Şimdi Ara

Önder Özen Basın Toplantısı 14:00 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
4
Favori
7.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kaçan orta saha sanırım Lorenzo Reyes başka isim bulamadım ispanyada giden orta saha
  • Kimse duymadımı orta sahanın ismini.. Bende duyamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Kimse duymadımı orta sahanın ismini.. Bende duyamadım..

Söylemedi zaten.Sadece elimizden kaçırdık dedi.
  • selçuk şahinmiş kaçan orta saha fener sözleşme uzatmış o yüzden alamamışız
  • Bizim taraftar kötü günleri oynamasın..
    Salaklık etmeyin bence , koskoca Beşiktaş'ın dinamizm'i geri geldi. Bana göre 3'yılı hakeden bir adam.
    Adam Toraman'ı gönderiyorsa bu iş bitmitşir arkadaşlar.

Toraman Yönetimde en ... adamdı eğer bunu yollayabiliyorsa tam güç onda demektir.
  • yabancı oyuncu transferi için avrupa kararı mı beklenecek dedi ben mi yanlış anladım açıklamalarını?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Battle With The Enemy

quote:

Orijinalden alıntı: Los Borrachos

Önlibero seçimden dolayı İspanya ligine gitmiş,ulan Serdal senin yüzünden olduk adamdan

Kim o kisi?

Valla isimini falan söylemedi ama önlibero için ilk tercihimiz oymuş,artık alternatiflerinden birisi alınacak
  • Arkadaşlar Kerim saat twitterdan Önder Özenin kaçırdık dediği oyunu İturra dedi tanımıyorum bilen varmı?
  • Juan Francisco Moreno Fuertes

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/juanfran/transfers/spieler_64411.html

salladım belki tutar
  • Manuel Iturra

Manuel Iturra | Transfermarkt

Granada'ya transfer oldu.
  • http://www.transfermarkt.com.tr/tr/manuel-iturra/transfers/spieler_40428.html

Manuel Iturra

Pozisyon: Orta saha - Önlibero
    Ayak: sağ ayak

Malaga bedelsiz salmış Granada almış
  • Ahmet Kavalcı filan sürekli Haber 1903 e konuşuyorlar. Bakıyorumda bu adamı harcar bu camia ne yazık ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne Birası Sevim

Manuel Iturra

Manuel Iturra | Transfermarkt

Granada'ya transfer oldu.

Genc degil ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

Ahmet Kavalcı filan sürekli Haber 1903 e konuşuyorlar. Bakıyorumda bu adamı harcar bu camia ne yazık ki.

Bende öyle düşünüyorum.
  • quote:

Ahmet Kavalcı filan sürekli Haber 1903 e konuşuyorlar. Bakıyorumda bu adamı harcar bu camia ne yazık ki.

Şaşırmaca olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lSight

quote:

Bende öyle düşünüyorum.

Rahat olun, dediklerini yaparsa bu taraftar yedirtmez onu.
  • Basın toplantısını izlemeyenlere özetleyeyim.. Serkan Balcı ile anlaşmışız, Sezer için şartları zorlayacağız dedi, bitiricilik için tecrubeli bir forvet gerekiyor Necati ve Semih adaylarımız dedi.. Bir sol beke 3,4 milyon euro ya kadar çıkmışız arkadaşlar wederson dedi.. Ayrıca yönetimin ilgisizliğinden mutsuzum her an ayrılabilirim dedi..
  • "ispanya'ya gitti" dedi... eğer zaten ispanya'da olan bi oyuncu olsaydı ispanyada kaldı derdi ve ispanyol kulüplerinin bu sene dışardan yaptığı iki defansif orta saha transferi var... biri casemiro ki o zaten real madrid b'de kiralık oynuyordu geçen sene. diğeri ise issam el adoua diye bi adam, portekizden vivtoria guimares'den gelmiş faslı bi herif.

http://www.transfermarkt.de/de/issam-el-adoua/mwverlaufgraph/spieler_64992.html

belkide henüz resmiyet kazanmamış bi transferdir.

• Teknik Direktör: Thomas Schaaf ( Büyük ihtimal gelen aday olacak. Tabi Prosinecki seçeneğide hala sürüyor. )

Kaleci Departman Şefi: José Sambade Carreira ( Büyük ihtimal gelecek. )

Bahsedilen oyuncular: Pedro Franco ( Prensipte anlaşılmış, teknik direktöre bağlı olarak gelecek. )

Kaçırdığımız defansif orta saha adayları : MIGUEL ÁNGEL HERRERO JAVALOYAS ( Levante'den Valencia'ya ) , Flávio Ferreira (Académica Coimbra'dan Malaga'ya )

Thomas Schaff, jose sambade carreira ve pedro gerçekten çok iyi seçimler. Sol bek olarak geçici çözümün yerine, kalıcı çözümü tercih etmeliler. İsmail iyi bir futbolcu ama saç baş çok yoldurdu zamanında. Almeida satılırsa eğer Cenk gelecek. Hilbert'in yerinede bahsettiği 24 yaşında sağ bek gelecek büyük ihtimalle. Benim için rahatladı Önder Bey'i dinlerken. Korkuyorum, hesap vereceğim dedi ve üstünede bu para dışarı kaçarsa ölürüm dedikten sonra benim için tamamdır.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.