Şimdi Ara

Önceden indirilen programları apple hesabımdan silmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşim ipad e ücretsiz oyunlar indirmiş önceden.sürekli oyun oynuyor ders çalışmıyor.

Normalde uygulama indirmeden önce apple şifresi soruyor ipad ancak ben şifreyi girdikten sonra kardeşimin indirdiği oyunu ipadden silsem bile kardeşim sildiğim oyunu şifre girmeden tekrar indirebiliyor.

Ben bu durumu nasıl engelleyebilir.umarım derdimi anlatabilmişimdir.teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sizin istediginiz seyi bilmiyorum ama yeni bir icloud hesabi açıp sorunu cozebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meticulous kullanıcısına yanıt
    Çözümü çok basit. Ayarlar > Genel > Sınırlamalar > Uygulama Yüklemeyi iptal et. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HastaLaVi2 -- 11 Şubat 2016; 0:39:58 >
  • Meticulous kullanıcısına yanıt
    iTunes'tan uygulama geçmişi gibi bir yer var. Buradan kayıtları silersen öyle sanıyorum ki tekrar indirme talebinde şifre soracaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HastaLaVi2

Çözümü çok basit. Ayarlar > Genel > Sınırlamalar > Uygulama Yüklemeyi iptal et. :)

en mantıklı çözüm bu arkadaşın. veya ücretsiz uygulama indirirken şifre sormasını isteyebilirsin ( önceki uygulamalarıkaldırdıktan sonra bu ayarı açman şart )

• Tamam o zaman. Tesekkur ederim hepinize.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.