Şimdi Ara

ONBOARD İŞLEMCİLİ ANAKART (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • genel olarak yılbaşı öncesinin ve sonrasının
    bilgisayar parça fiyatları üzerinde etkisi olurmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: hemp_gru

Dediğiniz gibi kombine sistemler olması bir avantaj değil bence.Firma iyi MB ve işlemcileri ayrı ayrı satacak.Daha performanssız olanlarıda kombine paket halinde piyasaya dayanacak..Bu fikir nasıl sizce.Bu arada bu sistemleride nasıl olsa başka elemanlarla kullanılmayacaklar yazılımdan daha stabıl yapalım diyecek ve o/c imkanınıda baltalayacaklar..BU benim projem..:)

ahanda amd bunu yapacak 4x4 platformunda 2 tane çift çekirdekli işlemci, (amd fx, soket f) 4 tane ekran kartı takılabilecek bir platform olusturuyor. bunun icinde yuksek performans tutkunları ve oyun meraklıları hedef secilmis. forumlarda haberi var.
  • bilgisayarı aldıktan sonra kaç kişi cpu yu değiştiriyorki sadece ram e ilave yapılıyor o kadar
    zaten cpu değiştirmeye kalksak fiyatı pahalı olduğu için vazgeçiyoruz, yanana kadar devam
    combo olursa gerçektende güzel ve fiyatıda uygun olur, benim pII halen aynı duruyor 1999 da
    almıştım, win95 le beraber arçelikten 3000 $ parayla almıştım, sadece 64 lük ram e 64 daha ekledim
    o kadar winXP kullanıyorum, program denemeleri ve internete yetiyor gayet güzel, sonuç olarak;
    combo sistem ucuz daha stabil fazla kurcalanmayan güzel bir sistem olur yeni başlayanlar için tabiiki...
  • Yerleşik sıvı sogutmalı CM stacker buyuklugunde kasa...
    Mod'a gerek bırakmayan yuksek fsb yapan anakartlar...
  • parçalar ucuz ve ucuz olduğu kadar sağlam olsa tüm anakartların oc standartları olsa her anakartla az olmayacak sekilde belli seviyeye kadar oc seceneklir olsa, tüm anakartlar katı kapasitör üretilse, ülkemiz bilgisayarcıları kazıkçı olmasa, kargocular özellikle bilgisayar parçlarına dikkat etse...., biraz fazla yayıldık ama nerdeeeeeeeeeee
  • aynen katılmak lazım
  • o tarz anakartlar piyada mevcut gördüğüm anakart islemci via idi 1100 mhz de çalısıyordu
  • On board R600 lu board + on board 2 gb ddr3 1333mhz cl3 ram+ on board QX6700 ıslemcı+on board Water coolıng+ on board Xfi platınıum+ On board 250gbx2 raıd 0 10000rpm dısk+on board 750w PSU olsun 10 mılyar olsun yıne alırım
  • upgrade yapmaya kalkarsak ikisini birden değişçez o zaman .. takas falan olur mu ki beyler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.