Şimdi Ara

Ön lisans aöf tercih. İşletmemi, perakende satışmı? Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün itibari ile ailenize katıldım. Sanırım aöf, lü olacağım için artık sürekli buralarda olacağım. 🙂

Tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak,

1996 yılında lise 2.sınıfta bıraktığım öğrenim hayatıma bu yıl tyt girerek devam etmek istedim. 24 yıl sonra hedefim 150 barajını aşmaktı. Çok şükür yerleştirme puanım 227 ile sonuçlandı.

Gıda perakende sektöründe yıllardır çalışıyorum(markette müdür yrd) . Yaş 45. Aöf tercihi yapacağım. Neredeyse tüm 2 yıllık ön lisans bölümlerini tercih edebiliyorum. En son bu 2 bölüm arasında kaldım.

1-işletme
    2-Perakende satış ve mağaza yönetimi

İşletmede istatistik vs sayısal dersler var. Bu yaştan sonra beni çok zorlar. İşim gereği derste çalışamıyorum. Bu yüzden tyt,yede hiç çalışmadan girdim.

Perakende satış ve mağaza yönetimi benim sektörüm. Ders çalışmadan tecrübelerimle belki 2yılda bitirebilirim diye düşünüyorum.

Ama yıllar sonra gelen bu eğitim fırsatınıda boş bir bölüm için heba etmek istemiyorum.

İşletme yada perakende bölümü okuyan arkadaşlar bölüm ve dersler hakkında (kolaymı zormu?) tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim.

Hayırlı geceler herkese🙂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mesajımı yanlış yeremi attım acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih hitaf

Mesajımı yanlış yeremi attım acaba?
    Doğru yere yazdın da forumun bu kısmında çok az kişi var.

O kadar uğraşmışsın yazmışın okudum hevesli de gördüm bi tavsiye vereyim.

O iki bölümü okuyanı biraz zor bulursun burda. Başka yerde de zor bulursun.

AÖF'ü çok da gözünde büyütme. Aradan baya zaman geçmiş ama bir şekilde mezun olursun zaten okuldan atılma da yok. Bence hangisi zor hangisi kolaydan çok ne okumak istiyorsun ona bak.
  • Adamsın..

Çok teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.