Şimdi Ara

öndeki USB portu çalışmıyor!!??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öndeki USB portu çalışmıyor sanırım bağlı deil bağlamak için anakartın kitapçığı gerekiomuş bendede o yok

anakartın kıtapçığı olmadan olmaz mı bu iş?

(bu arada anakartım asus K8N)

• kasanın kapagını ac usb den gelen kablonun ucunu bul anakartın alt kısmında 10 dişli bir giriş goreceksin ama 9 diş war 1 i boş altında da usb01 yazar oraya takı ver

kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: askkalp

kasanın kapagını ac usb den gelen kablonun ucunu bul anakartın alt kısmında 10 dişli bir giriş goreceksin ama 9 diş war 1 i boş altında da usb01 yazar oraya takı ver

kolay gelsin

jkasan codegense öndeki kablosuda çıkmış oplabilir sıkca karsılastıgımız bır sorun.
  •  öndeki USB portu çalışmıyor!!??

böle koblalar var bunları nerereye takcamı buldum ama hangi sırayla?

ben şu şekilde denedim olmadı;
    kırmızı kırmızı
    yeşil yeşil
    sarı sarı
    siyah siyah
  • Anakartının kitapçığı için buraya gir ==>http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/sock754/K8N/e1868_k8n.pdf
  • 1)öncelikle usb yi yaptım şu şekilde olcalmış;

kırmızı kırmızı
    sarı sarı
    yeşil yeşil
    siyah siyah

ama diğer kulaklık mikrofon koblolarını takamadım yani şu resimdeki ortadaki kablodan iki tane var onlar boşta.onları nereye takıcam??

2)
    quote:

Orjinalden alıntı: yuemrek

Anakartının kitapçığı için buraya gir ==>http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/sock754/K8N/e1868_k8n.pdf

öncelikle teşekürler.girdim ama ing olduğu için pek anlayamadım hemde bulamadım tam olarak kaçıncı sayfada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 123deneme123 -- 29 Temmuz 2008; 12:08:33 >

• Sayfa 31 ve 34

öndeki USB portu çalışmıyor!!??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.