Şimdi Ara

Ön göğüs güneşten nasıl korunur.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
11.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi akşamlar.torpido'yu güneşten korumak için kalın ham pamuktan ya da ketenden (kumaştan emin değilim büyük olasılıkla pamuk ama unuttum) bir kılıf diktirdim.bu kılıf torpidoyu güneşten koruyacağına zarar verir mi yoksa sağlıklı bir şekilde korur mu..ben daha fazla zarar vereceğini duydum doğru mudur.

• quote:

Orijinalden alıntı: FAHRENHEIT

iyi akşamlar.torpido'yu güneşten korumak için kalın ham pamuktan ya da ketenden (kumaştan emin değilim büyük olasılıkla pamuk ama unuttum) bir kılıf diktirdim.bu kılıf torpidoyu güneşten koruyacağına zarar verir mi yoksa sağlıklı bir şekilde korur mu..ben daha fazla zarar vereceğini duydum doğru mudur.

Araç nedir?

Sert plastik göğüslerde sıkıntı olmaz. Yumuşak göğüs varsa, aracı kullanmadığın zamanlarda güneşlik koyarak, diğer zamanlarda ise Turtle Wax UV Filtreli parlatma sütünü bir sünger vasıtasıyla göğse uygulayarak koruma sağlanabilir.
  • citroen c4 comfort exclusive 2011..ama diğer güneş koruyucular torpidoya tam oturmuyor o yüzden açık yerleri kalıyor.bende böyle torpidoya göre bir kalın kumaş diktirdim.ama torpidoya tam yapıştığı için zararlı mı yoksa bir sorun olmazmı.
  • Hocam kış geldi artık.
  • evet kış geldi ama burası iskenderun hala çok sıcak..hele öğlen baya bir sıcak.denize girenler var hala...kumaş beyaz renk..torpidoyu yakar mı acaba..o karton gibi olanlar arada boşluk bırakıyor yani torpidoyu koruyor ama bu kalın bez torpidoya masa örtüsü gibi yapışıyor..eğer torpidoya bir zarar vermiyorsa en iyisi.çünkü her tarafını kapatıyor..yok eğer zarar veriyorsa o zaman büyük bir kartondan tam ön gögüse göre kesecem onu kullanacam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FAHRENHEIT -- 12 Ekim 2013; 22:26:25 >
  • yani düşünün ki mesela yarın öğlen arabaya oturduğunuzda direksiyonu tutamıyorsunuz..
  • Zarar vereceğini sanmam ama içinizde şüphe kalmasın uygun bir karton ayarlayın hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10 sene güneş altında kalsa anca çatlama ve solma meydana gelir gözünüzde çok büyütmeyin hiç bir şey kullanmanıza bile gerek yok.
  • bu kadar ince düşünmeyin.koyun normal karton güneşliği.yok olmaz derseniz alimüinyum folyo olan güneşlikler var onları kullanın.kenardan kıyıdan birazda güneş girsin arabanın içine.zararı olmaz emin olun
  • Peki hiçbirşey koymasak yazın o çok sıcaklarda arabanın içi dahada sıcak oluyor konsola bir zararı oluyormudur ? Çünkü ben hiç koruyucu karton vs. kullanmadım rahatsız eden birşeyde olmadı hiç . Ama bazen konsol öyle sıcak oluyorki el değmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood -- 13 Ekim 2013; 1:29:42 >
  • Bu kadar hassas iseniz, turtle wax f21 koruyucu ve parlatıcı süt kullanın, ama mutlaka yazdığım ürün olsun, yani MAT yazan temizleyici ürünü almayın. Ben 7-8 yıldır bu ürünü kullanıyorum tavsiye ederim, üstelik folyo molyo örtmeye de gerek kalmıyor, onu sadece tatilde vs araba 10-15 gün güneşin altında yatacaksa kullanırım.

Not. fiyatı 35 tl.
  • cevaplar için teşekkürler..ama iskenderun sıcağı bilen varsa eğer cehennem gibidir.yazın özellikle ağustos ayında nefes almak bile zorlaşır..neyse bir çaresine bakacam artık.şu kalın pamuklu bez olayının zarar yada fayda durumunu çözemedim ama çözecem inşallah..
  • 1 numara cam filmi yaptirin komple korusun torpidonuzu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim konsol komple deri. İyi korunmazsa sorun oluyor. 2-3 ayda bir deri koruyucu ve yumuşatıcı sürüyorum.
    Güneşin altına koyacak isem ayrıca güneşlik koyuyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direk cama karton konursa daha güzel korur artı Turtle Wax olursa uzun yıllar sorun çıkmaz, deforme olmayacağı için ses te az olur göğüste...

• Mümkün olduğu kadar gölgeye park edin...
  • http://www.hepsiburada.com/liste/arexons-torpido-bakim-ve-temizleme-sutu-mat/productDetails.aspx?productId=otelm7126&categoryId=20035756

Kokusu da kalitesi de iyi. Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barracud@ -- 13 Ekim 2013; 20:53:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FAHRENHEIT

cevaplar için teşekkürler..ama iskenderun sıcağı bilen varsa eğer cehennem gibidir.yazın özellikle ağustos ayında nefes almak bile zorlaşır..neyse bir çaresine bakacam artık.şu kalın pamuklu bez olayının zarar yada fayda durumunu çözemedim ama çözecem inşallah..

iskenderunda yazı bilirim...

aracın içi sera etkisine maruz kalıyorki dışarıdakinden daha fazla bir ısı demek bu.
  • Hayret sütyen taksın diyen çıkmamış
  • Kapalı otopark

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuRaK.999 -- 13 Ekim 2013; 21:57:29 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.