Şimdi Ara

önce ekran gidio.. ardından bilg kitlenio..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun oynarken her oyunda deil ama bazı oyunlarda mesela nfs de , prince of persia da bilg belli bi süre sonra bazen 5 dk bazen 1 saat sonra ... önce monitor gidio kapanıo... bilg calisio ardından 1-2 saniye sonra da bilg kitlenio hoparlorden anlıorum anca onu.. ve restart atmam gerekio veya kendi atıo bekleyince...

quake 4 te hic takilmio... veya rasgelmemiş de olabilir.. ama 6 saat oynamıştım takılmamıştı.
    bilg özellikleri
    pentium d 2.8
    1 gb ddr 2
    asus n6600 gt (256 mb)
    gigabyte anakart..

ekran kartının sıcaklıgı max 70-75 oluo ki
    nvidianın sıcaklık degerine baktıgımda sarı cizginin en başlarında.. arkadaşta 90 a fln da cikio aynı ekran kartı fakat onda takılma olmuo...
    cpu 45 derece oluo

voltaj ayarlarından olabilir mi bilmiorum ?

yardımcı olursanız sevinirim..

• Orda sana Mavi ekran verme gibi olasılık olabilir. Ram yuvalarının yerini değiştir. ve tekrar dene tekrar aynı sorun yaşarsan işlemcin lga775 pinli ise bi sorun olmaz 478 pinli ise fanına bak iyi oturmamış olabilir.... kolay gelsin
  • işlemcim lga 775 pinli de

ramlerin yerini deiştirdim daa önce..

önce sarı slotlarda duruodu
    simdi kırmızı slotlara koydum 2 sindede aynı olay oluo

bu arada cpu 70 dereceye kadar cıkıo..

fazlamı ?

ama cpu 70 e gelince uyarı ver dedim..

70 de kasa ötüüo ama oyunlarda ötmüo yani oyunlarda 70 e gelmio ...
    geçen networkten bi dosya aliodum.. aynı zamanda spybot ve adaware msn ve winamp calisiodu ...
    kasa ötmeye başladı
    bu arada cpu voltajı 1337 gibi bisiydi ben onun voltajı 1450 ye cikardim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shocque -- 26 Nisan 2006; 13:20:03 >
  • cpu çok ısınıyor benimki 775 pinli 30 45 arası çok fazla ısı grasi al ve işlemçiye sür tekrar dene...
  • ısı grası tam olarak ne oluyor.. nerden temin edebilirm..?
  • bilgisayarcılara git onlara sor ısı grasi iste onlar sana verir işlemcini meatl olan tarafına sürcen sonra tekrar yerine tak denen ısı grasi ısıyı düşürmeye yarıyo işlmeci ısısını düşürüyor..
  • bu arada bişi daa sorcam voltajı düsürünce cpu sıcaklıgı da düsüo... 1.300 e kadar düsürdüm
    daa da düsürürsem bi sorun olur mu
    yani en kotu tamamen acilmicak bilg sonra
    clear bios yaparak
    acabilirim dimi gene ?
  • ewet ama fazla beklemem lasım elektronik alet sonucta dene acılmassa heme fişi çekve biosu sıfırla
  • tmm saol guyver
    sence yaklaşık kaca kadar inmelyim
    normal cpu core 1.375 dio anladıgım kadarıyla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.