Şimdi Ara

Onda V972 A31 Quad Core 2 GB RAM 9.7' Retina - Ana Konu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
4
Favori
20.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maskem

quote:

Orijinalden alıntı: civil27

artırılmış pil kapasitesi ile bir üst model v 973 çıkmış. bilgisi olan var mı arkadaşlar?

Onda v 973

v973 bugün elime geçti arka kamerası aynı gibi çekimleri ön kamera daha netleştirilmiş pilin ne kadar dayandığını yarın bilgi veririm bir ek özelliği 3d özelliği başka bir değişiklikde yok.

cevabınız için çok teşekkürler. merakla bekliyorum izlenimlerinizi.

• v973 için jelly been room Android 4.2.2 Jelly Bean update for the Onda V973 (hardware V1)

v973 room indir
    roomu yüklediğiniz zaman rootlu olarak geliyor arkadaşlar yükledim sorun yaşamadım...
  • arkadaşlar usb giriş için bunu aldım ama çalıştırmadı sorun tabletdemi ondaya uygun usb dönüştürücüsü hangisi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maskem -- 6 Haziran 2013; 23:02:01 >
  • V972 için yanında gelen kılıf çok dandik ti, baya bi araştırdım sonunda altta linkini verdiğim kılıfı sipariş verdim. Umarım geldiğinde malzemesinde kalitesi hayal kırıklığı olmaz. Sizce nasıl?

http://www.chinapadmall.com/tablet-case0050#.UbcE6vkvljQ
  • arkadaşlar bendede onda v972 var bu yeni yayınlanan android jelly bean sürümü kurup deneyen varmı daha doğrusu kurulum hakkında hiçbir bilgim yok nasıl kurulduğunu anlatacak biri varmı?

http://pan.baidu.com/share/link?shareid=448133&uk=389436537

http://www.onda.cn/Tablet/ProductInfo.aspx?ProductId=239&d=down

• Arkadaşlar android 4.2.2 sürümde bu rom'da arka kamera çalışmıyor haberiniz olsun.

ayrıca güzel bir tema ve masa üstü görsellik için nova launcher yüklemenizi öneririm.
  • iscender kullanıcısına yanıt
    merhaba arkadaşlar uzunca uğraşlar sonucu onda v972 tabletimi güncelledim. bu güncelleme ile birlikte şarj problemi çözüldü. eskiden sadece tablet kapalı iken şarj oluyordu tablet açık iken şarj ı görüyordu takıldığını ama şarj olmuyordu bundan kurtuldum. ayrıca güncelleme yaparken ilk güncellemede benim tabletin arkasındaki sn numarası v972qad3v1f02230 internette çok aradım ama firmware hangisi indiriceğimi bulamadım bu numaraya göre ilk V972Core4_v3.0_v1 bunu indirdim kurdum açıldı tablet kamera çalışmıyor moralim bozuldu tekrar araştırdım versiyon yanlış yüklendiği için oluyormuş sonra bunu indirdim V972Core4_v3.0_v2 tabi bunu kurmadan önce yine kafamda acaba içindeki versiyonu downgrade yapmak gerekiyormu orjinal versiyona dönmelimiyim üstüne bunu yüklersem brick olurmu yanarmı cihaz gibi milyonlarca soru vardı kafamda yine araştırdım neti ama malesef bu konuda bilgi bulamadım saatinde geç olması sebebiyle dua ları okudum ve v1 in üstüne v2 yi kurdum kurulurken yine dualar tabi :) sonra yükleme bitti ben açma tuşuna bastım ve ekran yandı açıldı ben tabi sevinçten dört köşe sonra açılınca dili bile türkçe yapmadan çinçe olarak kameraya baktım eğer çalışmasa bir versiyon daha indirdim onu kurucam üstüne :) ve 2. bir sevinç çığlıkları bende kamera çalışıyor :) bunu yazdım geçe geç saat olmasına rağmen çünkü hiç döküman yok bu konuda. bunu yapmak isteyenlere bir faydam dokunsun istedim. tablet daha hızlı açılıyor artık ve daha iyi bir arayüz ve şimdilk görmediğim bilmediğim daha fazla iyiliştermeleri mevcuttur herhalde kullandıkça görebilirim. foruma her zaman giremiyebilirim fakat acil sorunuz olursa bana mail adresimden ulaşın her sorunuza cevap vermeye çalışırım. gs19052006@hotmail.com son olarak bu işin tehlikesini biliyorsunuz sanırım onda nın resmi sitesininde dediği gibi eğer tabletinizde bir sorun yok ise günçelleştirme yapmayın. sorumluluk tamamen size ait. ben şarj problemi için yaptım kurtuldum çok şükür...

• quote:

Orijinalden alıntı: kralciplak1905

merhaba arkadaşlar uzunca uğraşlar sonucu onda v972 tabletimi güncelledim. bu güncelleme ile birlikte şarj problemi çözüldü. eskiden sadece tablet kapalı iken şarj oluyordu tablet açık iken şarj ı görüyordu takıldığını ama şarj olmuyordu bundan kurtuldum. ayrıca güncelleme yaparken ilk güncellemede benim tabletin arkasındaki sn numarası v972qad3v1f02230 internette çok aradım ama firmware hangisi indiriceğimi bulamadım bu numaraya göre ilk V972Core4_v3.0_v1 bunu indirdim kurdum açıldı tablet kamera çalışmıyor moralim bozuldu tekrar araştırdım versiyon yanlış yüklendiği için oluyormuş sonra bunu indirdim V972Core4_v3.0_v2 tabi bunu kurmadan önce yine kafamda acaba içindeki versiyonu downgrade yapmak gerekiyormu orjinal versiyona dönmelimiyim üstüne bunu yüklersem brick olurmu yanarmı cihaz gibi milyonlarca soru vardı kafamda yine araştırdım neti ama malesef bu konuda bilgi bulamadım saatinde geç olması sebebiyle dua ları okudum ve v1 in üstüne v2 yi kurdum kurulurken yine dualar tabi :) sonra yükleme bitti ben açma tuşuna bastım ve ekran yandı açıldı ben tabi sevinçten dört köşe sonra açılınca dili bile türkçe yapmadan çinçe olarak kameraya baktım eğer çalışmasa bir versiyon daha indirdim onu kurucam üstüne :) ve 2. bir sevinç çığlıkları bende kamera çalışıyor :) bunu yazdım geçe geç saat olmasına rağmen çünkü hiç döküman yok bu konuda. bunu yapmak isteyenlere bir faydam dokunsun istedim. tablet daha hızlı açılıyor artık ve daha iyi bir arayüz ve şimdilk görmediğim bilmediğim daha fazla iyiliştermeleri mevcuttur herhalde kullandıkça görebilirim. foruma her zaman giremiyebilirim fakat acil sorunuz olursa bana mail adresimden ulaşın her sorunuza cevap vermeye çalışırım. gs19052006@hotmail.com son olarak bu işin tehlikesini biliyorsunuz sanırım onda nın resmi sitesininde dediği gibi eğer tabletinizde bir sorun yok ise günçelleştirme yapmayın. sorumluluk tamamen size ait. ben şarj problemi için yaptım kurtuldum çok şükür...

kardeş bu tablette oyunlarda hiç bir kasma donma yada kpanma gibi bir problem varmı yani pipo m9 mu alayım bunu mu pipo da a9 var 4 çekirdek bununda gpu su iyi ben oyuniçin kullancam

• quote:

Orijinalden alıntı: erhan1998

quote:

kardeş bu tablette oyunlarda hiç bir kasma donma yada kpanma gibi bir problem varmı yani pipo m9 mu alayım bunu mu pipo da a9 var 4 çekirdek bununda gpu su iyi ben oyuniçin kullancam

Merhaba ben oyun icin kullanmiyorum tableti gerci su an bendede degil tablet ama youtube da oyun videolari var pekcok onlari izliyerek fikir edinebilirsin ama bu yeni guncellemeyle birlikte tabletin performansininda arrigini unutmamak lazim son olarak firmanin yazilim destegi onemli pipoyu bilmiyorum ama onda nin sitesi surekli guncel ve yeni yazilimlari mevcut ayrica v972 icin 4.3 versiyonunu duyurdugunu okudum bir yerde buguncelleme icin bilgi toplarken...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kralciplak1905 K kullanıcısına yanıt
    Onda V972 Tablet almak isteyen arkadaşlar Türkiye garantili almak ister ise veya Teknik destek ihtiyacı olursa bizimle kontak kurabilirler.

http://www.artescorp.com/store/ProductDetails.aspx?productid=86105
    Artes Q972
    Ürün şu anda kampanyada
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan1998

quote:

bende bunu V972Core4_v3.0_v2 yükledim fakat kamera çalışmıyor.

ayrıca v1 mi v2 mi diye arkasına bakmıyoruz ayarlar tablet hakkında menüsünde hangi versiyon olduğu yazıyor bende v2 yazıyordu bunu yükledim kamera çalışmadı

kamera açınca malesef galery durdu uyarısı veriyor ve kamera açılmıyor.

bu kurulum sonrası bir sürü apk yükledim dolayısıyla v1 versiyon yükleyip denemedim zaten camerayı kullanmıyoruz ben tableti benim kıza temple run, manunganu v.s oynasın diye aldım kamera çokda önemli değil fakat yeniden bir rom yükleme gereği duyarsam v1'i deneyeceğim.

• ayrıca yanda görünen 2 adet hoparlör deliklerine aldanmayın ses hacmi hem çok az hemde stereo değil o deliklerin sadece birinde hoparlör var diğeri boş yalan yani.
  • V1 yukle o zaman duzelir bendeki tablette versiyon 1 di icinde yazan ama olmadi v2 oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

V1 yukle o zaman duzelir bendeki tablette versiyon 1 di icinde yazan ama olmadi v2 oldu

tamam teşekkürler deneyeceğim bende bu durumdan şüpheliydim tablet hakkında menüsünde v2 yazıyordu ama arka kapak arkasında V972QBD2V1B04113 yazıyor.

burda yazan V1 belkide versiyon 1 demek ama sanırım içine versiyon 2 yüklemişler bende bu sebepten V2 yükledim

V1 rom'da kamera çalışırsa bilgilendirme yaparım.
  • şimdi versiyon 1'i yükledim kamera çalışıyor.

kendi yerel sitesindeki v1'i değil kasty v1 android 4.2.2 olan rom'u yükledim tüm çince gereksiz uygulamalar kaldırılmış her tarafını kontrol ettim gayet stabil çalışıyor.
  • Bu ONDA V972'nin ses seviyesini nasıl yükseltebiliriz bilen bir fikri olan varmı ses çok az öyleki dış mekanda duymak nerdeyse imkansız.
  • Ben hoparlörlü kılıf kullanıyorum başka yolu yok.
    Birde arkadaşlar benim tablet 4.2.2 yükleyince şarj canavarı oldu 2 satte bitiriyor. Sizdede öylemi yoksa donanımsal olabilirmi benimkisi.
  • Wifi çok zayıf. Sizde öyle mi?
  • Arkadaşlar ONDA V 972 var 9,7 inç tablet var 32GB hediye geldi almak isteyen arkadaşlar mesaj atabilir. fiyatı 450 tl 1 hafta oldu geleli. kılıf ve tablet tutucu dark ergo hediyesi
  • Arkadaşın söylediği fiyat uygun ben 16 GB olanını Çin den 2 ay önce 380 TL ye aldırmıştım.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.