Şimdi Ara

on parmak & iki parmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
5.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konuya başlamadan on parmağımız olduğunu hatırlatayım.

Çoğu insan on parmak yazı yazmaktan korkar.On parmak yazmanın profesyonel kullanıcılara özgü olduğunu sanırlar.bu yüzden bu insanlar başlamadan yenilmişlerdir.Eğer bizde on parmak yazarsak
    bilgisayarın başında zamandan kazanabiliriz

İKİ PARMAK YAZMAK
    1)ÇABUK ÖĞRENİLİR.
    2)TUŞLARIN YERİNİ ÖĞRENMEK İÇİN İDEALDİR.
    3)FAZLA HIZLI YAZILMAZ.HIZ BİR YERDEN SONRA HIZ SABİT KALIR.
    4)İNSANI(ÖZELLİKLE BİGİSAYARIN BAŞINDA ÇOK YAZI YAZANLAR)ÇABUK YORAR.

ON PARMAK YAZMAK
    1)BENİM İÇİN EN ÖNEMLİSİ OLAN VE ÇOĞU İNSANI BAŞLAMADAN YENEN; AZİM VE KARARLILIK
    GEREKTİR.HER İNSANDA OLMAYAN BİRŞEYDİR.
    2)İKİ PARMAĞA GÖRE DAHA HIZLIDIR.İNSAN SÜREKLİ KENDİNİ GELİŞTİREBİLİR.
    3)İNSANI ÇABUK YORMAZ.

PİYASADA KENDİMİZİ ON PARMAKTA GELİŞTİRMEK İÇİN BİR ÇOK PROGRAM BULUNUR.BUNLARIN

ÇOĞUDA ÜCRETSİZ PROGRAMLARDIR.BİZDE KENDİMİZİ ON PARMAKTA GELİŞTİREBİLİRİZ.BU ON

PARMAK YAZMA İŞİNİ HERKES YAPABİLİR.SADECE BİRAZ AZİM VE KARARLILIK GEREKTİRİR.BU

ARADA ON PARMAK YAZACAKLARA ÖNERİ TÜRKÇE PROGRAMLARI KULLANIN.HEM DAHA

KULLANIŞLI BİR HALDE KULLANA BİLİRSİNİZ.HEMDE TÜRKÇEDE OLUPTA İNGİLİZCEDE OLMAYAN

HARFLERDE VARDIR.(Ş,Ç,Ö,İ,Ü,Ğ)

• valla ben 10 parmak yazmıyorum ama türkçe karakter kullanmaya dikkat ediyorum ve yeterince hızlı klavyeye bakmadan yazıyorum
  • 12 yıldır Q klavye kullanıyrm ama benımkı tam 10 parmak sayılmaz zaten 2 bas parmak "space bar" a gıdıyo kaldı 8 sercelerı nerdeyse HIC kullanmıyorum (buyuk harf ve dıger karakterler ıcın shıft e veya enter e basmak dısında) kaldı 6 orta parmakla ısaret parmagı full kapasıte kullanıyorum yuzuk parmaklarıda
    %60-%70 kapasıteyle kullanıyorum.....ılgınc bı mesaj oldu benım ıcın bu
  • aynı şekilde bende bakmadan yazarım ama 10 parmak deil ama ögrenmek isterdim tabikide 10 parmagı yazın için saol,söylediklerini denicegim.
  • ben arada bende klavyeye bakıyorum ama tabikide 10 parmak yazamıyorum!
  • ARKADAŞLAR ON PARMAK SİZDE YAZABİLİRSİNİZ.ZATEN ÖĞRENEN ANASINN KARNINDAMI ÖĞRENİYOR.
    VALLA BEN İKİ PARMAKLADA ÇOK HIZLI YAZIYORUM DİYENE DE BEN BİRŞEY DİYEMEM.
    AMA BENCE ON PARMAK YAZMANIZDA YARAR VAR.
  • on parmakda yazmıyorum bakmadan da yazmıyrum.

Ama hızlı yazıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekranda 2-3 Parmak Yatay Parazit
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • VALA "YAZILIMCI"SENİ ANLAMADIM.ON PARMAK YAZMIYON.BAKMADANDA YAZMIYON AMA HIZLI

YAZIYON.BENCE SEN KENDİNE GÖRE HIZLISIN.ÇÜNKÜ ÇOĞU İNSAN NASIL YAZARSA YAZSIN

HIZLI YAZDIĞINI DÜŞÜNÜR.
  • valla şu 10 parmak ve çok hızlı yazanlara özenmiyor değilim ama her ikisinide beceremiorum
  • İlginç pek 10 parmak yazan yok sanırım. Özellikle Ticaret lisesi mezunları on parmağını güzel kullanır. Mesela ben (Neden forumda konulara uzun cevaplar yazıyorum sandınız.) Ha unutmadan iki parmak q klavyemde bayağı kuvvetlidir.
  • "BIYIKLI" SENİ TAKİP ETMEDİĞİM İÇİN UZUN CEVAP YAZIP YAZMADIĞINIDA BİLEMEYECEM.

BİR KERE ON PARMAK YAZMAYI ÖĞRENDİMİ TAMAMDIR.HEM İŞ FIRSATLARI İÇİN HIZLI YAZI

YAZMAK LAZIM.BİR KERE ON PARMAKLA HIZLI YAZANLARIN İKİ PARMAKLA YAZANLARA GÖRE

ŞANSI DAHA ÇOKTUR.
  • 10 parmak yazıyorum ve bunu başarabildiğim için mutluyum önceleri çok defalar şu on parmak programıyla öğrenmeye çalışmıştım fakat başaramamıştım. bunda 3 ay önce son bi azmettim ve başardım.

2 parmak yazanlar bi süre sonra gelebilecekleri en son hıza geliyororlar ve çok hızlı yazabildiklerini sanıyorlar. halbuki yanlış 10 parmak yazı yazan biri hiç yoktan 2 kat daha hızlı yazar zamanla geliştikçe bu hız 4 kata çıkar ve iki parmak kopsa bu kadar hızlı yazamaz :D
  • 10 parmak yazamıyorum . yazamayacağımda. 10 parmak yazmaya kalkınca sol elim felaket ağrıyor.
  • ben klavyeye bakarak 6 parmak yazıyorum ama cogunlukla hata 100 de 90 2 işaret parmagımla yazıyorum nabıyım o rahat gelio
  • "BEORN26" SENİN SOL ELİNDEN BİR RAHATSIZLIĞIN OLABİLİR.BU ARADA KLAVYENİN BİLEKLİĞİ VAR MI?BİLEKLİK KULLANABİLİRSİN.

BU ARADA GERÇEKTENDE İKİ PARMAKLA YAZANLAR KENDİLERİNİ ÇOK HIZLI

SANARLAR.ÖZELLİKLEDE SABAHTAN AKŞAMA KADAR MSN'DE CHAT YAPANLAR.

1-2 SENE SÜREKLİ CHAT YAPANLAR O HALDE YAZARLAR AMA 5-6 AYLIK ON PARMAK YAZANLAR

BİLE ONLARI GEÇER.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PC54

"BIYIKLI" SENİ TAKİP ETMEDİĞİM İÇİN UZUN CEVAP YAZIP YAZMADIĞINIDA BİLEMEYECEM.

BİR KERE ON PARMAK YAZMAYI ÖĞRENDİMİ TAMAMDIR.HEM İŞ FIRSATLARI İÇİN HIZLI YAZI

YAZMAK LAZIM.BİR KERE ON PARMAKLA HIZLI YAZANLARIN İKİ PARMAKLA YAZANLARA GÖRE

ŞANSI DAHA ÇOKTUR.

Takip etmene gerek yok zaten ''PC54'' takma adım üzerine tıkladığında son attığım mesajlar önüne gelir görürsün. Doğrudur on parmak yazmak iş başvurusunda bir avantajdır ben çok kere faydasını görmüşümdür.

Not: Belki bilmiyorsun büyük harflerle yazmak forum dilinde bağırmak anlamına geliyor ve forum kurallarına aykırı.

• TAMAM ONU BİLMİYORDUM DÜZELTİRİMDE "FORUM DİLİNE BAĞIRMAK" NE DEMEK.
  • ben küçüklüğümden beri 10 parmak yazıyorum baya küçükken yazarken sen 10 parmak mı yazıyorsun demişlerdi bilmem demiştim kendiliğinden öyle yazdım özel bir çaba sarfetmedim hem bakmadan hemde hızlı yazabiliyorsunuz baya iyi birşey ben demedim hızlı diye genelde etrafimdakiler diyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: PC54

TAMAM ONU BİLMİYORDUM DÜZELTİRİMDE "FORUM DİLİNE BAĞIRMAK" NE DEMEK.

Bütün harfleri büyük yazmadan bahsediyorlar. Normal yazarsan okuması bizim için daha rahat olur.
  • İki parmak kullanıyorum. Bence 10 parmağa ihtiyacım yok. Yeterince hızlı ve düzgün yazdığımı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.