Şimdi Ara

Ona hiçbir zaman güvenme.. (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
127
Favori
77.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

quote:

Orijinalden alıntı: efege

Ona hiçbir zaman güvenme..

kanka ben yine ayrıldım :p sevmek bize göre değil :D

• Başlık ne kadar doğru ''Ona hiçbir zaman güvenme..'' ...
  • of hatırlattınız yine

• Dağılmayın beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tango-1

Dağılmayın beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezio Auditore

Hey gidi hey neler yazmışız zamanında neler paylaşmışız, şimdi ne haldeyim Allah'ım çok mutluyum

Yaşamayanlara bir özet geçersem;

Önce çok acı çekiyorsunuz, kabullenemiyorsunuz bir türlü. Onun bunu yapacağına inanmıyorsunuz, üstüne düşüyorsunuz, bitirmeyeye çalışıyorsunuz ama bitiyor. Sonra onu sosyal ağlardan biraz takibe alıyorsunuz, yazıklarına bakıyorsunuz, gördükçe daha çok üzülüyorsunuz, kabullenemiyorsunuz. Sonra yavaş yavaş kabullenmeye başlıyorsunuz, her inanamadığınızda sanki Allah size yardım ediyor hani gösteriyor al işte bunu da yaptı dercesine kafanıza sokuyor ve kabulleniyorsunuz, ama 1 ay, ama 3 ay, ama 1 sene sürüyor bu dönem ki benim 2 ay sürdü 1.aydan sonra daha iyi olmaya başladım... Ama unutmuyorsunuz, aklınızda oluyor fakat acı vermiyor. Ve en sonunda ondan nefret bile etmiyorsunuz çünkü içinizde sevgi kalmıyor, kabulleniyorsunuz ve yeni biriyle karşılaşıyorsunuz, sizi daha mutlu edebilecek daha düzgün biriyle. Ve artık o kişiyi tamamen hafızanızdan atıyorsunuz zamanla. Aklınıza arada bir geldiğinde ise gülüp geçiyorsunuz

Kısacası yaşadım, gördüm merak edenler önceki sayfalardan bakabilir hikayeme baya ağır şeyler yaşamıştım ama şu an aynen bu durumdayım. Kafamızda büyüttüğümüzden dolayı oluyor böyle şeyler. Rahat olun, kasmayın. Siz sevdiğiniz, değer verdiğiniz halde sizi bırakıyorsa bir kişi zaten o kişi sizin için hayırlı değildir, ergendir o. Bu yaptıklarının acısı çıkar ve siz de daha hayırlı olacak biriyle karşılaşırsınız o an için inanmasanız da... Siz değer verip sizi bırakmıyorsa işte o kişi evlenilecek kişidir.

He son olarak bunları yaşadım ama iyi ki de yaşamışım. Her işte hayır varmış derler ya o misal işte, onları yaşamasaydım şu anki kafa yapımda olmazdım kesinlikle

Bir an "acaba bunları ben mi yazmışım" diye kullanıcı adına baktım ne eksik ne fazla, tam anlamıyla söyleyeceklerimi yazmışsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kirpimsi

quote:

Orijinalden alıntı: -Fronto-

quote:

quote:

quote:

quote:

ben kendi yapmadıklarımdan dolayı çok pişmanım dün ondan mesaj geldi naber kankeyy diye bir anlam veremedim bende yanlışlıkla attığını düşünüyordum dershanede pardon sana atmicaktım tarzı bişey demesini bekliyordum ya da pardon vb. Bir mesaj atmasını ama o hiçbirşey demedi 2 saat kadar önce ben ona mesaj attım dün attığın mesajın sebebi neydi yazdım oda söyledi benimle aynı isimde olan bir arkadaşı vardı arkadaşına ona mesaj atmasını söylemik oda yanlışlıkla bana atmış dediğine göre bende tahmin etmiştim zaten ama farkında ol diye yazdım dedim teşekkür etti bende 10 dk sonra rica ederim diye cevap yazdım okullar açıldığında ne kadar mutluyduk oysaki onun birlikteyken o kadar mutluydum ki anlatamam o günlerden bugünlere gelişim geliyor aklıma ve çaresizim hiçbirşey yapamıyorum allah kahretsin

insan hep mutlu olduğu günleri düşündüğü için kopamıyor. Eğer bir süre geçtikten, sular durulduktan sonra, gidip ciddi bir şekilde, herşeyi, her duygunu, ağlamadan, sızlamadan, dik bir şekilde anlattıktan sonra bile düzelme yoksa umursamıyorsa seni. ona çok koyucak bikaç kelime sarfet ya da gidip inadına başka kızlara sar.ya da ne bileyim küfür et.sert bir tepki ver işte anladın. sonra onun inadına diye düşün işte. beni sevmeyeni ben niye seveyim de.zaten bu konunun tamamını okursan; acayip bir özgüven veriyor."ulan o beni sevmiyor ben niye sevcem ,"diyorsun. o zaman üzülmekten kurtulursun bence.

dediklerini yapmayı çok istiyorum aslında ama ben ona bütün duygularımı ifade ettikten sonra gelicek cevabı biliyorum çok geç ayberk diyecek bana bende öylece onun yeşil gözlerine bakıp kalıcam olucağı bu yani başka birşey değil

bir süre sonra o gidip başkalarıyla da çıktıktan sonra da gözlerini düşünüp kalıcak mısın böyle? bir kız için. seni üzdüğü için. bırak gitsin , herkes yoluna . efkarlandırcak şeyler dinleme ve izleme.biraz da sosyal olunca içindeki kötü duygu gidiyor

haftada 4 gün görüyorum onu dershanede beni kıskandıracak veya bana acı çektirmeye çalışıcak davranışlarda bulunacak biri değil öyle olsa emin ol çoktan unuturdum onu takmazdım kaç defa dedim kendime artık umrumda değil o diye ama bir türlü kopamıyorum ondan herşey onu hatırlatıyor bana herşey ... Bunlar tecrübe diyorum kendi kendime aşıcağım diyorum ama sadece demekle kalıyorum
    O ağlamıştı benden ayrılırken ama ben hep dışarıya karşı çok güçlü göründüm ama akşam başımı yastığa koyduğumda ağladığım günler oldu bugün olduğu gibi ama son pişmanlık fayda etmiyor işte , ümit etme duygusu insana acı çektirmeye devam ediyor

ilerde ulan ne aptaldık be üzülmüşüz boşu boşuna falan diyeceksin.buna emin olabilirsin sadece.
    o zaman, zaman herşeyin ilacıdır diyim.ne diyeyim.alışırsın umarım. ben ilk aşkımı liseliyken lise1de tam 7 ay platonik yaşadım.(7 ay uzun gelmeyebilir.çünkü senelerce platonik aşık arkadaşları da gördüm.ama bana bi ömür gibi gelmişti o zaman)ve sonra ulan ben mal mıyım napıyorum ya falan dedim durduk yere.o andan itibaren kendimi ona aşık saymadım.başka şeylerle de uğraşınca alıştım.tamam unutmadım ama sadece bi anı,bi tecrube olarak kaldı.kaç sene geçti hala facebookta ekli.fakat hoşlanmıyorum bile. sende de böyle olucak,alışcaksın,ama umarım alışma süresini uzatmazsın.bu senin elinde: senin umarsızlığının sayesinde olabilecek bir şey..başkalarının seni mutlu edebileceğinin ardında gizli de olabilir.....

Yine haklı çıktınız. Yukarda demişim ya beni kıskandıracak ve ya bana acı çektirmeye çalışacak davranışlarda bulunacak biri değil diye salağın önde gideniymişim . Dershanede ne zaman beni görse en yakın erkeğe gidip sarılıp öpüyor nerdeyse .Bugün dershanede benim oturduğum kabine geldi ortak arkadaşlarımız var diye yanımdaki arkadaşımı(erkek) sarılıp öptü sonra onun bir kız arkadaşıda soru çözüyordu ona uzanamam ben seni tekrar öpiyim sen ona iletirsin dedi bir daha öptü çocuğu ben yüzüne bile bakmadım nerdeyse . Hayatından o kadar memnun görünüyorki anlatamam zaten arkadaşlarına hiç çıkmadık falan diyordu yaşadığımız herşeyi hiçe sayıyordu . Ordaki arkadaşım benden telefon numaramı istedi numarayı söyledim yazdı adımı yazdı soyadımın ne anlama geldi sorduğu bende cevapladım ama eski kız arkadaşım aaa dedi ve soyadımı tekrarladı sanki beni unutmuş gibi (belki de gerçekten unutmuştu bilemem). Oysa aynı dershanede olmamız yetmiyormuş gibi bu sene onun okuduğu okula geçtim . Ama hala beni ona çeken birşey var anlamıyorum bütün bu yaptıklarına rağmen hala kopamıyorum bir türlü ondan . Kabine girdiğinde kalbim hızla çarpmaya başladı içimden kızdım kendime hani unutmuştum dedim hani umrumda değildi ne oluyor şimdi bana dedim . Bugün beni ezip geçti resmen eve geldim hala bugün olanları gözümün önünden geçiriyorum sürekli.Zaten beni şimdiye kadar mahvetmişti şimdi tekrar mı başlıyoruz diye kendime sormadan edemiyorum . Tamda derslere veriyordum kendimi neden bir türlü koparamıyorum .
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben kendi yapmadıklarımdan dolayı çok pişmanım dün ondan mesaj geldi naber kankeyy diye bir anlam veremedim bende yanlışlıkla attığını düşünüyordum dershanede pardon sana atmicaktım tarzı bişey demesini bekliyordum ya da pardon vb. Bir mesaj atmasını ama o hiçbirşey demedi 2 saat kadar önce ben ona mesaj attım dün attığın mesajın sebebi neydi yazdım oda söyledi benimle aynı isimde olan bir arkadaşı vardı arkadaşına ona mesaj atmasını söylemik oda yanlışlıkla bana atmış dediğine göre bende tahmin etmiştim zaten ama farkında ol diye yazdım dedim teşekkür etti bende 10 dk sonra rica ederim diye cevap yazdım okullar açıldığında ne kadar mutluyduk oysaki onun birlikteyken o kadar mutluydum ki anlatamam o günlerden bugünlere gelişim geliyor aklıma ve çaresizim hiçbirşey yapamıyorum allah kahretsin

insan hep mutlu olduğu günleri düşündüğü için kopamıyor. Eğer bir süre geçtikten, sular durulduktan sonra, gidip ciddi bir şekilde, herşeyi, her duygunu, ağlamadan, sızlamadan, dik bir şekilde anlattıktan sonra bile düzelme yoksa umursamıyorsa seni. ona çok koyucak bikaç kelime sarfet ya da gidip inadına başka kızlara sar.ya da ne bileyim küfür et.sert bir tepki ver işte anladın. sonra onun inadına diye düşün işte. beni sevmeyeni ben niye seveyim de.zaten bu konunun tamamını okursan; acayip bir özgüven veriyor."ulan o beni sevmiyor ben niye sevcem ,"diyorsun. o zaman üzülmekten kurtulursun bence.

dediklerini yapmayı çok istiyorum aslında ama ben ona bütün duygularımı ifade ettikten sonra gelicek cevabı biliyorum çok geç ayberk diyecek bana bende öylece onun yeşil gözlerine bakıp kalıcam olucağı bu yani başka birşey değil

bir süre sonra o gidip başkalarıyla da çıktıktan sonra da gözlerini düşünüp kalıcak mısın böyle? bir kız için. seni üzdüğü için. bırak gitsin , herkes yoluna . efkarlandırcak şeyler dinleme ve izleme.biraz da sosyal olunca içindeki kötü duygu gidiyor

haftada 4 gün görüyorum onu dershanede beni kıskandıracak veya bana acı çektirmeye çalışıcak davranışlarda bulunacak biri değil öyle olsa emin ol çoktan unuturdum onu takmazdım kaç defa dedim kendime artık umrumda değil o diye ama bir türlü kopamıyorum ondan herşey onu hatırlatıyor bana herşey ... Bunlar tecrübe diyorum kendi kendime aşıcağım diyorum ama sadece demekle kalıyorum
    O ağlamıştı benden ayrılırken ama ben hep dışarıya karşı çok güçlü göründüm ama akşam başımı yastığa koyduğumda ağladığım günler oldu bugün olduğu gibi ama son pişmanlık fayda etmiyor işte , ümit etme duygusu insana acı çektirmeye devam ediyor

ilerde ulan ne aptaldık be üzülmüşüz boşu boşuna falan diyeceksin.buna emin olabilirsin sadece.
    o zaman, zaman herşeyin ilacıdır diyim.ne diyeyim.alışırsın umarım. ben ilk aşkımı liseliyken lise1de tam 7 ay platonik yaşadım.(7 ay uzun gelmeyebilir.çünkü senelerce platonik aşık arkadaşları da gördüm.ama bana bi ömür gibi gelmişti o zaman)ve sonra ulan ben mal mıyım napıyorum ya falan dedim durduk yere.o andan itibaren kendimi ona aşık saymadım.başka şeylerle de uğraşınca alıştım.tamam unutmadım ama sadece bi anı,bi tecrube olarak kaldı.kaç sene geçti hala facebookta ekli.fakat hoşlanmıyorum bile. sende de böyle olucak,alışcaksın,ama umarım alışma süresini uzatmazsın.bu senin elinde: senin umarsızlığının sayesinde olabilecek bir şey..başkalarının seni mutlu edebileceğinin ardında gizli de olabilir.....

Yine haklı çıktınız. Yukarda demişim ya beni kıskandıracak ve ya bana acı çektirmeye çalışacak davranışlarda bulunacak biri değil diye salağın önde gideniymişim . Dershanede ne zaman beni görse en yakın erkeğe gidip sarılıp öpüyor nerdeyse .Bugün dershanede benim oturduğum kabine geldi ortak arkadaşlarımız var diye yanımdaki arkadaşımı(erkek) sarılıp öptü sonra onun bir kız arkadaşıda soru çözüyordu ona uzanamam ben seni tekrar öpiyim sen ona iletirsin dedi bir daha öptü çocuğu ben yüzüne bile bakmadım nerdeyse . Hayatından o kadar memnun görünüyorki anlatamam zaten arkadaşlarına hiç çıkmadık falan diyordu yaşadığımız herşeyi hiçe sayıyordu . Ordaki arkadaşım benden telefon numaramı istedi numarayı söyledim yazdı adımı yazdı soyadımın ne anlama geldi sorduğu bende cevapladım ama eski kız arkadaşım aaa dedi ve soyadımı tekrarladı sanki beni unutmuş gibi (belki de gerçekten unutmuştu bilemem). Oysa aynı dershanede olmamız yetmiyormuş gibi bu sene onun okuduğu okula geçtim . Ama hala beni ona çeken birşey var anlamıyorum bütün bu yaptıklarına rağmen hala kopamıyorum bir türlü ondan . Kabine girdiğinde kalbim hızla çarpmaya başladı içimden kızdım kendime hani unutmuştum dedim hani umrumda değildi ne oluyor şimdi bana dedim . Bugün beni ezip geçti resmen eve geldim hala bugün olanları gözümün önünden geçiriyorum sürekli.Zaten beni şimdiye kadar mahvetmişti şimdi tekrar mı başlıyoruz diye kendime sormadan edemiyorum . Tamda derslere veriyordum kendimi neden bir türlü koparamıyorum .

kardeş hala o kızda mısın? Nefret et ondan. onun sana ne yararı var. tamamen zarar. bi silkelenin kendinize gelin.
  • Ya allah askina erkekler cok mu guvenilir sanki bunun kizi erkegi yok insan olmak onemli olan..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: robin scherbatsky

Ya allah askina erkekler cok mu guvenilir sanki bunun kizi erkegi yok insan olmak onemli olan..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kardeş hala o kızda mısın? Nefret et ondan. onun sana ne yararı var. tamamen zarar. bi silkelenin kendinize gelin.

Hocam herşey iyi gidiyordu umrumda değil falan havalarındaydım derslere yoğunlaşmıştım falan ama bugün böyle bişeyler oldu yine bende anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

http://www.kizlarsoruyor.com/Ayrilik-Sorulari/84168-ona-hicbir-zaman-guvenme-katiliyor-musunuz.html

Bu sayfada benim konumu alıntı yapmışlar

Bi de kızlar yapmış he, ironiye gel
  • temmuz 2010 yılından beri dh üyesiyim,bu konunun varlığından da dün haberim oldu ve bütün sayfaları bir solukta okudum.aslında okuduğum hikayelerin gazıyla bende birşeyler yazmaya tam karar vermiştim ki boşver be Leppävaara değmez dedim ve o an anladım ki artık unutmaya,en azından üstesinden gelmeye başlamışım. klişe bir laf olacak belki ama zaman gerçekten de herşeyin ilacı. haa acımıyormu içim hala ? acıyor. ama eskisi kadar değil..
  • Tamda prof. olduğum konu :)

Ben biraz farklı ve çok işinize yarayacak şeylere değinmek istiyorum.....

Bir defa herkes şunu aklına soksun mutlaka her ilşkinin bir sonu olur..İstisnalar kayideyi bozmaz.. Bunu aklınızın bir kenarında tutun derim.

İlk evvela kadınları ve erkekleri bilmek gerek özellikle duygu konusunda, ve şuna inanın herkes duyguları yönetebilir çünkü her duygunun belirli bir süresi vardır.
    Önemli olan o duyguda neler yapıp neler yapmamandır bunlar ilşkinin süresini belirler :)) (Not: İlgi , nefret, kızgınlık , sevgi , aşk , şevkat gibi...)

Şunu asla aklınızdan çıkarmayın kadınların ve erkeklerin yapıları farklıdır. Zaten farklı olmasaydık birbirimizi çekmezdik. Aynı kutuplar birbirini iterler :D

Ve en önemli ip ucu Erkekler duygularına kapılırlar Kadınlar ise onu çok iyi kullanırlar......Çok önemli bunu bilmek :D

Ve ayrılma halleri ile ilgili birşey söyleyeyim.
    Erkek olsun kadın olsun. Kaybettiğini hissetmeden asla geri dönmez :D Kaybettiğini hissedip anladığı anda insan peşinde dolanır sevgilisinin :D
    ve kadınlar bunu çok iyi oynarlar ve yaparlar :D

Her kadın en az bir kez ayrılma oyunu oynar erkeğe mesele burda o oyunu ilk sizin oynamanız bi daha zor cesaret eder :D
    Şunu unutmayın kadın erkek ilşkileri bir savaştır. Güçlü olan kazanır. Bir kadında daima güçlü bir erkek ister.
    Nietche nin dediği gibi kadının yanına gidiyorsan sopanı yanında götür ve kaçmaya hazırlıklı ol... Burda sopa dövmek manasında değil yalnış anlaşılmasın . Posta koymak üste çıkmak
    çünkü insan posta koyana ayrılana üste çıkana aşık olur :D

Aslında o kadar çok bilinmesi gerekn şey varki Aşk çok güzeldir ve bi okadarda tehlikeli zordur hele erkek için çok daha zor. Kadınlar içgüdüsel öyle yaratıldıkları için çok çabuk meseleyi kavrayıp güçsüz olursan karşısında tepene çıkar :D

Sevgilisinden Ayrılan İnsanın Yapması gereken en önemli şey şu ya da tekrar geri kazanmanın en etkili yolu.

Onu Asla Arama hatta en ufak bir tepki bile gösterme (İşte erkeklerin en zorlandığı nokta)

Ve o seni mutlaka arayacak

Ararsa Asla Açma Mesaj atmasını bekle

Ve 4 ya da 5 nci mesajından sonra şöyle yaz

Sana beni bir daha arama demedimmi?

demedin ama kafası karışacak ve o karışıkla daha bi yamanmaya çalışacak :D

Burdan sonra eski hatalarını tekrarlamayıp güzel bir ilişkiyede yelken açabilirsin ya da tekrar kaybedebilirsin bu tamamen senin elinde

Şunu unutmayın Erkek gibi SEVİN ama Kadın gibi asla ağlamayın mızmızlanmayın ......biliyorum çok zor

ağlarsan sadece amaorti ile yetinirsin Dik durursan büyük Ödül senindir :DDD

O Kadar çok ince şeyler varki buraya inanın sığmaz bunlar sadece küçük birer tiyo eğer istek olursa gene bişiler yzmaya çalışırım....
  • Onu yanında uyurken hayal et..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pachelbel's Canon -- 4 Şubat 2013; 2:35:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açalı 4 yıl geçmiş.
  • Hortlatmayın şu konuyu abi gözünüzü seveyim

Sümüklünün arkasından ne hallere düşmüşüm, neler yazmışım görüp görüp utanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serpico.

Hortlatmayın şu konuyu abi gözünüzü seveyim

Sümüklünün arkasından ne hallere düşmüşüm, neler yazmışım görüp görüp utanıyorum

Geçmiş yıllara gülmek güzel bir duygu
  • Hayallerin, hedeflerin 1 günde değişebildiği 20'li yaşlar. Bugün evlenmek ister yarın vazgeçer kızlar. Ne yapacağı önceden tahmin edilemeyen kızlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lwd -- 4 Mart 2013; 9:36:01 >
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.