Şimdi Ara

Klavyeyi 6 parmak ile kullanıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sol elimdeki tüm parmakları, sağ elimden ise sadece işaret parmağımı kullanıyorum normal midir? Başka var mı bu şekilde yazan?

• Aynı şekilde yazıyoruz
  • Bazen
  • eveth bhende aynhı
  • yok
  • Sol'da serçe parmağımı kullanmıyorum Sağ'da serçe ve baş parmağımı kullanmıyorum.Benimde 6-7 parmak değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 19 Ocak 2012; 21:09:40 >
  • benimde atı yedi parmak yapıyor ama bilmiyorum genelde hangilerini kullanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 11 parmak kullananda var
  • Hacı benim bazen 20 ye çıkıyor ayakları da kullanıyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: prince1907

benimde atı yedi parmak yapıyor ama bilmiyorum genelde hangilerini kullanıyorum

Aynısı sağdan az kullanıyormuşum ama yüzük serçeyi kullanmayı deniyorum.
  • bene hepsine basıyorum
  • ortadaki 3 parmak çarpı 2 elden = 6 parmakla harfleri yazıyorum.

sol serçe parmakla soldaki caps lock-shift-ctrl ayarlıyorum.

sağ serçe parmakla entere basıyorum

sol baş parmakla space ve alt tusuna

sağ baş parmağı galiba pek kullanmıyorum ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audrey Tautou -- 19 Ocak 2012; 21:32:29 >
  • 10 parmak eğitimi falan mı alsak ne
  • lan bi deniyim dedim ben de öyle yazıyomuşum şu an çok fena küfür edesim var :D allah allah ya ulan acayip şaşırdım valla töbe estağfurullah ya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Good Feeling

lan bi deniyim dedim ben de öyle yazıyomuşum şu an çok fena küfür edesim var :D allah allah ya ulan acayip şaşırdım valla töbe estağfurullah ya :D

bu saattan sonra on parmak egitimi mi alıcaz ya keşke baştan dikkat etseydim de doğru yazmaya alışsaydım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amber Heard -- 19 Ocak 2012; 21:54:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amber Heard

quote:

Orijinalden alıntı: Good Feeling

lan bi deniyim dedim ben de öyle yazıyomuşum şu an çok fena küfür edesim var :D allah allah ya ulan acayip şaşırdım valla töbe estağfurullah ya :D

bu saattan sonra on parmak egitimi mi alıcaz ya keşke baştan dikkat etseydim de doğru yazmaya alışsaydım

ben denediydim on parmak yazmayı bi garip gelmişti sebebi buymuş demek :D hala şok içersindeyim ya hiç dikkat etmemiştim :D
  • ben bi deniyeyim acaba nasıl yazıyorum dedim meğersem sol orta işaret sağ baş ve işareti kullanıyormuşum bitek
  • aynen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.