Şimdi Ara

Once Upon a Time in Hollywood, gişede Aslan Kral'ın gerisinde kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ünlü yönetmen Quentin Tarantino, dokuzuncu filmi Once Upon a Time... in Hollywood ile beyaz perdeye geri döndü. Geçtiğimiz hafta itibarıyla bazı ülkelerde vizyona giren film, gişedeki ilk haftasında beklentilerin üzerine çıkmayı başardı.

BoxOfficeMojo tarafından yayınlanan verilere göre Once Upon a Time in Hollywood, Kuzey Amerika'daki ilk hafta sonunda toplamda 40,35 milyon dolarlık gişe hastılatı elde etmiş. Bu rakam Tarantino filmleri arasında en iyi açılış performansı anlamına geliyor. Daha önce Inglourious Basterds (2009), 38 milyon dolarlık açılışla ilk sırada yer alıyordu.

Once Upon a Time in Hollywood şu an için yalnızca sayılı birkaç ülkede vizyona girmiş durumda. Bu nedenle dünya genelindeki toplam gişe hasılatları konusunda bir şey söyleyemiyoruz. Film ağustos ayının sonuna kadar Türkiye de dahil olmak üzere birçok ülkede vizyona girmiş olacak.

The Lion King, 1 milyar dolara yaklaştı

Once Upon a Time in Hollywood iyi bir açılış performansına imza atmış olmasına rağmen hafta sonunun lideri olmayı başaramadı. Geçtiğimiz hafta vizyona giren The Lion King ikinci haftasında da gişe liderliğini sürdürdü. The Lion King geride bıraktığımız hafta sonunda Kuzey Amerika'da 75 milyon dolar hasılat elde etti. Filmin dünya genelindeki toplam hasılatı ise şu anda 960 milyon dolara ulaşmış durumda.

Leonarda DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Kurt Russell ve Al Pacino gibi ünlü isimlerin yer aldığı Once Upon a Time in Hollywood, Türkiye'de 23 Ağustos'ta sinemalarda olacak. 

• Şu adamın filmlerini hiç sevmeyen azınlıktaki insanlardan birisi olarak, para verseler gidip izlemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starrk35 -- 30 Temmuz 2019; 11:34:37 >
  • Starrk35 kullanıcısına yanıt
    Aynen. Cok bos bir adam. Ben de izlememe ... Bir kere izlemistim oha diyorum... Degismemis te ... Zordur da...

• Nefret sekizlisini izlemiştim en son ve bence çok sıkı filmdi..
  • Smart1978 siz daha cümle kurmak dan acizsiniz. Dahi olan tarantinoya hangi zekanızla boş diyorsunuz acaba ?

• Farkını, tarzını seviyorum Tarantino reyizin. Bu filmini de sinema da izlerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Smart1978 siz daha cümle kurmak dan acizsiniz. Dahi olan tarantinoya hangi zekanızla boş diyorsunuz acaba ?
    Bu üyelik kafamı karıştırıyor. Misafirlerin yazdıklarını sanıyordum. Lafıda iyi vurmuşsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En sevdiğim filmi bu sayko yönetmenin. Sahnede, filmin en sevdiğim sahnesidir.

• Aslan Kral ile bu adamın yaptığı filmi bir tutamayız.
    Aslan Kral tamamen ailecek izlenip keyif alınacak bir filimdir.
    Tarantinonun filimleri ise başlı başına üzerine düşünülüp tartışılacak sanat eseridir.

Ahlat Ağacı filminin gişe başarısı nedir? Sanat başarısı nedir=?

• quote:

Orijinalden alıntı: cosef

Aslan Kral ile bu adamın yaptığı filmi bir tutamayız.
    Aslan Kral tamamen ailecek izlenip keyif alınacak bir filimdir.
    Tarantinonun filimleri ise başlı başına üzerine düşünülüp tartışılacak sanat eseridir.

Ahlat Ağacı filminin gişe başarısı nedir? Sanat başarısı nedir=?
    +1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.