Şimdi Ara

Onboard ekran kartı olan bir pc ye harici bir ekran kartı takınca görüntü gelmemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
16.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şayet taviseyelere rağmen Ekran kartınızı görmüyosa, tavsiyem Biosunuzu güncellemenız olacaktır..Güncel Bios tan sonra otomatık olarak mutlaka tanıyacaktır...
    Kolaylıklar dılıyorum
  • DENELİNELERE BAKMA YANISNI BANDA OLDU SIRF SORUNUN ÇÖZÜLSÜN DİYE ÜYE OLDUM EKRAN KARTIN SORUNSUZ VE UYUMLU ANCAK BENDE BİOS PİLİ ÇIKARIP SOKUNCA AYNI HATAYI ALDIM
    SORUNUN ÇÖZÜMÜ PC Yİ KAPAT 1 YARIN AÇ PC MİSLE GİBİ ÇALIŞCAK.OLMASSA BİOSTAKİ RAM PAYLAŞIM YARLARINI SIFIRLA VEYA YÜKSELT ÇÖZÜLÜRSE Bİ TŞK ET YTR.BU ARADA BENİM PC AMD ANT.62 X2 SÜREKLİ İŞLEMCİ ISNIYO PC KENDİNİ KAPATIYO FAN MI ALIYIM ŞLEMCİDEMİ SORUN ANLAMADIM VİRÜSLE İLGİLİ BİRŞEY OLAMDINA EMİNİM .SİZCE NASIL ÇÖZMELİYİM BU ARADA Bİ ARA TEMİZLERKEN FANIN ALTINDAKİ YAĞI SİLMİŞTİM AMA SATEN SİLMEMİN NEDENİDE PCNİN KAPANMASIYDI ŞİMDEİDEN TŞK.
  • yada dur çözdüm pcden harici ekran karıtnı çıkar nomrali ile aç biostan paylaşımı deaktive et harici ekran kartını tak çalışşın ub sefer kesin denedim.
  • Bios güncellemesi olup olmadığını kontrol edip biosu default ayarlara çekin. Onboarla ilgili bir bölüm varsa oradan "onboard"ı disable edin. Bios ayarlarını kaydedip bilgisayır kapatın.

Yeni kartınızı takıp açarsanız sorununuz düzeleceğini sanıyorum. Benzer bir sorunla karşılaşmıştım ben biostan pci diye seçtim ve açılmadı sonra kartı söküp biosu resetlemek zorunda kaldım.
  • Kardeş sorun çözüldü bende de bu hata vardı ancak ramı ve pili söktüm bekledım 10,15 dk sonra ramı taktım ve sıkıca bastırdım rama sonra pili taktım açıldı ve müthiş bir pc oldu sonra pc açıldıktan sonra oo ekran kartına uygun driverleri yükle SORUN ÇÖZÜLDÜ!!!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.