Şimdi Ara

Onay alındı: Apple AirPods Pro 2, klinik düzeyde işitme cihazı oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onay alındı: Apple AirPods Pro 2, klinik düzeyde işitme cihazı oldu
    Apple, bu haftanın başında düzenlediği iPhone 16 etkinliğinde tam kablosuz kulaklığı Apple AirPods Pro 2 için heyecanlandıran bir duyuru yapmıştı. Firma, AirPods Pro 2’yi klinik düzeyde işitme cihazı yapacağını ancak bunun için ABD Gıda ve İlaç Dairesi’nden (FDA) onay beklediğini açıklamıştı. Şimdi ise bu onay verildi.

AirPods Pro 2 işitme cihazı oldu

Apple, ikinci nesil AirPods Pro'yu klinik düzeyde işitme cihazına dönüştürecek yeni bir yazılım geliştirdiğini duyurdu. Şirketin duyurusundan yalnızca birkaç gün sonra FDA, bu işlevi sağlayan yazılımı onayladı. FDA, yaptığı basın açıklamasında bu çözümü "ilk reçetesiz (OTC) işitme cihazı yazılımı" olarak nitelendiriyor.

Yapılan klinik çalışmalarda, hafif ila orta dereceli işitme kaybı yaşayan 118 katılımcı üzerinde test edilen özellik, profesyonel ayarlamadan geçen cihazlar ile benzer sonuçlar elde edildiğini gösterdi.

Ayrıca Bkz.iPhone 16 yurt dışı fiyatları: En ucuz iPhone 16 Pro Max hangi ülkede?

Apple, AirPods Pro 2 için bu sonbaharda bir güncelleme yayınlayacak. Bu güncelleme ile yeni özellik dahil olmak üzere çeşitli yenilikler de gelecek. Bu özellikler arasında gürültülü ortamlarda kulağı koruma amacı taşıyan "Hearing Protection" (İşitme Koruması) modu da yer alacak. Özellikle konser gibi gürültülü etkinliklerde aktif olacak bu mod yüksek sesten kulaklarını korurken doğal ve canlı sesi bozmayacak.

Ayrıca, AirPods Pro kullanıcıları artık yeni bir İşitme Testi özelliğine erişebilecekler. Kullanıcı 5 dakika süren bir test ile klinik düzeyde duyma seviyesini öğrenebilecek. Health uygulamasında bu testin sonuçları görülebilecek. Eğer sonuçlarda belirli oranda duyma problemi ortaya çıkarsa kulaklık otomatik olarak işitme cihazı moduna geçecek.

Kaynak:https://www.theverge.com/2024/9/12/24242929/apple-airpods-pro-hearing-aids-fda-authorization

• Sevgili kötü kedi; o kişiyi ben de hatırladım. Yalnız o kişinin bahsettiği şey "kandaki şeker ölçümü" ve "ekg ölçümleri" konusunda henüz akıllı saat gibi cihazların güvenilirlik anlamında klinik kullanım açısından yetersiz olduğuydu. Apple hayranı olmak demek ki elmayla armutu ayırt etmeye yetmiyor. Cahilliğini paylaşan insanlar olması da seni yeterli yapmaz, sadece birkaç yetersiz bir araya gelmiş olursunuz. Mutluluklar.
  • Arada güzel şeyler de duyuyoruz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 150 bine işitme cihazı satan esnaf üzgün.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bi tane eleman vardi applein saglik alanindaki calismalarina gülüyolarmis prof hocalariyla beraber. Bol bol gülmeye devam 😂😂😂😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • O zaman yeni vergi bindirimleriyle 8k dan 78k olarak güncellenir fiyatı.

• Alalı 1 ay oldu olmadı ama aşırı memnunum iyi ki almışım ses kalitesi, gürültü engelleme, sohbet farkındalığı, şeffaf modu inanılmaz iyi. 15 pro ile çok güzel uyum gösterdiler.

• Zamaninda ilk ciktiginda app2 alanlar cok sanslilar.Yeni isitme cihaziniz hayirli olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Android uygulaması olsa süper olacak

• 5erafett1n kullanıcısına yanıt
    Sevgili kötü kedi; o kişiyi ben de hatırladım. Yalnız o kişinin bahsettiği şey "kandaki şeker ölçümü" ve "ekg ölçümleri" konusunda henüz akıllı saat gibi cihazların güvenilirlik anlamında klinik kullanım açısından yetersiz olduğuydu. Apple hayranı olmak demek ki elmayla armutu ayırt etmeye yetmiyor. Cahilliğini paylaşan insanlar olması da seni yeterli yapmaz, sadece birkaç yetersiz bir araya gelmiş olursunuz. Mutluluklar.

• İşitme cihazı aldığın yetmiyormuş gibi birde pil satıcısını maaşa bağlıyorsun.

• Bunlar bana hep reklam gibi geliyor

• Benim kulaklarda da sorun var. Denemek lazım. Ama 1 tanesi ağır duyma sorunlu. İlginç deneyim olacaktır.

• ruf kullanıcısına yanıt
    Valla mı. Öyle bir şey olursa şimdiden 100 tane alıp stoklayalım hemen

• 5erafett1n kullanıcısına yanıt
    kullanıp sağır olunca gülmeye devam edersin...

• ssbrutality S kullanıcısına yanıt
    150 bine işitme cihazı satan mı? Senin fantezi dünyan aşırı gelişmiş. Küçükken kendini pokemon sanıp camdan atlayan çocuk sen olabilir misin? Birde şu mesajı beğenen canım akp oy kitlesi, reis sizi çok seviyor

• gecceanduana kullanıcısına yanıt
    medikalcisin herhalde, baya bi zoruna gitmiş anlaşılan ?

• 4.nesil cihazı içinde böyle yapsalarmış.Silikon uç var diye hiç sevemedim Pro modelleri.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.