Şimdi Ara

Ön park sensörü Hk. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
14.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dün hyundai hunkoyla görüştüm cenmax ın o lcd ekranlı sadece arka tarafa takılan 4 sensör montaj+boyamaya 180ytl fiyat verdiler bonus a 2 taksit yapıyorlar
    aynı ürünü elif tuning e gittim sordum montaj a 175 istediler + boyatma içinde 5-10birşey atmak gerekecekti
    garanti olayına gelince dün htundai tunayla gittim konuştum park sensörü teyp aksesuara girer garantiyle ilgili herhangi bi sıkıntı olmaz ama adam takarken sağı solu kırıp kabloları kısa devre fln yaptırıp aracın herhangi bir elektronik aksamını bozarsa araç garanti dışı kalıyor yani işin ehli bi adam taktıktan sonra garantiyle ilgili herhangi bir sıkıntı olacağını tahmin etmiyorum
    her nekadar park sensörünü acemiler kullanır diye bir önyargı olsada acayip yararlı bir donanım özellikle sedanların orda baga kısmı yüksek oluyor arkadaki aracın ise ön kaput kısmı alçak aradaki mesafeyi ayarlamak yok sürttüm sürtecem endişesiyle uğraşmaya ne gerek var en kısa zamanda bende taktıracağım bu cenmax tan

• ben haftasonu taktırttım cenmaxtan arka park sensörünü peşin 150 ye montaj dahil taktılar aracım siyah oldugu için boyaya da gerek kalmadı...

bencede gerekli bi aksesuar özellikle bazen arkadaki insanlaar dikkatimden kacıyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.