Şimdi Ara

ön ve arka araç kamerası olmadan trafiğe çıkmayın!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • trafikte siz ne kadar kurallara uyarsanız uyun mutlaka bir tane öküz sahneye çıkıyor ve sizi tehlikeye atabiliyor..
    üstelik en ufak bir itiraz hakkı da bırakmıyorlar,
    gerekirse saniyeler içinde onlarca yalan söyleme yeteneğine sahip bu insanlar karşısında hakkınızı aramak istiyorsanız mutlaka araç kamerası kullanın..
    bu kameralar kontağı açınca otomatik devreye giriyor ve kayıt etmeye başlıyor..
    bu kayıtlar hafıza kartı doldukça otomatik olarak en baştan silerek devam ediyor.. yani size en ufak bir angaryası olmuyor..

bugün trafikte böyle bir öküze denk geldim..
    trafik tıkalı ağır ağır ilerliyoruz ama arkadaki öküzün kanı kaynıyor ve sola dönüş kulvarına dalıyor, tabi niyeti sola dönmek değil..
    direkt benim önüme atlıyor beni sıkıştırarak önüme geçiyor..

https://streamable.com/qf2li

yolu tıkayan ben olsam tamam hak vericem kendisine ama şu yaptığının bir gram mantıklı açıklaması yok..
    belli ki adam kafayı yemiş, trafik resmen böyle öküzlerle dolu..
    bunlardan bi tanesine denk gelip kaza yaptığınız anda bütün suçu size atacak kadar uzmanlar
    çünkü bu öküzler kuralları çiğnedikçe bu davranışlar onlar için normalleşiyor,
    ayrıca yalanla dolanla üste çıkma yetenekleri de gelişiyor..

acı olan şey ise, trafik polisleri bu gibi video kayıtlarını delil olarak kabul etmiyor..
    yani bir şekilde bu öküzleri destekleyen bir sistemimiz var..

uzun lafın kısası, kamera şart!!!

kazasız belasız sürüşler herkese

• Ön tarafa yeni taktırdım ve yavaş yavaş arkaya takmam gerektiğini düşünmeye başladım. Gerçekten bizler ne kadar kurallara uymaya çalışsakda illa birileri uymayacak ve biyerlerde bu kişilerle denk geleceğiz.

Bu arada kamera netliği iyiymiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankarada her gün en az 7 defa yaşayabileceğiniz bir olay bu. Yavaş yavaş olur olmadık her şeye deliren kameralı motorlulardan bir farkımız kalmamaya başlıyor.

• Her gün yaşadığımız için sıradan geliyor artık

Az gaz vereydin de sokmayaydın sende önüne bidahakine akıllanırdı belki

• quote:

Orijinalden alıntı: Selami Şahin 1.6 ie

Ankarada her gün en az 7 defa yaşayabileceğiniz bir olay bu. Yavaş yavaş olur olmadık her şeye deliren kameralı motorlulardan bir farkımız kalmamaya başlıyor.

adam resmen trafiği tehlikeye atıyor sen de bu durumun gayet normal olduğunu düşünüyorsun.. bu durumda senin de o adamlardan farkın yok demek ki
  • Hocam kullandığınız kameranın modelini yazar mısınız? Ben de taktirmayi düşünüyorum da gayet net görüntü almışsınız. Geçmiş olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antique

quote:

Ankarada her gün en az 7 defa yaşayabileceğiniz bir olay bu. Yavaş yavaş olur olmadık her şeye deliren kameralı motorlulardan bir farkımız kalmamaya başlıyor.

adam resmen trafiği tehlikeye atıyor sen de bu durumun gayet normal olduğunu düşünüyorsun.. bu durumda senin de o adamlardan farkın yok demek ki

Değindiğim şey bu değildi ama yorumlamak size kalmış.

Camınızı açıp da milletle dalaşmaya gerek yok. Bırakın allahından bulsunlar. Bu tip adamların kaybedecek bi şeyleri yok ellerinde baltayla silahla inenler oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muqarnas

Hocam kullandığınız kameranın modelini yazar mısınız? Ben de taktirmayi düşünüyorum da gayet net görüntü almışsınız. Geçmiş olsun.

arka camda G1W-C var, çok kaliteli görüntü yakalıyor..

ön camda ise Sjcam Sj4000 aksiyon kamerası var.. bunu hem arabada giderken hem de bisiklete binerken kullanıyorum

• quote:

quote:

quote:

Camınızı açıp da milletle dalaşmaya gerek yok. Bırakın allahından bulsunlar. Bu tip adamların kaybedecek bi şeyleri yok ellerinde baltayla silahla inenler oluyor.

ilk mesajınızı yanlış anlamışım gerçekten de.. kusura bakmayın

• antique kullanıcısına yanıt
    SJCAM için sürekli pil mi değiştiriyorsunuz yoksa çakmaklığa mı bağlı duruyor?

• polis delil olarak kabul etmiyorsa ne işimize yarayacak hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton_SENNA

SJCAM için sürekli pil mi değiştiriyorsunuz yoksa çakmaklığa mı bağlı duruyor?

araçta çakmaktan alıyorum tabi.. aksi halde uzun yolda pil tak pil çıkar uğraşılmaz yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇantayaBakBe

polis delil olarak kabul etmiyorsa ne işimize yarayacak hocam?

trafik kurallarını ihlal edenleri ihbar etmek isterseniz polis teşkilatı bizim gönderdiğimiz video kayıtlarını dikkate almıyor (keşke alsa.. çok şey değişir)

ancak kaza yaparsanız o zaman haklı olduğunuzu ispat etmekte kullanabilirsiniz tabi o ayrı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÇantayaBakBe

polis delil olarak kabul etmiyorsa ne işimize yarayacak hocam?

trafik kurallarını ihlal edenleri ihbar etmek isterseniz polis teşkilatı bizim gönderdiğimiz video kayıtlarını dikkate almıyor (keşke alsa.. çok şey değişir)

ancak kaza yaparsanız o zaman haklı olduğunuzu ispat etmekte kullanabilirsiniz tabi o ayrı

Anlaşıldı ben yanlış anlamışım hocam.

Görüntüyü bozmasa ben de takardım kablo falan ortalıkta sevmem

• Bende çok niyetleniyorum ama tek korkum döşemeyi fln sokecekler zarar vermelerinen korkuyorum

Kablolar tavan dosemesinden geçiyor değil mi

• Önde G1W-CB var bende de 1 yıl oldu.
  • kırmızıya yakalanınca ne oluyor sanki. görende olimpiyatlarda 100 m koşuyor sanacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gediklii

kırmızıya yakalanınca ne oluyor sanki. görende olimpiyatlarda 100 m koşuyor sanacak.

haklısınız.. zaten başımıza ne geliyorsa bu sabırsız olanlar ile acelesi olanlar yüzünden geliyor ya
  • önde Viofo A119, arkada ise Mini 0903 kamera var. Sürekli yolu çekiyorlar.

uzun yola çıktığımda ise sadece araç içerisini çeken bir kamera daha kullanıyorum (GS8000L).
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ilk mesajınızı yanlış anlamışım gerçekten de.. kusura bakmayın

Estafurullah hocam ne kusuru, ben üstü kapalı konuşmuşum asıl

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.