Şimdi Ara

ONCELİKLE S.A HERKESE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR IGDIRDA OTURUOM DİEGER İLLERDEN HAVALE İLEDE OLUR 60 LWL MASTERİ ACIK ASAS 21 K NP VAR 8 FP SET 8 MD 7 SHARD PP WP KEKURİ RİNG FELAN VS İSTEDİGİM FİYAT 150 YTL SERVAR EDANA İKİCİSİ 58 WARİOR 7 CHİTİN SET 7 GLAVİE LUPUS FELAN VS SERVAR EDANA İSTEDİGİM FİYAT 60 YTL msn:galatasaray_ozan_gul@hotmail.com gerekli ssleri msn den atacam

• Iğdırda Knight oynayandamı vardı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ClanHeII

Iğdırda Knight oynayandamı vardı ?

Neden ığdırda oynanmicak diye bir şeymi var sen ığdırın ne kadar modern bir şehir olduğunu biliyormusun
    Ne kadar güzel tarihi eserlerimizle dolu oldğunu biliyormusun.
    Iğdıra bir git istersen o ortamı gör istanbuldan daha iyi değilse gel yüzüme tükür sıcacık insanları var.

çok saçma bir cvp vermişssin

• quote:

bende ığdırdan oynuyorum x'e gel 76 lvl charımı gözüne sokayım istersenığdırdan oynayan bi sürü adam var akara orc kralıda ığdırlı.aresdeki whyy4mtar'da ığdırlı.daha bi sürü şey söylerimde neyse banlanmak istemiyorum.

• quote:

boş boş mesaj atmanın anlamı yok .. senin lafda demet akalının gafı gibi olmuş .. internet türkiyenin bir çok ilinde var .... hakkaride vanda heryerrde insanlar oynuyor bu oyunu .. adam gibi takıl forumda insanları oturdukları yerlerle şivesiyle vs şeyleriyle alay eden tiblerden olma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgü® -- 26 Mayıs 2008; 20:43:19 >

• yaramaz. bende 5 altı tane var car +60 ıd yazardımda...
  • quote:

kendisi uzaydan oynuyor herhalde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S.T.A.L.K.E.R Serisi Hakkında
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar ıgdırdaki akarada kral varya adını bilen solesin benim kuzen vardıda dincer ismi diodu kral oldum akarada İSMİNİ BİLER VRASA RİCA EDİORUM SOLESİN
  • quote:

Acınır haLdesin.. Artist Welet.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.