Şimdi Ara

Onboard vs Harici..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Knight online adlı oyunu bileniniz çoktur. Oyuna onboard grafik kartım olan Intel HD Graphics 4000 ile girdiğimde 110-120 arası fps alıyorum. Fakat ondan daha üstün olan GT630M ile girdiğimde fps 95-100 gibi bir değere iniyor. Sormak istediğim harici kartım daha güçlü iken neden daha düşük fps veriyor acaba ? bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler

--- Konuyu doğru yere mi açtım emin olamadım. Yanlış olduysa affola ---

• serhan442 S kullanıcısına yanıt
    Çok acayip bir durum, harici ekran kartı driveri güncel birşekilde kurulu mu ?
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Evet. Her iki bileşeninde driverları güncel durumda. Çok fazla oyunda deneme fırsatım olmadı fakat genel olarak GT630M denediklerimde hep daha yüksek performans gösterdi. Knight Online da durum farklı oldu nedenini çözemediğim bir şekilde.

Bugün ikinci bir test yaptım. Oyunda boş bir alanda onboard kartım 230 fps verirken, GT630M en fazla 120 yi görebildi. Kalite-Performans ayarlarını da denedim ikisinide değiştirerek fakat farkları yine aynı. Bunuda eklemek istedim yardım etmek isteyenlerin işine yarayabilir belki diye. Tekrar teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhan442 -- 26 Mart 2015; 11:17:49 >
  • Arkadaşlar yardımı dokunacak her türlü bilgiye açığım kesin bir sonuç getirmese bile bilgi bilgidir. Aldığım fps ler oyunuma engel değil fakat yinede merak konusu. Bu veya başka bir oyunda böyle birşey yaşayanlar veya fikri olanlardan duymak isterim. İlginize teşekkürler
  • Her uygulamada ayni olmayabilir. Sürücü kaynaklı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet xtyper dediğin gibi denediğim diğer uygulama veya oyunlarda harici kartım daha iyi sonuç verdi. Eski veya yeni driverları denedim üşenmeden sırf merak ettiğim için. Bu oyunda böyle yapmasına anlam veremedim sadece.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.