Ya beyler bayanlar ben burayı kazandım da ben ne yapacağım? Ulaşım, yurt, Samsun ve okul hakkında bilgi verebilir misiniz? Şehre ayak bastığımda ilk ne yapmam gerekiyor?
Not:Makine Mühendisliği
Ayrıca Ondokuz Mayıs Makine Müh.hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? (Eğitimi, kampüs, öğrenciler, hocalar vs...)
Çalışıyorum ve şuan patronun pc den yazıyorum, burdan çıkmam gerek akşam cevap veririm hadi eyv
şehre ayak basınca ilk olarak üniversiteye git yerini gör , işlerini hallet. sonra artık eve mi çıkacaksın yurda mı çıkıcaksın ona göre düşünmeye başla. eve çıkarsan evin tren durağına yakın olmasına özen göster. denizevleri-atakente kadar daha çok insanın olduğu ama uzak bi yerde olursun. türkiş ömürevleri atakentten direk sahile inince kalabalığı bulursun yani biriyle buluşursa kesin buralarda buluşur ama okula uzak. daha ileri ki duraklardan da alabilirsin okula yakın olur. eğer sahil kesiminden ev alırsan dolmuş 1,75 falandı sanırım belki 2 dir tam hatırlamıyorum. tren 1,25 ona göre hesabını yap
İstanbhuldan geliyorum sıkıntı olamaz umarın.Samsun hakkında kötü bir şey diyen duymadım şu ana kadar ama mühendislikleri kötüleyen çok.Öğrencileri nasıldır? Genel olarak soruyorum üçkağıtçı tipler fazla mıdır?