Şimdi Ara

ön ve arka araç kamerası olmadan trafiğe çıkmayın!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende önde mini 0805p arkada ise bu kameranın ek kamerasını kullanıyorum.64gb kartla yol boyunca çekim yapıyor.Ayrıca time lapse modu var aracınızı kapatıp çıktığınızda kısa aralıklı çekim yapmaya devam ediyor.

Akü bitme durumuda olmuyor çünkü belli bir voltajın altına düştüğünde kendisi otomatik cihazı kapatıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklısınız baş edilecek gibi değiller. ben de aracımın birinde kamera kullanıyorum. uzun yolda diğer aracı aldığım zaman eksiklik hissediyorum sanırım diğerine de alacağım.
    bu arada video düzenleme için hangi programı kullanıyorsunuz bir türlü bulamadım düzgün bir program.
    becerebilirsem 2 video da ben ekleyeceğim aynı bölgeden..
  • Bu kadar iddialı bir başlığa gerek yoktu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön ve arka kameranızın markası/modeli nedir? Aldığınız kameranın yetkili servisine mi montaj yaptırdınız? Video düzenleme programı olarak ne kullanıyorsunuz? Ben ön ve arka kamera almak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: lion_koc

bende önde mini 0805p arkada ise bu kameranın ek kamerasını kullanıyorum.64gb kartla yol boyunca çekim yapıyor.Ayrıca time lapse modu var aracınızı kapatıp çıktığınızda kısa aralıklı çekim yapmaya devam ediyor.

Akü bitme durumuda olmuyor çünkü belli bir voltajın altına düştüğünde kendisi otomatik cihazı kapatıyor.

elektriği çakmaktan almıyorsunuz direkt aküden alıyorsunuz muhtemelen.. benim aracımda önde ve arkada çakmak girişi olduğu için uğraşmadım..

bir de park halindeyken "time lapse" modu yerine hareketi algılayınca kayıt başlasa hareket bitince kayıt bitse daha mantıklı olacak sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: keus35

haklısınız baş edilecek gibi değiller. ben de aracımın birinde kamera kullanıyorum. uzun yolda diğer aracı aldığım zaman eksiklik hissediyorum sanırım diğerine de alacağım.
    bu arada video düzenleme için hangi programı kullanıyorsunuz bir türlü bulamadım düzgün bir program.
    becerebilirsem 2 video da ben ekleyeceğim aynı bölgeden..

final cut pro kullanıyorum.. hem basit hem işlevsel.. youtubeda da bi sürü eğitim videosu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: omcool

Bu kadar iddialı bir başlığa gerek yoktu.

daha faydalı birşey yazsaydın keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: coderMX

Ön ve arka kameranızın markası/modeli nedir? Aldığınız kameranın yetkili servisine mi montaj yaptırdınız? Video düzenleme programı olarak ne kullanıyorsunuz? Ben ön ve arka kamera almak istiyorum.

ilk sayfada kameraların adını yazmıştım görselini de eklemiştim..

FINAL CUT PRO kullanıyorum..

araç sahibi olan herkesin ön arka araç kamerası olmalı.. bu ülkede bi zorunluluk olmalı hatta
  • quote:

Orijinalden alıntı: antique

quote:

bende önde mini 0805p arkada ise bu kameranın ek kamerasını kullanıyorum.64gb kartla yol boyunca çekim yapıyor.Ayrıca time lapse modu var aracınızı kapatıp çıktığınızda kısa aralıklı çekim yapmaya devam ediyor.

elektriği çakmaktan almıyorsunuz direkt aküden alıyorsunuz muhtemelen.. benim aracımda önde ve arkada çakmak girişi olduğu için uğraşmadım..

bir de park halindeyken "time lapse" modu yerine hareketi algılayınca kayıt başlasa hareket bitince kayıt bitse daha mantıklı olacak sanki

hocam direk sol tarafta sigortalar var oradan enerjiyi alıyorum yani kontak açınca otomatik olarak normal kayda giriyor.Kontak kapanınca da ön kamera devamlı olarak time lapse modunda kayıt yapıyor ve gece gündüz fark etmiyor.

Ben motion detect istemedim çünkü bir önceki kameramda bu özellik vardı.Birşey olduğunda kayıt çekim için geç kalıyor.

Önceki kameram sj4000 di.

• quote:

Kaça patladı?

• bende çok istiyorum araç kamerası ama kablo trafiği, çalınma ihtimali vs. beni çok düşündürüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Kaça patladı?

mini 0805p 213tl

arka kamera 60tl

64gb samsung kart 100tl

373tl

gearbest den almıştım.Şu an biraz daha ucuz dolar kuru nedeniyle

• Master_Evil kullanıcısına yanıt
    çalınmasından korkuyorsanız geceleri araçta bırakmayın..
    sökmesi takması 10saniyelik birşey zaten..
    mesela yabancı bi semte gidince ben de araçta bırakmıyorum..

ayrıca kaza sonrası hakkınızı arama stresi yaşamaktansa her gece çıkarmak için 10saniyenizi buna ayırmak daha mantıklı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.