Şimdi Ara

Önder Özen Basın Toplantısı 14:00 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
4
Favori
7.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ama şu da var ; Önder Özen en başta size yalan söylemek zorunda kalabilrim diyor ..Yani Sezer de olabilir
  • Adanasporlu olduğum için ptt 1.ligi yakından takip ettim gerçekten volkan babacan harika bir kaleci.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toramanın gitmesi Beşiktaş'ın hayrına olur çok güzel haber.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Bence hoca Prosinecki, on libero da Milan Badelj olabilir diger yabanci zaten Pedro.

Bi yayini ieyen arkadaslar da bos konusmaz artik..

Takim Kampa gircek hala td belli degil transferlerde bir ilerleme yok gecen sezon Gibi son gunu bekleyip kimsenin istemedigi copleri topluyacaklar.

başkanınıda al git daha somut bir adım yok ekrana neden çıktınız yapacaz edecez ilgileniyoruz reklam yapmayın icraat yapın vizyonsuzlar....

BU hikayeleri ezik fikretçiler yer.. Biz yemeyiz. Kendinizi ispatlayın sonra konuşun.. Acemileri dolduruyosunuz klübe. Bucaspor değil burası

krasic uygun fiyata fena mi olur ? ne dersiniz

2.feda sezonumuz hayırlı olsun...

HEP VARSAYIMLAR SEÇİM VARMIŞ BEĞENDİKLERİ OYUNCU GİTMİŞ SOMUT ELLE TUTULUR NE VAR HİÇ BİR ŞEY YOK TABİİKİ BU ÖNDER HOCA'NIN HATASI DEYİL TABİİKİ

TANE OLUMLU SÖZ CIKMIYOR YA,YOK ONLA GIRUSMEDIM,YOK KABUL ETMEDI,MUMKUN OLMADI BU NE YAAA KABUL ETTIREMIYOSAN NIYE GELDIN NE ISE YARARSIN,ZATEN FBLISIN DIYE SANA GUVENIM YOK DUZGUN CALIS BJKLI.OL

Dortmurt Gibi Oyuncunun En Verimli Döneminde Bayerne Kaptıracagıma Bayern Münih olup Parasını basıp Alırım. Dokunmazda anlayana.

Fikret Orman İstifa

10 NUMARAYA İHTİYAÇ YOK DENİYOR O ZAMAN RONALDİNHO NEYİN NESİ YİNE FAKİR EDEBİYATINA MAALESEF DEVAM HANGİ TOPÇULARI TARAFTAR SEYRETMEYE GELECEKTE GİŞE GELİRLERİ ARTACAK BU PAZARLANMAYLA OCAKA ŞEY DEYİLKİ.

hadi lan simdiden sallamaya basladin

umarım imzalarız ne demek ya siz necisiniz orda kardeşim ben mi gelim imzalatacam feranandese sözleşmeyi ronaldinhoyuda sakın almaya kalkmayın 33 yasında adama o parayı verceginize kıvrak oyuncu diye toreyi alcagınıza dentinhoya para dokeceginize 3 milyona q7 yi ernsti egemeni tutsaydınız taraftara yalakalık yapacam diye getirirsin ronaldinhoyu yanında yine veli necip oynar o adamıda rezil edersiniz nefret ediyorum sizden basiretsiz capsız parasız pulsuz bir yonetim

Kimse inanmasın ne önder özen, ne fikret orman, nede ahmet nur çelebi, Ronaldinho'yu alamaz Çünki hiç biri SERDAL ADALI etmez ..

Hocamız Lucien Favre arkadaşlar.

Önder Özen Basın Toplantısı 14:00

• quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

Adalı yeni bir takım kuruyormuş beyler..

Adalıspor

• quote:

Orijinalden alıntı: Los Borrachos

Yeni kaleci antrenörü Jose Sambade için haber1903'te yapılan haberin altında gördüğüm yorum;

"Şimdi Cenk(Gönen) düşünsün"

cenk iyi bir kaleci olabilir di ama bizim onu yetiştirecek kadar zamnımız yok.....
    bence kiraya verilip tecrübe kazanması lazım...
  • Önder hoca iş yapacak.Kavalcı ile Çebi çıkıp zırt pırt konuşmasın yeterki.Futbol bu adama bağlanmadımı? Çıkıp kafa ütülemesinler
  • önder özen basın toplantısı yapıpta tamamen futbol konusan tek isim.cok doğru konusuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpay1903

Önder hoca iş yapacak.Kavalcı ile Çebi çıkıp zırt pırt konuşmasın yeterki.Futbol bu adama bağlanmadımı? Çıkıp kafa ütülemesinler

Kardes iyi guzel de siz herseyi karistiriyorsunuz. Onder Ozen genel korrdinator. Yani karar mekanizmasi , onun onaylamadigi seylerin kolay kolay olmadigi bir konum. Ama bu futbol komitesideki yoneticinin veya Besiktas Ikinci baskaninin , Besiktas baskaninin konusmayacagi anlamina gelmez. Asil sorumlular , Yoneticiler ve baskandir. Dolayisiyla karr alinirken Onder Ozen in planlari gozonune alinacak. Konusurken futbol komitesindekiler ya da pazarligi yapan diger profesyoneller , ya da Onder Ozen in guncel konusmasi sorun degildir.
  • Sayın ÖZEN'i destekliyor ve BAŞARILI OLMASINI temenni ediyorum

Ancak basın toplantısında ki VÜCUD DİLİ beni çok şaşırttı
    TV Programlarında hiç böyle görmemiştim !
  • tam kayıt

• Tam bir reyiz olmus, inanilmaz sevindim tek patron olduguna inanmis kendini isine adamis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpay1903

Önder hoca iş yapacak.Kavalcı ile Çebi çıkıp zırt pırt konuşmasın yeterki.Futbol bu adama bağlanmadımı? Çıkıp kafa ütülemesinler

Hocam kavalcıyı bilmem ama Ahmet başkan iyi bir adam.
    Komşusı şansal bile , geçri şansalı gram sevmem beyler eskileri unutmayın ya..
    Şansal-Erman'ın durumları vs..
    Şansal bile "Ahmet başkanla 2 dk muhabbet edelim dedik 2 dk 10 tane icra avukatı aradı : ) "
  • Adam kaliteli inşallah başarılı olur.

Umarım anlaşmak istedikleri BAL ligi takımı Tekirdağspor'dur.
  • Hiçbir şey söylemedi!

Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen, Nevzat Demir Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Yaklaşık 1 buçuk saat konuşan Özen, yaptığı açıklamalarda net ifadeler kullanmadı.

Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen, basın mensuplarının karşısına çıktı. Transferler ve teknik direktör konusuna açıklık getirmesi beklenen Özen, kaçamak cevaplar vererek net konuşmadı. Takımın başına Bielsa’nın gelmesini çok istediğini belirten Özen, “Çok beğendiğim bir teknik adam. Ancak buraya gelmeyi düşünmüyor. Bunun dışında iki teknik adamla görüştük. Görüşmelerden birisini ben burada yaptım, diğerini yönetim kurulu üyelerimiz yurt dışında yaptı. Başarı yaşamış ya da bu potansiyele sahip bir teknik adam getireceğiz. Bazı hocalar direktif verir, bazıları taktik.

Biz taktik veren hoca alacağız. Buradaki görevinden ayrıldığı zaman arkasında iz bırakan bir teknik adam arıyoruz. Bunun dışında atletik performans departmanına, Türkiye’nin en iyisini getireceğiz. Aynı zamanda sağlık ekibiyle de devam edeceğiz. Kendilerine söyledim, sakatlık konusunda beni kandırma şansları yok. Öyle bir durumda yolları ayırırız” diye konuştu.

‘Gökhan çok yönlü’

Transfer konusunda seçimi beklediklerini ifade eden Özen, Gökhan Töre’nin, Beşiktaş’ın çok ihtiyacı olan bir futbolcu olduğu için transfer edildiğini belirterek, “Bire bir oyunda adam geçebilecek oyuncu eksiğimiz vardı. Gökhan çok yönlü bir futbolcu. Prensipte anlaştığımız bazı futbolcular var. Transfer için 8-10 milyon Euro gibi miktarlar doğru değil. En fazla 3.1 milyon Euro verebiliriz. Fenerbahçe’den hiçbir futbolcu benim listemde yok. Ronaldinho da planımda yok. Ama bu, kulübün planı demek değil. Ürünleşme konusunda önemli bir isim olabilir. Türkiyenin en iyi altyapısı Beşiktaş. Dünyanın da en iyisi olabilir. BAL Ligi’nden bir takımla organik bağ kuracağız. Altyapımızı geliştireceğiz” dedi.

işte yanlı basın adam o kadar şey konuştu söyledi.. başlığa ve içeriğe bak

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.