Bi ara 10 parmak yazmaya çok hevesliydim ama üzerine pek süşmedim şimdi 4-5 parmak kullanarak bişeyler yapmaya alışıyoruz
Arkadaşlar öyle aman aman vakit harcamaya gerek kalmıyor on parmak olayında biraz sabır ve düzenli egzersizlerle çok rahat öğrenebiliniyor on parmak. Bizim gibi forum müdavimleri içinse çok daha kolay bu iş sürekli pratik yapma şansına sahibiz ben 7-8 yıldır on parmak kullanıyorum inanın çok büyük vakit kazancı
ben on parmak yazdığımdan rahatım
"hhfk" senin önerdiğin programlar ingilizce. yaw oyunu merak etmeye başladım.benim ki bir türlü açmıyor....biraz bekliyorum sonra sayfa görüntülenemiyor yazısı geliyor...acaba ben kaçıncı olurdum(girebilseydim)
quote:
Orjinalden alıntı: PC54
"hhfk" senin önerdiğin programlar ingilizce. yaw oyunu merak etmeye başladım.benim ki bir türlü açmıyor....biraz bekliyorum sonra sayfa görüntülenemiyor yazısı geliyor...acaba ben kaçıncı olurdum(girebilseydim)
Ben kaç kere çıkıp girdim sorun çıkmadı. Firefox sorun çıkarabilir yalnız int.explorer ile deneyin. Bu arada konudışına bir sıralama konusu açmayı düşünmüştüm ama sanırım üçkağıdı çok seven bir millet olarak hemen bu işin cılkını çıkarırız o yüzden vazgeçtim.
bende bu tip programlarla kendi kendime ogrendim var artık 10 parmak kullanıyorum... ve insan yazdıkça çok fazla hız kazanıyo..otomatikleşiyo...10 parmak varken niye iki parmakla yetinelim ki...
Herkes programla öğrendim diyor ama ben hiç program kullanmadan 10 parmağı öğrendim. Bu nasıl oluyor peki ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme