duran ışıktan bile rahatsız oluyorsanız bence gece gözlügü kullanın. sonuçta frene basınca da o ışık o kadar oluyor veya sinyal verirken

Stoplardan daha parlak yanıyor arka sis farları.Ben de rahatsızım özellikle uzun gece yolculuğu çok yaptığım için bir ara canımdan bezdirdi, şimdi günler uzadı da biraz rahatladım...

normal farla birlikte yanan arka ampullerden bahsetmiyorum , frene basınca yanan ışıklardan bahsediyorum onlarda sis gibi güçlü yanıyor bir çok arabada

• quote:

quote:

quote:

normal farla birlikte yanan arka ampullerden bahsetmiyorum , frene basınca yanan ışıklardan bahsediyorum onlarda sis gibi güçlü yanıyor bir çok arabada

iyide frenene sürekli basılmadığı için o ışıkta sürekli yanık kalmıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

quote:

quote:

iyide frenene sürekli basılmadığı için o ışıkta sürekli yanık kalmıyor..

oda gözünü anlık alır o zaman bence burada tüv müdür nedir görev ona düşüyor. normalde beyaz sis farı yasak olmasına ragmen tüvden kusursuz olarak geçebiliyorsa burada bunları kullanan mahluklara saydıracagımıza tüve veya gerekli yerlere mail atıp gereken düzenin sağlanması için çalışmalıyız.
    ha ben ne yaptım arka sis farına koltuk altına ayrı kablo çektim orayada bir tuş yaptım sis oldugunda kendim yakıyorum ama bir çok arabada ön sisler le baglantılı oldugu için yapacak bişey yok herkes senin benim gibi düşünmüyor

• Benim gördüğüm profil hep aynı,

On - arka sis farlari yanık, camlar açık , müzik açık , trafiğin icine eder derecede yavaş sekilde gidip , salyalari aka aka etrafı seyreden , genelde 4 sap yurdum öküzleri.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka sis açmanın mantığı nedir anlamış değilim. Gündüz, ön sislerim hep açıktır, neden açıyorum bunuda bilmiyorum ama

Arka tampona takılan, yanıp sönen bir zımbırtı var. Sanki yarış arabasıymış gibi geceleri çok gözümü alıyor o!
  • quote:

Orijinalden alıntı: desiya

Gereksiz yere arka sis açanların arkasına geçip uzunları yakıyorum. 4lülerini yakıyorlar. Israrla uzunlara devam ediyorum. Ne zamanki sisi kapatıyor o zaman arkasından ayrılıyorum

Karartmalı dikiz aynamız var hocam işlemez bize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

valla benim sorunum daha fena ben açınca hem ön hemde arka açılıyor :S

:) benim eski aracımda da böyleydi hatta sahibi nasıl yaptı bilmiyorum ön sisler gibi arka tarafında 2 stop lambası birden daha fazla yanmaya başlıyordu

tabi gerekli olunca kullanırdım diyerek sosyal mesajımı da veriyim..
  • bende mümkün olduğunca sokak aralarında, arkamda araç yokken (varsa da kapatıyorum) açıyorum.. görselliğini seviyorum ve beğeniyorum.. uzun yolda arka sis farı açık giden insanlardan da rahatsız olmuyorum.. tek rahatsızlığım, stobun içerisinde bulunan sis farları, sanki ampullerden biri patlamış gibi duruyor, görüntüsü hoşuma gitmiyor, yine göz alma gibi bi durum söz konusu değil..

en azından onun göz almasına gelene kadar far ayarsız araçlar benim çok daha fazla gözümü alıyor (kimse benim farın ayarı bozuk demez, şu forumda kaç kişi gidip düzenli olarak far ayarına baktırıyor ki?)
  • arka sisler gündüz önemli değil ama özellikle gece çok rahatsız ediyor, bunu ancak o aracın arkasından giden anlar, ayrıca dikkatimi çekti ön sisleri olmayan araçlar çok fazla kullanıyor
  • Bugün az önce basıma geldi dayımın aracı ile koye gittim önünde Hyundai getz sanki bana Ferrari'de olan sis gibi yapmış asırı göz alıyor dayadim arkadan uzunu :D sonra solladım bende actım arka sisleri sonra o açtı bana uzunu tabi arabanın arka cam perdesini kapattırdım dikizlerdee oto karardıgi icin bı sorun olmadı çatladı arkada yol vermeyince :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

valla son zamanlarda acayip denk geliyorum arka sis açanlara, eskiden yoktu böyle bişey yeni moda oldu sanırım yada hepsi bana denk geliyo, en sonunda bi konu açayım bunlarla ilgili dedim

Ankara da zibil gibi neredeyse sissiz gezen yok gibi arkadaş kafayı yiyecem ortalık apaçi kaynıyor ...

• Arka sis farları özellikle gece karanlık yollarda giderken aşırı derecede rahatsız ediyorlar. Önüne geçip 1-2 kez kendi arka sislerinizi yakıp sondurun anlarlar herhalde.
    Temiz bir havada arka sis farı yakmak nedir , onu anlamıyorum.
    Hyundai getz arka sis farını yakınca daha mı güzel oluyor, kia rio arka sis farı yaktıgında dahamı guzel duruyor gecenın karanlıgında uzun yolda kimse tanımaz etmez. Saçmalık ..
  • Dayarım uzunları ne yaparsa yapsın..
  • Arka sisler rahatsız etmiyor diyen arkadaşı Alfa 156'nın arkasına bekliyoruz

Boş yolda yaklaşık 50 metre geçtiğim tabelanın bile kıpkırmızı olduğunu gördükten sonra kullanmaktan vazgeçtim

Ha gündüz ön sisleri açarım. Asla kapatmam. Gündüz sorun olmayacağından çok eminim

Sanki çok yakışıyormuş, pahalı bir araçmış gibi görünüyormuş, ezikmiş gibi cümleleri kullanan arkadaş içinse;

evet eziğim olduğundan daha pahalı görünmesi için yapıyorum ve kesinlikle çok yakışıyor

• Gece vakti bir araba dibime kadar yanaştıysa o zaman arka sislerimi açıyorum. Ve hız kesip mesafesini artırıp dibimden çekiliyor ve kapıyorum o zaman arka sisi. Önde zaten sis farım yok.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.