Şimdi Ara

Ön park sensörü Hk. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
14.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: aarenaa

alan arkadaşlar siz burdan alıp götürüp servşste mi taktırdınız?servis bi sorun çıkardı mı?

(kendi takanlar dışında servise taktıran yok mu?)
  • quote:

quote:

alan arkadaşlar siz burdan alıp götürüp servşste mi taktırdınız?servis bi sorun çıkardı mı?

(kendi takanlar dışında servise taktıran yok mu?)

Ben aldığımda servise kaça takarsınız ben ürünü aldım sadece takılıcak dedim.Bana 200milyona takar boyarız demişlerdi(sanki arabayı boyatıyoruz).Bende çok afedersinizde ben ürünü 200e aldım,siz 200e sadece takıyosunuz bu nasıl fiyat dedim.Yapacak bişeyleri yokmuş fiyat buymuş elektirik aksamı garanti dışı kalırmış başkası ellerseymiş filan,yani saçmalayıp durdular.Bende gittim sanayide bir elektrikçiye 25milyona taktırdım,boyacıda 5milyon at yeter dedi boyadı.Servisler hala boyle fiyatlar çekiyomu bilmiyorum ama ben aracım ne olursa olsun bu tarz küçük işleri servise yaptırmıyorum;yapabildiklerimi kendim yapamadıklarımıda sanayi ustaları hallediyor hemde çorba parasına.Sorun filan çıkarsada ücretsiz tamir etmeye çalışıyolar;ki allaha şükür birşey çıkmadı şuana kadar yaptıklarımdan...saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enteresavar -- 13 Ocak 2008; 16:01:44 >

• okyaypay

gittigidiyor.com da pm130 model gorunus olarak seninkiyle aynı olan bir urun buldum.
    tıkla

Pm130 ile 135 arasındaki farkı biliyor musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mvd23 -- 13 Ocak 2008; 16:04:16 >
  • pm 130 sensör çapları 21.5 mm
    mp 135 sensör çapları 19.2 mm
    başka fark yok

fiyatları da aynı
    haaa sensörün çapı neyi değiştirir diye sorarsanız

çap küçülünce görüş maçısı artıyor menzil kısalıyor
    çap büyüdükçe menzil artıyor görüş açısı daralıyor
    onun için geniz araçlar için tavsiye edilen küçük çaplılardır .
    civiclere ikiside olur kanımca , kenişten kasıt 1.80 ve fazlası ene sahip araçlar.
  • Tesekkur ederim guzel paylasım.
  • Araç satıcılarına başta parksensörü ekletmek ne kadar diye sorduğumuzda ön arka 500 cevabını almıştık(honda) tabii daha sonra hediye edeceklerini söylediler aracı alırsak.

Şimdi ön arka cenmax 150 ytl ve hediye olarak werilenden daha güzel diyorsunuz... Ben olayı pek anlayamadım... Şimdi kendim sensörü alıp aracı alırken servise taktırmak mı iyi yoksa doğrudan servisin hediyesini mi almak iyi??

Eğer bizim sonradan aldığımız iyi ise niye servis o kadar fiyat istiyor?
  • servisin verdiğini alın ama taktırmayın , bagaja atsınlar
  • sersvislerin hediye ettikleri urunler genelde dandik oluyor. Ancak satıcılar 100 ytl lik urunu bakın size 500 ytl lik park sensorude hediye ediyoruz seklinde alıcıyı etkilemek icin '' yalan '' soyluyorlar.
    Bence servise park sensoru yerine kaucuk paspas+ egzost kaplaması + alacagın park sensorunun ucretsiz takılması seklinde bir teklif sunun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hondaaaa

sersvislerin hediye ettikleri urunler genelde dandik oluyor. Ancak satıcılar 100 ytl lik urunu bakın size 500 ytl lik park sensorude hediye ediyoruz seklinde alıcıyı etkilemek icin '' yalan '' soyluyorlar.
    Bence servise park sensoru yerine kaucuk paspas+ egzost kaplaması + alacagın park sensorunun ucretsiz takılması seklinde bir teklif sunun.

Ewet bana da öyle daha mantıklı geldi..

Bana hem ön hem arka lazım...
    Hangi park sensörünü önerirsiniz????
  • enteresavar arkadasımızın kullandıgı modeli sor onunki on -arka cenmax marka bir sensordu. Bende sadece arkaya cenmax taktırıyorum. okyaypay ın gonderdigi resimdeki sensorden.
  • quote:

sersvislerin hediye ettikleri urunler genelde dandik oluyor. Ancak satıcılar 100 ytl lik urunu bakın size 500 ytl lik park sensorude hediye ediyoruz seklinde alıcıyı etkilemek icin '' yalan '' soyluyorlar.

100 çok bile dedin servisin verdiğine , isteyene 50 liraya yollarım servisin verdiğini :) hemüde o da ekranlı yaaa :)

hadi kargo da benden
  • ya bu cenmaxtan taktırmak garantiye herhangi bir zararı oluyor mu ?

bende bu haftasonu taktırtacaktım gidip bundan taktırtayım bari bide cenmaxın kendi bayisi takmıyo mu alınca sensörü
  • ARACIN takılan park sensöründen dolayı zarar gördüğünü ispatlayabilirlerse bozar
    sence bozarmı ?

aynı soruyu lpg için sormuştum honda tr ye

takılan lpg sisteminden ötürü motorda zarar oluşursa garanti dışıdır
    yani;
    lpg takılı aracın motoru yanarsa ,sistemi söküp , yeni bir manifolt takarsanız , kimse lpg li olduğunu iddia edemez. ;)

bunu da söyleyen başka bir markanın servis şefi .
  • okyaypay sensoru cama nasıl yapıstırdın 3m bant ile mi?
  • kutuda 3m bant çıkıyor
  • şu işi bir kişi özetlese diyorum
    fiyat model resim ön-arka takılan ne ne değildir.????

:):):):

saygılarımla...

quote:

enteresavar arkadasımızın kullandıgı modeli sor onunki on -arka cenmax marka bir sensordu. Bende sadece arkaya cenmax taktırıyorum. okyaypay ın gonderdigi resimdeki sensorden.
  • bugun aldıgım sensoru taktırdım. cok guzel oldu. honda servisine taktırdım. servis müdürü ile aram iyi oldugu icin ucuza da uygulattım. Sensor cenmax pm 137 modeli. Okyaypay ınki ile gorunus olarak aynı. Servis sensorun cok kaliteli oldugunu soyledi.
    okyaypay boyle bir sensoru almamda vesile oldugun icin tesekkur ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mvd23 -- 16 Ocak 2008; 18:05:32 >
  • rica ederim ne demek !
    arasıra yanlış anlaşılsak da mümkün olduğunca iyiyi güzeli paylaşmayı severim

bu arada evet benimkide 137 miş :) adam yanlış isim vermiş .
  • arkadaşlar bugun servisten aradılar randevu istiyordum park sensörü için randevu vermek için aradılar. ve park sensörü için 250 ytl fiyat istediler?
    ne marka takacaksınız dediğimde cenmax takacagz dediler tam olarak modeli bilmiyorum.sizce fiyat nasıl birde cenmax bayisini arasam onlar takarlarmı acaba sensörü alınca illa servise mi taktırmak lazım ?
  • takarlar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.