arkadaşlar ilk önce bilgisayarımı her açışımda aşağıdaki mavi ekran hatalarını aldım. sonra format atmayı denediğimde yine bu mavi ekran hatalarını aldım. bazen format %20 ye falan geldiğinde bilgisayar dondu hiç donma olmamıştı daha önceden. sonra kasayı açtım sata kabloları, ramlari... çıkarıp temizleyip taktım bilgisayarı çalıştırmayı denediğimde hiç monitöre sinyal gelmedi ve power işigida yanmıyordu fakat işlemci sesleri dııt falan kasadan geliyordu. kasanın içinin fotolarını aldım yanlış takmadığıma eminim ama bi bakın isterseniz.. yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
bunlar bilgisayar açılırken veye format atmaya çalışırken aldığım mavi ekran hataları
CPU üzerindeki fan hep o şekilde mi duruyordu? Biraz tuhaf geldi duruşu
Önce işlemci,ekran kartı ve Ram haricindeki tüm bağlantıları sökün ve o şekilde açmaya çalışın monitöre görüntü gelecek mi ? Monitöre görüntü gelirse bios a girmeyi deneyin ve ayarları default olarak seçin yeniden başlatın tekrar kontrol edin normal açılırsa bu sefer de harici donanımları tek tek takarak deneyin hata verecek mi görelim.
teşekkürler deneyeceğim... fazla konu açılımı içinde, her konu açmayı denediğimde error veriyodu ben de konu açılmıyo sanıyordum. sorry..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme