Şimdi Ara

Onay alındı: Apple AirPods Pro 2, klinik düzeyde işitme cihazı oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bu kadar fark olmasa yüce devletimiz bu özelliği taşıyor diye hemen özel bir vergi icat edip bindirebilir. Ama öncesinde işitme cihazı üreten satanlar varsa önce onlar devlete ağlamaya başlar, ondan sonra yüce devletimiz vergisini bindirir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanıcıların %90'nının sağır olduğu ürün... airpods apple kalitesi sağır eder...

• dikkat burdan ek vergi çıkabilir.

• Yıllar önce QCY marka kulaklık aldığımda, şeffaf modun bu seviyelere geleceğini tahmin etmiştim. Hatta benzer bir sorunu yaşayan yakınıma da bu kulaklıkları tavsiye ettim. Sonuç olarak, mantık aynı: mikrofonla gelen seslerin frekanslarını ayarlayıp kulak içine iletmek. Bu konuda Apple uzun zamandır önde gidiyor. Samsung ve diğer firmalar da benzer teknolojilere sahip olsalar da, Apple'ın bu konularda önde gidiyor. Yıllarca bu işitme cihazları sadece Apple telefonlara bağlantı kurabildi. Bu durumun bir nedeni, ABD merkezli şirketlerin bu konuda etkili olması. Ancak Huawei, kulaklık konusunda Apple ve Samsung ile rahatça rekabet edebilir. Gelecekte, bu tür standartların yalnızca ABD merkezli olmaktan çıkıp uluslararası bir ortamdaoluşması Çinli, Koreli ve Japon firmaları da bu standartlarla çok rahat bir şekilde rekabet edebilir. Teknoloji artık tekelcilik yüzünden gelişmesi yavaşladı.

• Bu cihaz hangisi oluyor tam olarak almak istesek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gecceanduana kullanıcısına yanıt

yalnız bu forumda o kadar akp kitlesi yok, onlar chp kitlesidir  

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    O kadar çok var ki bak hemen atladın 😁 paralı askerler yetmiyor birde senin gibi gönüllüler var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
  • gecceanduana kullanıcısına yanıt

ben tüm partilere karşıyım ama en çok da boş muhalefete karşıyım.  

sonuçta o beğenenler senin taraftaki koyunlar, çitin diğer tarafındakiler değil.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Benim bir partim yok tatlım 😘

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.