Şimdi Ara

ONBOARD İŞLEMCİLİ ANAKART

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    sonunda onboard işlemcili anakartlar çıkacak
    o zaman uyum sorunu kalmayacak
    sizce de iyi fikir değilmi
    sistem toplamak çok kolay olacak
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

• olsa da yesek
  • ARKADAŞLAR BU FORUMDA İSTERSENİZ
    HERKES KAFASINDAKİ DONANIMLA İLGİLİ
    HAYALİ YAZSIN
    GÜZEL BİR FORUM OLUR ZANNEDİYORUM
    BAŞLANGICI BEN YAPTIM
    KEŞKE ONBOARD İŞLEMCİLİ ANAKART OLSAYDI

SİZİNDE KEŞKE DEDİĞİNİZ BİRŞEY YOKMU
  • Onboard işlemcili VIA EPIA serisi anakartlar vardı bi zamanlar.
  • Bence fiyatı iyi olmadığı taktirde iyi değil.Şimdi hem işlemci hem anakart ikisinin fiyatını beraber sunacaklar zamanı gelince teknolojisi geçince şimdi kullandığımız sistemlerde sadece anakartı veya cpu yu değiştirmek yetiyor.Ne yapacağız ikisini birliktemi değistireceğiz her seferinde.
  • on -board ekran kartı ne kadar iş yaparsa onboard işlemci de ötesine geçmez geçse de geçirtmezler
  • doğru ya işin o tarafını düşünemedik
    tamao zaman tüm bileşenlerin özelliklerinin sonuna
    en fazla uyum gösterdiği diğer bileşenlerle ilgili
    yeni kod numaraları koyarak tüketiciye yol gösterebilirler.
    veya farklı bir yöntem de olurdu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    işlemci anakart pc güncellemek
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu konu gereksizlere gider demedi deme
  • tüh desene yine beceremedik
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

on -board ekran kartı ne kadar iş yaparsa onboard işlemci de ötesine geçmez geçse de geçirtmezler

Aynen katılıyorum ve ekliyorum; Bu koanuda mazideki yerini alır yakında.Tutturamamışsın arkadaşım.Daha real ol
  • onboard islemci degil de islemci ve anarkart bir arada satılabilir yakında nasıl olsa ati artık amd'nin ve dogru durust am2 soket anakartı yok gibi rd 600 de vista gibi oldu ha cıktı ha cıkacak nvidia feyk atıyo ortalıkta ne olacak bu donanım dunyası bilemiyorum
  • aynen geri vitese takıyorum
    ARKADAŞLAR İŞLEMCİYLE ANAKART BİRLİKTE SATILSA(arkadaşın dediği gibi)

güzel olurdu
    hatta paket yapılırdı hani sistem toplamak için talepte bulunan arkadaşlar için
    anakart+işlemci+ekran kartı diye
    hem uyum hemde sürüm olurdu

bu konuyu distribütör şirketlere duyurmak lazım
  • o/c olmaz o
  • bende arkadaşa katılıyorum keşke öyle bir sistem olsaydı o zaman bu kadar uğraşmazdık hangi işlemci hangi anakarta uyacak diye bari birde ekrankartınıda dahil edilmde tam olsun dimi ama
  • onboard olunca uprage sorunu olur şimdilik böyle güzel daha çok seçenek var bence anakartla işlemci birleşmesi gereksiz
  • Dediğiniz gibi kombine sistemler olması bir avantaj değil bence.Firma iyi MB ve işlemcileri ayrı ayrı satacak.Daha performanssız olanlarıda kombine paket halinde piyasaya dayanacak..Bu fikir nasıl sizce.Bu arada bu sistemleride nasıl olsa başka elemanlarla kullanılmayacaklar yazılımdan daha stabıl yapalım diyecek ve o/c imkanınıda baltalayacaklar..BU benim projem..:)
  • onboard işlemcili anakartların işlemcileri ghz sini ramden alır
    quote:

bu konu gereksizlere gider demedi deme

• valla eger hayal kurarsak oooo neler cıkar neler mesela hersey ucuz olsa para da az versek dolar dusse oooof offffff
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.