Şimdi Ara

ön kaportadaki silecek suyu püskürten yer kireçten tıkandı ne yapmam lazım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (5 Mobil) - 2 Masaüstü5 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
81.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Slm usta aynı sorun benim de başıma geldi önde porçöz falan denedim hava tuttum ama ancak iki gün çalıştı ama sonrasında çözümü buldum tabi fıskiyeleri sokun bir adet 4 luk kasa çivisi veya başsız sarı çivi farketmez bir pense yardımıyla birkaç defa çakıp çekin taki üflediğinizde hava rahat bir şekilde geçene kadar bu işlemi uygulayın sonra takın eskisinden iyi olsun sorunsuz günler herkese

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bugün limon tuzunu küçük pet lişenin içine koyup kaynar suyla çalkaladım. İlk önce bütün fıskiyelerin uç kısmına döktüm. Geri kalanı da depoya döktüm. Tıkalı olanları iğne ile açıp depo bitene kadar fışkırttım. Bütün uçlar sıfır görünüme kavuştu ve kireçten eser kalmadı. Depoyu kaliteli silecek suyuyla doldurup her türlü ihtimale karşı aracı yıkadım. Gayet memnunum.

• Beyler konu eski ama benim fiskiyelerinde bazıları püskürtmüyordu toplu iğne ile denedim ama geçici oldu hep antfrizli cam suyu kullanırım. bende söktüm fiskiyeleri bir bardağa üzüm sirkesi ve ılık su koydum şuan bekletiyorum açarmı kireçi ? Doğru yoldamıyım:)?

ön kaportadaki silecek suyu püskürten yer kireçten tıkandı ne yapmam lazım?

• benimkilerde tıkanıyor yılda 1 kez. çeşme suyu kullanıyorum genelde. fışkırtma yeri demirden basit birşey. söküp şırınga ile açıyorum evde. üstüne birde kireç çözücüye bırakıyorum 1 2 saat. canavar gibi oluyor
  • upliftingsky kullanıcısına yanıt
    Sirke çözüm olmazsa eğer limontozu deneyin etkisi var ben çaydanlıkları limon tozu ile temizliyorum pırıl pırıl yapıyor.
  • Sular haddinden fazla kireçli...Bunun için en iyisi saf su kullanmak;ya da yapmur yağdığında temiz bir yerde su biriktirip onu kullanmak...
  • Evet sirkeli su işe yaradı tavsiye ederim içine birazda tuz limon suyu sıcak su koydum fiskiyeler canavar;)

• Püskürtme memelerini açmak için iğne falan geçici çözüm ben depodan memelere gelen hortumu ek yerinden söküyorum motorlu lastik şişirme pompasını takıyorum balon şişirmek için aparatı var hortumun ucuna takıyorum ne kireç kalıyor ne bir şey depo içinse camsil ve şaşal suyu karıştırıp koyun kireç oluşumu azalır.
  • Bmw 3.16 i'de de aynı sorun var. Tavsiyesi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.