Şimdi Ara

Onay Verirseniz Aliyorum... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • rica ederim dostum, hayırlı olsun şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The White Buffalo

quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

quote:

Orijinalden alıntı: The White Buffalo

quote:

Orijinalden alıntı: a_fearless_a

Cahilliğimi mazur görün bişey sorcam kasa toplarken işletim sistemine orjinale daha doğrusu o kadar para vermeye gerke var mı? Önerilen örnek kasalrın içinde hiç adı geçmiyo da. Yani kasa toplatıp ucuza yükletebiliyormuyuz ???? Çok cahilim dimi

Burada bana gelen bir elestiri ya da b.k atma durumu var sanirim, sanirim diyorum cunku Turkcenizden pek bir sey anlamadim. Bilgisayar parcalari nedir iyi kotu biliyorum, ama hiz asirtma, sogutucular gibi konularda bilgim yok, simdiye kadar hic ilgimi cekmemisti ve burada aktarilan bilgiler isiginda arastirma yaparak ogrenmeye calistim. Tabirlerimle dalga gecerek varmak istediginiz nokta neresidir emin degilim. Ama birseyler ogrenmeye calisiyorum diye hicbirsey bilmiyorda degilim. Amacinizi aciklarsaniz ve Turkce yazarsaniz yardimci olmak isterim.

bence merakından sormuş ve geneli kastetmiş. donanım tavsiyesi verirken sadece donanıma odaklanırız, herkesin dünya görüşü farklıdır, orjinal almamanın yanlış veya günah olup, olmadığını bilmek kişinin kendine kalmıştır.

edit: oc konusunda sistem toplandıktan sonra elimizden geldiğince yardımcı oluruz.

Oyleyse kusuruma bakmasin ben yanlis anlamisim. Size de cok cok tesekkur ederim sabriniz icinse ayri bir tesekkur ederim :)

Kusura bakmadım yanlış anlaşılma olmuş cidden anlamıyorum bende 1500 e kadar kasa toplamak istiyorum ondan sordum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a_fearless_a -- 20 Ekim 2011; 16:07:25 >

• olabilir
  • Hatta ilgili arkadaşlar bu fiyatı geçmicek şekilde aşağıdaki kasaya ekleme çıkarma yaparsa sevinirim

Kasa
    1 x Cooler Master RC 692 Advance Pencereli Bilgisayar Kasası ( CM 690 II ) 199,15 TL+KDV
    Güç Kaynağı
    1 x Cooler Master Elite Power 460W (RS-PSAPJ3-EU) 86,05 TL+KDV
    İşlemci
    1 x INTEL Core i5-2500K LGA 1155 6MB 3.3GHz Dört Çekirdekli İşlemci 468,12 TL+KDV
    İşlemci Soğutucu
    1 x Cooler Master Hyper 101 Intel / AMD PWM Fanlı İşlemci Soğutucusu (LGA1155) 30,12 TL+KDV
    Anakart
    1 x Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 Intel 1155 Soket DDR3 USB3 SATA3 mATX Anakart (B3 Revizyon) 265,02 TL+KDV
    Bellek
    1 x Kingston HyperX 4GB DDR3 1600MHz CL9 (KHX1600C9D3/4G) 64,75 TL+KDV
    Ekran Kartı
    1 x MSI N9800GT-MD1GD3 1GB DDR3 256 Bit Pci Ekspres Ekran Kartı 204,02 TL+KDV
    HDD
    1 x WD Caviar Blue 320 GB 7200 RPM 16 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (WD3200AAKX) 91,07 TL+KDV
    Optik Sürücü
    1 x LG GH22NS70 SATA Siyah DVD-RW (Oem / Kutusuz) 43,24 TL+KDV
    Toplam :1685 TL

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.