Şimdi Ara

Ona hiçbir zaman güvenme.. (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
127
Favori
77.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sybercomp

quote:

Orijinalden alıntı: __Rainman

quote:

Orijinalden alıntı: Provakatör

quote:

Vay beee 2009 da bu konu açıldığında ilk görenlerdenim , keşke bi entry girseymişim . Ozamanlar bende bi kıza fena haldw tutulmuştum ve o kızdan sonra 6-7 kişi geçti

Aşk meşk hikaye gençler.

şu an varya bana verdiğin özgüvenin haddi hesabı yok hocam. bundan 1 ay önce mal gibi dolanıyordum etrafta afedersin.

İnsan yaşı ufakken böyle şeylere takıyo . Halbuki önemsenicek şeyler değil , herşey gelip geçici ve unutulmayacak hiç birşey yok . Başımdan ne kızlar geçti benim .

Uzun lafın kısası . Böyle aşk olayın falan varsa takma emin ol hayat sana öyle hatunlar veriyoki hemde hiç beklemediğin yerlerden

Bence yanlışsın şimdi öncelikle her zaman dediğim gibi karakter meselesi erkeğide kızıda farketmiyor ha senin dediğin gibi her çiçekten bal alan kızlarda var erkeklerde ama öyle olmayan kızlarda var erkeklerde şimdi sen böyle ona buna derken arada böyle kızlarında canını yakınca noluyor zincirleme reaksiyon oda gidiyor başkasının canını yakıyor sonra diyoruzki bu hayat ne kadar acımasız hayat acımasız değil bu dünyayı acımasız yapan bizleriz el birliğiyle.

Ha unutma meselesine gelince kimisi çabuk unutur kimisi zor unutur kimisi hiç unutmaz onlarada saygı duymak lazım. Çabuk unutmak için tabiki iyi birşey değil acı çekmek funda ararında şarkısında dediği gibi çivi çiviyi söker tek ilacı.

Saygı duyarım burda duygulı arkadaşları baltalamak değil amacım

Ben sadece bi kere sevdim ondada olmadı çok acı çektim unuttum daha sonra bunun mantıksız olduğunu anladım. Beraber olduğum kızları zorlamadım benle beraber ol diye , ilişki iki kişiyle kurulur. Ayrılırsak ayrılırız biter. Şunu belirteyim kimseye art niyetle yaklaşmadım çok şükür. İkincisi kendi çektiğim bir acıyı bile bile başkasına yaşatacak kadar adi bir insan henüz olamadım olurmuyum bilmem. Benim yapım gereği ben kadın milletine güvenmem arkadaş . En saf diyebildiklerimiz bile profosyonelce yalan söyleyebiliyo. 24 yaşına geldim edinebilceğim kadar tecrübe edindim tabiki yeterli değil ama kimin nane kimin limon olduğu kolayca ayırtedebilcek çizgideyim.

Unutma meselesi kişilikle alakalı. Bi erkek terkedilir umrunda olmaz bi erkek terkedilir 5 yıl ağlar.

Gece gece baydım ama kusura kalmayın dostlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine mi bu efsane konu her hafta güncellenir.
  • vay be 4 sene olmuş. peki şimdi nasılsın hocam ? unutabildinmi onu. hayatına başka biri girdimi, ondan sonra başkasını sevebildinmi. merak ettim açıkçası.
  • quote:

quote:

Vay beee 2009 da bu konu açıldığında ilk görenlerdenim , keşke bi entry girseymişim . Ozamanlar bende bi kıza fena haldw tutulmuştum ve o kızdan sonra 6-7 kişi geçti

Aşk meşk hikaye gençler.

şu an varya bana verdiğin özgüvenin haddi hesabı yok hocam. bundan 1 ay önce mal gibi dolanıyordum etrafta afedersin.

sana nasıl bir özgüven verdi ki?

• Kelimesi kelimesine kadar hepsi doğru. Bu yazıyı onla beraberken de görmüştüm , ciddiye almamistim çünkü sözlerine inanmistim .bırakınca beni , ona dedim ki hani birakmicaktin beni söz vermistin : eeee nerden bileyim verdim ama şimdide bırakıyorum . İnsanlar çıkar ve ayrilirmis.
    Ama nnnn hiç birine ama asla birine guvenmiceksin cidden diyorum. Önceden çıkıp sürekli ayrılan kızları eleştiren Kezban diyip ve aynı şeyleri yapan kız bile yaparsa herkes yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriticalDistance -- 30 Nisan 2013; 6:52:55 >
  • Sene 2009

• dursun pc den okurum

• quote:

Orijinalden alıntı: emre42dem

quote:

quote:

Aşk meşk hikaye gençler.

sana nasıl bir özgüven verdi ki?

arkadaşın bahsettiği şey bana aslında çok geliyor ama o duygunun biraz uyandırılması ve kalıcı olma meselesi işte.

özgüven yanlış olmuş orda kabul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

Bir kıza hiç bir zaman güvenmemek lazım.Çok seversin,aşıksındır,bırakmayacak sanarsın ama gün gelir seni bırakır..Belkide çok mutlu olacağını düşünürsün ama zararlı çıkarsın.Çünkü geride sadece geçirdiğin güzel vakitler kalır.Kızlar o kadar nankördürlerdir ki.Kimse bilemez ilerde ne yapacaklarını.Bırakmam der,Sen beni bırakmadıkça..Ama bu söyledikleri yalandır..Kocaman bir yalan.Güvenmemek lazım.Güvenirsen üzülürsün.Bağlanmamak gerekir,Bağlanırsan acı çekersin.İçin kan ağlar bıraktığında.Geride sadece hatıraların kalır.Onlara baktıkça eski günlerin aklına gelir,yaşadığın onca şey,paylaştığın yüzlerce dakika gelir aklına.Ama sadece aklına gelir...Tekrar geri getiremezsin o zamanları çünkü kızlar nankördür.Geri dönmezler,dönemezler..Karşısındakinin onu ne kadar çok sevdiğini bile bile geri dönmezler.Çünkü her zaman karşılarını yenisinin çıkacağını düşünürler.Bu düşünceyi benimserler.Ama bilmezler ne kadar saf olduklarını.Bir yakışıklıya kanıverirler.Bırakırlar kendilerini ona.Kaybederler hayatta onları sayılır kişi yapan benliklerini,kimliklerini..İsimleri farklı anılmaya başlar bundan sonra.Çünkü yakışıklı diye kandıkları erkek onu bırakmıştır ortada..Şimdi onlar aşık olabileceğiniz bir kız değil kullanabileceğiniz birer varlık olmuşturlar..

Lütfen sevgiliniz varsa ona sahip çıkın,o da sizi gerçekten seviyorsa onunla daha çok vakit geçirin,Onu hiç bir zaman yalnız bırakmayın.Ona her zaman değer verin.Ama hiç bir zaman onu göklere çıkarmayın.Yoksa ilerde sizi bırakıp gözü yükseklerde olabilir...

Bunları çok dolu olduğum için yazdım.İnşallah kimse üzülmez,kimse kırılmaz bu yazdıklarıma.

29/09/2009

senin bu yazdıklarına katılmamak elde mi?bende 4 yıllık bir sevgilim vardı.4. yıla girdik ve ne olduysa oldu.bana davranışından tutta hareketlerine kadar hepsi değişti.ve birgün bana bir mektup göndedi ve aradı bir daha beni aramayacağını söyledi çekti gitti.... gideli 1,5 yıl oldu onu çok sevmiştim halen seviyorum unutamadım desem bir çok kişi bana saplantı olmuş diyecek.ama gönülden sevdin mi? aşık oldun mu? unutmak mümkün olmuyor.ve halen içim sızlıyor beynim onu düşünmeye itiyor beni ne yapsam kurtulamadım bundan.benden ayrıldıktan sonra mesajlar atmıştım neden ayrıldın ayrılma sebebini sordum.onu çok sevdiğimi söyledim.ama işi hakaret etme boyutuna getirdi....demek ki bana sevgisi bitmişti ki saygısıda kalmamıştı.bana seni deli gibi seviyorum diyen kapında yatarım kölen olurum beni bırakma diyen kız bıraktı gitti.hala nedenini de öğrenemedim.ve kalbim yüreğim onunla kaldı.kimseyi sevmem artık.allaha çok dua ettim bana onu geri ver diye dualarımda kabul olmadı.... gitti ve bitti... şimdi ne yapıyordur bilmiyorum.benim ahımı aldı.ben mutlu olamam belki ama o aldığı ah ile mutlu olabilecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acrph0bias

Sakın kendinizden fazla onu düşünmeyin sakın ! , Her insan kendisini düşünmeli en başta. Bilemezsinizki işte, siz onun iyiliğini istedikten sonra size en çok yanınızda olması gerektiği zaman yanınızda olmacağını. Yapmayın beyler yapmayın. Ben bi hata yaptım lanet olsun. Pişmanmıym değilim, çünki hala seviyorum ama kara toprağa gömücem bundan sonra. Hüzünlü bir şarkıda göz yaşlarımı tutamıyorum, ben eskiden ağlamazdım ulan, resmen sümüklü ,çocuk gibi ağlayan bi adam oldum.
    Evet ilk başlarda dedim, sevmiyorum artık.
    Evet ilk başlarda dedim, umrumda değilim ne yaparsa yapsın.
    Ama bir süre sonra öyle bi hasret vurduki bana anlatamam. Gömeceğim sevgimi kara toprağa üstünede elveda sevdiğim kadın diye not bırakacağım.

bende senin durumundayım şimdi durup durup bir hüzün kaplıyor içimi 1,5yıl geçmesine rağmen.birden çok kötü oluyorum
  • herkes birgün ayrılacak kasmaya gerek yok hocaaaaaaaaaam.
  • sene 2013

• Ay Ağustos

• quote:

Orijinalden alıntı: gol mü ofsayt

herkes birgün ayrılacak kasmaya gerek yok hocaaaaaaaaaam.

Hort için sağolasın

• Noktasına virgülüne kadar kefil olurum ben bu adama.

• Niye hepsi kalın ?

• hacı yaklaşık 1 yıl önce biriyle çıktım o zamanlar da alışmamış g*tte don durmuyodu ne yapılır falan bi fikrim yoktu zaten kızda bize baya bi uzakta oturuyodu avrupa yakasında falan sevip sevmediğimi bile bilmiyom kafam karışık ilk bıraktım kızı ayrılıcaktım kız yok mok seni çok seviyom tarzı laf etti pek olur bitmedi devam bu arada kızla konuşurken kızın abisini intte araştırıyorum görünce resimleri görünce korktum resmen neyse yaklaşık 2 ay sonra falan kızdan ayrıldın hiç bi unutamama yoktu kolayca aklımdan çıkmış geçen haziranda mesaj attı yok abi şimdi eylüle geldi hala kafadan atamıyom hazirandaki mesajı körükledi bu durumu gece uyuyamıyom la deli olucam neyse anlık kafadan çıkarmak için aklıma abisini getiriyom o korkuyla gayet normale dönüyorum :) da yinede kızla tekrar çıkmak isterdim bu sefer bırakmam kız benim öküzlüğüme denk geldi

• konu ilgimi çekti, en işsiz olduğum vakitte okuyayım. mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bentham

konu ilgimi çekti, en işsiz olduğum vakitte okuyayım. mesajım bulunsun

Aynen ben de öyle yapacağım
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.