Şimdi Ara

Ön sipariş ve Wings of Valor (Güzel kanatlar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Reaper of Souls ön siparişi ile birlikte de (Diablo 3'te olduğu gibi) Wings of Valor (güzel tatlı kanatlar) hediye verileceği doğru mu?
    Ayrıntılı bilgisi olan var mı?

• Kusura bakmayın gereksiz başlık oldu... Üşenmeyip biraz gezinince olay söylenti değil doğru habermiş...

Alıntı:

"Reaper of Souls ’u ön sipariş yöntemi ile yayın tarihi olan 25 Mart’tan önce satın alan kişiler, oyunu sunucular üzerinden erken indirme yöntemi ile bilgisayarlarına kurup açıldığı anda oynayabilme imkanının yanı sıra, oyun içinde kullanılacak iki farklı öğeye de sahip olabilecekler.

Diablo 3 Reaper of Souls ’u bu tarihe kadar hesaplarına ekleyen oyun severler, Wings of Valor ismiyle sunulan Archangel of Valor’un göz kamaştırıcı kanatları ile birlikte, kısa zaman sonra kullanıma açılacak olan Hearoes of the Storm oyunu içerisinde Valla the Demon Hunter karakterini de kullanabilme şansına erişecekler."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1makarna1 -- 27 Şubat 2014; 19:58:56 >
  • ön sipariş derken bu standart edition ile digital deluxe edition alanlar mı oluyor? yoksa CE olanı ön spariş edenler mi?
  • Standart ve digi delux...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurotrip

ön sipariş derken bu standart edition ile digital deluxe edition alanlar mı oluyor? yoksa CE olanı ön spariş edenler mi?

Hepsi için geçerli.

Standart Edition (Dijital ve Kutulu fark etmez)
    Digital deluxe edition
    CE

Bunlardan hangisini alırsan al 31 Marta kadar aktif etmek şartı ile o kanatlara sahip olacaksın. Kısaca 31 Mart dan önce oyunu almış olan ve aktif etmiş olan herkes o kanatlara sahip olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

ön sipariş derken bu standart edition ile digital deluxe edition alanlar mı oluyor? yoksa CE olanı ön spariş edenler mi?

Hepsi için geçerli.

Digital deluxe edition
    CE

Bunlardan hangisini alırsan al 31 Marta kadar aktif etmek şartı ile o kanatlara sahip olacaksın. Kısaca 31 Mart dan önce oyunu almış olan ve aktif etmiş olan herkes o kanatlara sahip olacak.

anladım. kendime digital allmıştım. bakalım bulabilirsem kardeşime de bir tane kutulu alayım o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Hepsi için geçerli.

Digital deluxe edition
    CE

Hocam Battlenet üzerinden bugün almayı düşünüyorum.Peki kodu nasıl aktif ediyoruz kanatlar ve Hos daki yeni heroyu kullanmak için..Ayrıntıda eğer kodu aktif etmessek 31 marttan sonra tamamen silinecek yazıyodu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Battle Net üzerinden aldığında bir başka işlemle aktif etmene gerek yok diye biliyorum.

Multiplayer'in haberine göre; Wing of Valor, oyunculara 20 Mart tarihinde gönderilecek. Valla the Demon Hunter ise Heroes of the Storm çıkış yaptıktan sonra oyunculara sunulacak.
    20 Mart'tan sonra oyunda yeni bir karakter açtığında hediye de aktif olacak... Sanıırım...
  • Digital Deluxe Edition ile ;

Spectral Hound Minion + Aesthetic Artifacts + Wings of Valor geliyor herhalde.

60 Euro ya değermi bilmiyorum.

CE ile hemen hemen aynı fiyat ama CE elime 31 mart a kdr geçermi oda ayrı soru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi September Storm -- 2 Mart 2014; 2:15:57 >
  • Battle.net üzerinde almak benim gibi yeni başlayanlara yaradı sanırım. Hem ilk oyun hemde RoS'u birlikte aldım. İkisi birlikte 59 euro
  • bir sorum var... ben kasimda siparis vermistim Standart. 39 eu olan. battle.net uzerinden aldim. Bisey yapmama gerek var mi?... battle.netteki oyunlar resimdeki gibi... bende istiyorum o kanatlardan:D

yalniz bu arada CE alanlarin bi esprisi kalmadi gibi:P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedehakan -- 3 Mart 2014; 4:10:04 >
  • beyler selamlar. bu kanatlar vs için illa deluxe paket mi almak gerek ? standard olmuyor mu ?
  • Oyun çıktığında ilk reviewlardan korktukları için böyle bir şey yapıyorlar gibi geldi bana. Millet daha reviewları okumadan oyunu alsın diye...

Yoksa o kanatları sadece CE alanlara verirlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neuro

Oyun çıktığında ilk reviewlardan korktukları için böyle bir şey yapıyorlar gibi geldi bana. Millet daha reviewları okumadan oyunu alsın diye...

hocam merhaba kanatlar için normal sürüm alsak olur mu ? birde CE almaya değer mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucuß3

quote:

Oyun çıktığında ilk reviewlardan korktukları için böyle bir şey yapıyorlar gibi geldi bana. Millet daha reviewları okumadan oyunu alsın diye...

hocam merhaba kanatlar için normal sürüm alsak olur mu ? birde CE almaya değer mi ?

Normal sürüm yetiyor. Sadece 31 Marttan önce Cd keyi aktif etmen gerekiyor.

Digial Deluxe ve CE'nin avantajları aşağıda. Bence gerek yok. En güzel şey bence kanat. O da normal alınca geliyor zaten.

Digital Deluxe:

6 Malthael-inspired item appearances that can be used for transmogrification

-Infernal Helm item appearance
    -3 extra character slots
    -A Treasure Goblin pet for World of Warcraft
    -Crusader-themed portraits and Malthael-themed decals for StarCraft II
    -Collector’s Edition:

All the digital items included in the Digital Deluxe version

-Reaper of Souls hardcover art book
    -Malthael mouse pad
    -Behind-the-scenes DVD/Blu-ray pack
    -Reaper of Souls soundtrack

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 3 Mart 2014; 11:38:55 >

• Acaba Aral gönderime ne zaman başlayacak? Bende sipariş verdim. Fakat bir tek MNG kargo ile çalışıyorlarmış. O da bizim buraya haftada bir geliyor. Sıkıntılı bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B936BAF39 -- 3 Mart 2014; 14:10:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goril1

Acaba Aral gönderime ne zaman başlayacak? Bende sipariş verdim. Fakat bir tek MNG kargo ile çalışıyorlarmış. O da bizim buraya haftada bir geliyor. Sıkıntılı bir durum.

Ben de Aral'dan önsipariş vereceğim fakat hemen gönderirler mi onu düşünüyorum.
    Önceki oyun ne kadar sürede gönderilmişti bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ucuß3

quote:

Normal sürüm yetiyor. Sadece 31 Marttan önce Cd keyi aktif etmen gerekiyor.

Digial Deluxe ve CE'nin avantajları aşağıda. Bence gerek yok. En güzel şey bence kanat. O da normal alınca geliyor zaten.

Digital Deluxe:

6 Malthael-inspired item appearances that can be used for transmogrification

-Infernal Helm item appearance
    -3 extra character slots
    -A Treasure Goblin pet for World of Warcraft
    -Crusader-themed portraits and Malthael-themed decals for StarCraft II
    -Collector’s Edition:

All the digital items included in the Digital Deluxe version

-Reaper of Souls hardcover art book
    -Malthael mouse pad
    -Behind-the-scenes DVD/Blu-ray pack
    -Reaper of Souls soundtrack

çok teşekkür ederm :)

gittigidiyorda cd key satanlar var benm aralgame de tanıdığım var diabloyuda 200 yerine 50 ye almıştım şimdi onu aradım dediki daha elimize geçmedi sanırm onu beklesem kanat yalan olcak

• quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

bir sorum var... ben kasimda siparis vermistim Standart. 39 eu olan. battle.net uzerinden aldim. Bisey yapmama gerek var mi?... battle.netteki oyunlar resimdeki gibi... bende istiyorum o kanatlardan:D

yalniz bu arada CE alanlarin bi esprisi kalmadi gibi:P

hocam senin bişi yapmana gerek yok

ek paket resmi olarak yayınlandığında kanatlarını alacaksın

• oleeeey:D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.