Şimdi Ara

Onda vi40 mi? Zenithink C91 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu iki modelden birini almak istiyorum, ama beni dusunduren noktalar var.

. Zenithink A9 islemci Onda A10 islemci bu cok buyuk bir fark yaratir mi?
    . Zenithink 7000mah pile sahip Onda ise 6500mah pile sahip ama genel kani ve sitelerdeki bilgilere gore Onda nin pili 10 saat dayanirken Zenithink 6 saat dayaniyor. Bu nasil oluyor? Biri 9.7 digeri ise 10.2 inc acaba fark bu sebepten midir?
    . Tabletlerin diger ozellikleri ayni hatta izledigim bir videoda Zenithink A9 islemci olmasina ragmen daha seriydi.

Aralarinda 30$ gibi bir fark var. Sizce hangi cihazi almaliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hobisepetim

Arkadaslar bu iki modelden birini almak istiyorum, ama beni dusunduren noktalar var.

. Zenithink A9 islemci Onda A10 islemci bu cok buyuk bir fark yaratir mi?
    . Zenithink 7000mah pile sahip Onda ise 6500mah pile sahip ama genel kani ve sitelerdeki bilgilere gore Onda nin pili 10 saat dayanirken Zenithink 6 saat dayaniyor. Bu nasil oluyor? Biri 9.7 digeri ise 10.2 inc acaba fark bu sebepten midir?
    . Tabletlerin diger ozellikleri ayni hatta izledigim bir videoda Zenithink A9 islemci olmasina ragmen daha seriydi.

Aralarinda 30$ gibi bir fark var. Sizce hangi cihazi almaliyim?

cihazlaeı karşılaştıramam ama a10 işlemci a8 işlemci + mali400 ekran kartıdır a9 çift çekrdekliyse daha iyidir a9 tek çekrdekte var çift de a8 tek çekirdek
    İyi forumlar

• Samsung cortex a9 cift cekirdek diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hobisepetim

Samsung cortex a9 cift cekirdek diyor

çln malı tabletler ana konuda sor link ver birde kesn cevap verrler ben acemiyim daha
  • Anladim. Cok tesekkur ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.