Şimdi Ara

Ön kamerayı değiştirme fikri? (SONUÇLANDI) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
3
Favori
14.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla henüz kimse ön kamera bağışında bulunmadığı için bekleyişteyim bende. Bikaç arızalı satana mesaj attım yanıtta alamadım :D
    Bekliyorum olacağı günü :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusemresa

Valla henüz kimse ön kamera bağışında bulunmadığı için bekleyişteyim bende. Bikaç arızalı satana mesaj attım yanıtta alamadım :D

Hocam teknolojiye atarlanan adam var. Telefonları kırıyor kırılan parçaları dağıtıyor bazen, onla iletişime geçmeye çalışsanız ? İzmirde izmo bilişimde çalışıyor internet sitesinden falan bi yazın belki geri dönüş yapar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Valla henüz kimse ön kamera bağışında bulunmadığı için bekleyişteyim bende. Bikaç arızalı satana mesaj attım yanıtta alamadım :D

Bu aletler plug and play mi? Öyle olsa bile driver kurulumu isterdi. Neden her modele ayrı ayrı os update çıkıyor sanıyorsun.

Yani senin iş olmaz.

• Merhaba, sonuç ne oldu acaba yapabildiniz mi ? :)
  • Olur optik kismi degisicek sadece,

• Üstat senin iş inşallah olur bende 820 kullanıyorum içimde bir kıpırtı oldu arkadaşın 720 sinin perte çıkmasını bekliyorum 😊 olacağı yok ta insan bekliyor işte. Bu olursa eğer yazılımsal sıkıntı olmamasından dolayı bu söyleyeceğim tahmin olmaktan öteye gitmeyecek ancak resimlerde gördüğüm kadarıyla kablo bağlantı yerleri biraz sıkıntılı lehim işinden anlarım diyorsun güzel ama buna elektronik bilgisi de gerekiyor o hatların uyumu ne kadar acaba bilemiyorum onun yerine br yerde okumuştum Nokia lensleri çıkıyor diye sen o parçayı komple değiştireceğine sadece kamera kısmını alıp taksan hem daha kolay olur , yazılım ve kablo sıkıntısıda yaşamamış olursun. Ayrıca bu olursa hemen 5mp selfie telefonu olan 730 un kamerasını çıktığı anda sipariş ederim 😊 o olursa 5 mp de olur
    (olur inşallah) Çalışmanızda Başarılar

• Valla arkadaşlar bende hala aynı heyecan ile bekliyorum. Hiçbir yerden parça bulamadım. Benimde bir arkadaşlta 720 var geçen yere düşürdü sevindim perte çıktı diye tamire verdi :D
    Yani pusudayım, tek sıkıntı yaşadığım şey çamur gibi ön kamera. Olacağına inancım tam. Beklemedeyim. Sahibinden'den mesaj attıklarım da dönüş yapmıyor. Bu şekilde :)
    Antreman olsun diye telefonu söküp geri kapattım bile
  • Oluncağını sanmıyorum nedeni ise sen sadece merceği değiştirmiceksin kameranın kablosuyla birlikte tele bağlıcaksın size bir ornek veriyim benim laptobun dvd romu arızalı yani dvdyi takıyorum dönüyor dönüyor okuyamıyor bende lensinde mi sorun felan dedim eski laptopun dvd romu dvdyi takar takmaz şak diye okuyodu bende eski laptobun lensini değiştirmeyi denedim lensi sokemedim bende lensle birlikde devreyide sokecektim yani sadece yapmam gereken lensle birlikde lensin devresiydi çıkarttım arızalı dvdnin de aynı yerlerini söktüm herşeyi oturdu ama kablosu sadece bir diş farkla oturmadı bende geri toparladım buna kapitalizm denir dediğiniz gibi olsa başka biride alır iphon çipsetini kendi çapında android rom yazar kullanır.hadi uydu diyelim bu işin drivarı var androidde olsa kendi çapında bi kaç kodla belki sağlanır ama bu iş wp de imkansız gibi 820 yede 720 romu kuramıyacağınız için olmaz lens arıza verir her türlü.

Edit: Siz bunu yapın bende 525 e 625 in cipsetindeki on kamera yuvasıyla birlikde kamerayı takıcam hodri meydan.

• Hahaha hodri meydan he :)
    Valla ben daha önceden telefonlar arası değişimlerde bulundum, bu sebeple aklıma geldi. Mikrofonlar çalışmıştı mesela. Ahize de çalışmıştı. Bide bunlar aynı fabrikasyonlar. Şimdi dvd okuyucusu optik durumu çok farklı elli tane üretici var bence aynı kefede değerlendirilcek durumlar değil. Bakalım, yaparsam sende arkamdan gelirsin dostum :)
  • yunusemresa kullanıcısına yanıt
    Takipteyim...

• olabilir bir arkadaş s4 ün arka kamerasına lens takıyordu.
  • fukox kullanıcısına yanıt
    Hahaha

• fsh77 kullanıcısına yanıt
    Simdi kurtarsin seni wp telefonlar. Ne o ban yemissin la demek ki wp telefonlar insani kurtarmiyormus

• http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=186449407
    Hocam biraz pahalıya mal olacak ama isterseniz bir bakın

• quote:

Orijinalden alıntı: expiremeTR

quote:

Hocam teknolojiye atarlanan adam var. Telefonları kırıyor kırılan parçaları dağıtıyor bazen, onla iletişime geçmeye çalışsanız ? İzmirde izmo bilişimde çalışıyor internet sitesinden falan bi yazın belki geri dönüş yapar :)

Bendede taa ya bir sorun bence

• Bekliyorum uzun süredir aklımda

• Link boş çıktı bidaha atarmısın dostum?
  • Teknolojiye atarlanan adama da yazdım arkadaşlar :D
  • quote:

Link boş çıktı bidaha atarmısın dostum?

Link boş değil. Sim kartı çalışmayan ve ekranı değişmiş bir L720, 225TL.

• quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

quote:

Link boş çıktı bidaha atarmısın dostum?

Link boş değil. Sim kartı çalışmayan ve ekranı değişmiş bir L720, 225TL.

Aynn öyle kamerasını kullanır diğer parçaları satarsınız

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.