sizce bu ses kartını alıp takmam, ses kalitesinde kayda değer bir artış sağlayabilir mi, aldığıma değer mi ?
Bu konudaki önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler şimdiden.
boşa 63 tl vermeyin bu karta ikinci el düşünürseniz audigy 2 zs x-fi xtreme music x-fi xtreme gamer ile çok daha iyi performans alırsınız ayrıca belirtmek isterim audigy value kırpılmış versiyondur bass tiz ayarı mevcut değildir bence hemen karar vermeyin biraz araştırın
quote:
Orijinalden alıntı: -THIEF-
boşa 63 tl vermeyin bu karta ikinci el düşünürseniz audigy 2 zs x-fi xtreme music x-fi xtreme gamer ile çok daha iyi performans alırsınız ayrıca belirtmek isterim audigy value kırpılmış versiyondur bass tiz ayarı mevcut değildir bence hemen karar vermeyin biraz araştırın
üst düzey bir ses kartı kullanmayı ben de isterim ama farklı bir sorunum var. kasamı açtım baktım, ekran kartım o kadar büyük ki anakartın üstündeki iki pci express slotu da kapamış. ona kafam çok bozuk, pci express slotum var ama kullanamıyorum.. neyse, benim pci slot kullanan bir kart bulmam lazım, bu dediğiniz pci mıdır ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme